Recapitulation of APRWAR PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 1st May, 2021
Time: 12:00 UTC

The APRWAR PROJECT team was represented by @APR_WAR who judiciously shared with us detailed knowledge and information about APRWAR PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on APRWAR?

ANS: my name is Alexander Pimenov, i'm project meneger, also ve have dev Alexei Kozin and advertising manager Igor Vovchanin.

Q2: Can you introduce APRWAR, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: main advatages are:
elastic APR. The more liquidity in the pool or farm, the higher APR
Elastic Deposit fee, the less liquidity in the pool or farm, the lower the deposit fee
Well-designed roadmap.

What does APRWAR project do exactly?

I think the main idea is that user can reinvest his token and choose high apr or low deposite fee.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: In the near future we are going to launch a PvP game SeaBattle then we are planning listings in Coinsbit Coingecko Bsscan Coinmarket

in sammer we plan NFT, to make Certik Audit and new listings

and later in autumn there will be Team battle game.

Q4: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $AWC Token?

ANS: Funds from the presale were split as follows:
50% liquidity pools
40% inflation control — buy back and burning
10% development and promotion
Deposit fee on all non-native farm pairs and single asset staking
80% are used for buyback and burning
20% development and promotion.

What's the total supply of $AWC ?

5 millions.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: 1. What was the inspiration behind APRWAR project? How was the idea conceived?

2. I read that your Referral program is ongoing, Can you please tell us more about it, How many people can we refer and how's the bonus calculated?

https://twitter.com/Abumaleeq1/status/1388471193234182144?s=19

ANS: We understand that people need to get profit from stable coin and we give such opportunities.

Q2: I wanted to stake some BUSD to earn the AWC but was afraid to connect my wallet to your platform because of past experience of loosing funds. What can you tell us about the security of your Platform and how can you guarantee users to trust your platform and connect their wallets?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1388240628929245188?s=19

ANS: We passed full Audit of Techrate

Q3: Where is your roadmap? Can i see your long term process or how it will be stable for long time?
What is aim for this year? What do you want to achieve?
https://twitter.com/lovely05277/status/1388473154033438724?s=19

ANS: Here is it: https://t.me/amaloversclub/153565

Q4: When i was looking at your website i found a really interesting thing name ZERO POOL. Can you tell me what is it and how can i get profit from it? And What happens if I withdraw money from the Zero Pool?
https://twitter.com/Profess95385296/status/1388442320471674887?s=19

ANS: Zero pool is for reinvest, so when you reinvesr you get more APR to your pool.

Q5: Apart from AMA, What other marketing strategy are you having in kind to putting in place to aid project development and growth?

ANS: Twitter and Youtube promotion

Q6: Reinvestment is a popular topic at the moment...how can reinvestment provide us extra facilities APRwar??and also how does the referral program work???
https://twitter.com/Gamer10001865/status/1388462861249236996?s=19

ANS: reinvestment allows you not to immediately remove token
about referral program you can read here: https://aprwar.com/referral

Q7: Will you use the fees charged on the APRWAR platform in a way that will benefit all your peers in the ecosystem? Do you plan to distribute some of the transaction fees to AWC owners?
https://twitter.com/biggdataa/status/1388454058638331905?s=20

ANS: now we are focused on on the stability of the project and all fees go to the development of the project.

Q8: What is reinvestment? Can you tell us where we can reinvestment? Is there any reward or bonus for reinvestment? Describe the processes and it's benefits.
https://twitter.com/loki05255/status/1388454676476039174?s=19

ANS: when you reinvest you make APR higher.

Q9: It seems APRWAR is just starting out in the BSC And DEFI, there isn't much information on your website, no information about your team. Are users and investors actually safe with you, what's the evidence you guys won't RUGPULL, share some information to backup?
https://twitter.com/Ayomidelex01/status/1388472659848138759?s=19

ANS: we passed Audit it's on website
https://aprwar.com/files/TechRateAudit.pdf

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

http://twitter.com/apr_war

https://t.me/APRWAR_CHAT

https://aprwar.com/

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store