Recapitulation of AcryptoSnft PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 1st September, 2021
Time: 12:00 UTC

The AcryptoSnft PROJECT team was represented by @Acsnft who judiciously shared with us detailed knowledge and information about AcryptoSnft PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on ACRYPTOSNFT?

ANS: I'm uthman ayoubth, the founder of acryptos NFT, hence why we can't reveal our identities just yet. The team consists of a team from most part of the world , and they're artists,promoters, and top YouTube influencers, and devs. There are in total around 13members in our team , we'll hire even more until we hit 20 depending on the need that may arise!

Q2: Can you introduce ACRYPTOSNFT, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: ACRYPTOS NFT (ACSNFT) is a BEP20-compliant cryptographic token that can be bought and sold on BINANCE's blockchain. ACSNFT is not only a platform currency for ACRYPTOS NFT, but also an independent store of value.

Our project is here to revolutionize how collectors buy and collect digital art. The project will also act as a marketplace for single-edition digital artworks.

Additionally, our platform will function as a freelancing platform for social media marketers, YouTube influencers, and other project promoters. You simply have to register on our platform as a promoter with their full promotional details, such as their social media handles, etc. Our token will be used by the project owner to hire them.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS:

As well as completing the most of the technological aspect of the project.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: P2PB2B, Gemini, sandbox and unity many more coming in few week

Sorry am having network issue delay in sending the message.

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $ACSNFT Tokens?

ANS: The AcryptosNFT is a standard BEP20 token that has the following attributes:

• Symbol: ACSNFT

• Name: ACRYPTOS NFT

• Decimals: 18

• Total supply: 100,000,000

Freelancing
Gaming
Marketplace

An Auctions of high-value content precious content by renowned creators is often in high demand. An auction can help make it fair between competitive buyers and bring optimal benefits to the artists. In later phases, when high-profile artists join the system, the AcryptosNFT platform may introduce a decentralized auction conducted by a smart contract.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Acryptos NFT is a decentralized NFT marketplace where digital art collectibles get displayed to be sold or purchased. I'm an artist with lot of digital art collectibles, how can I sell them on your platform? Will i need to be verified or pass through a KYC before my artwork would be displayed on your marketplace and can payment be accepted in FIAT or only cryptos?

https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1433044485131341827?s=19

ANS: Yes you need to pass kyc before your artwork will be displayed yes we have room for none crypto artist too we support fiat payment.

Q2: I saw something about the AMBASSADOR program. Is it going to be a global AMBASSADORSHIP programs where users from Africa can also apply? Are there any country restricted from applying? Can you outline the works and benefits of these Ambassadors? And please provide the authentic link to apply for the AMBASSADOR program.

https://twitter.com/Abiodunbbey/status/1433030165353930755?s=19

ANS: Every user can apply no country is restricted ambassador will work hand in hand with h the team to support and promote the project and the ambassador will benefit best on his works we have a Google forms that every ambassadors will submit bi-weekly to track ambassador work.

Q3: Acryptos NFT is a NFT platform and also a multi-chain platform. Can we hold and stake $ACSNFT token? Where we can trade $ACSNFT token?

https://twitter.com/rio_6696/status/1433048512535486471?s=19

ANS: Yes you can hold as well as stake your token to earn on the platform we are running IEO presently after the IEO you can trade it on p2pb2b exchange and dex.

Q4: Recently $ACSNFT presale in P2PB2B and per token price 0.25$... But one condition face one user maximum can buy 25$...Why you do this? After selling token in P2PB2B...Where will list $ACSNFT token? You mention in white paper Gate.io, Kucoin etc...

https://twitter.com/akter_amely/status/1433040570314678273?s=19

ANS: 25 is the minimum buy not maximum, at P2PB2B exchange and other Dex and cex.

Q5: Arts are not only limited to pictures and images, it may also include music, videos and many more. For Acryptos, aside from photos and artworks, what other form of art can your platform support and be minted? How to add our NFTs?

https://twitter.com/Alex_Roseq/status/1433025219040473092?t=8D0DywZ4CueVmdnX6aGNXA&s=19

ANS: Not just pictures and images can be traded on the platform but also music,and vedios ,you can also play game and earn on our platform.

Q6: ACRYPTOS NFT is digital content NFT application. Is it Mobile version application or PC version application? What do we need to use this application?

https://twitter.com/nur0524444/status/1433044598817837063?s=19

ANS: The application is not yet out just pass your kyc that all.

Q7: How can ACRYPTOS NFT bridge the gap between project owners and social media marketers?

https://twitter.com/FemiOyinloye8/status/1433043890802659328?s=19

ANS: Social media markers will have to pass there kyc and upload there duedeligence documents before been verify as a social media promoters on the platform while project owner are not required to pass all these.

Q8: AcrypoNFts is different and while most platform charge users a fee for transactions, I laughed at the notion that Users on Acrypo NFTs can earn some amount of AcryptosNFT each time they trade NFTs. What stops me from creating NFTs and buying my own NFTs from myself or via a proxy just to get reward. Meanwhile, do you think this is sustainable in the long run. Do you have any form of punishment fro people who are caught buying their own NFTs just to get reward ? I learnt that there is an Acryptos Freelancing and Content Monetisation features where social media promoters and YouTube influencers can make money, is it true. What do I have to do to make money using this feature ?

https://twitter.com/wuraolaaaaaa/status/1433014166143578114?s=21

ANS: Yes we have a copyright protection and each artist most verify him/her self you just have to register as a freelancer on the website and pass the kyc.

Q9: Many cryptocurrencies do not solve any real problems; instead, they exist solely to sell their tokens. What problems do you solve and what solutions do you offer to solve the identified problems?

https://twitter.com/towfekul/status/1433026336256192514?s=19

ANS: Freelancing,gaming and marketplace.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4H70DfHMTMhBDVe8L1jXmJrKqFuEtJY3rWWT19OPkPyutOw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Acsnft ambassadorship form less than 4 hours to close.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Welcome to the Acryptos Community!

If you're reading this post, then you might be looking for a decentralised NFT marketplace. Then, let us introduce you to Acryptos NFT!

We’re glad to offer you our decentralized NFT marketplace where digital art collectibles get displayed to be sold or purchased.

Acryptos NFT aims to revolutionize how these digital artworks can be bought and sold while also unleashing unique digital artworks into the space. On our NFT marketplace, authors of digital art collectibles will be able to trade their NFTs at desired prices. And buyers will be able to place bids on their favorite NFT in the marketplace.

Visit and subscribe to our social media channels:
🔶 Website: acryptosnft.io/
🔶 Whitepaper: acryptosnft.io/download/whitepaper.pdf
🔶 Telegram: t.me/acryptosnft
🔶 Twitter: twitter.com/acryptosnft

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.