Recapitulation of Astra Guild Ventures (AGV) PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 21th December, 2021
Time: 12:00 Noon UTC

The Astra Guild Ventures (AGV) PROJECT team was represented by @YeSKay01 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Astra Guild Ventures (AGV) PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

✨✨QUESTION1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Astra Guild?

ANS: I'm Serial Entrepreneur with 10+ years of experience in building successful startups an active Investor in Crypto space since 2018 and actively advise promising blockchain projects on Fundraising, BD, Partnerships, Community development and AGV. I looks after Business Development and Partnerships.

✨✨QUESTION2: Can you introduce Astra Guild, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Astra Guild Ventures (AGV) is a Decentralized Autonomous Organization (DAO) that invests in NFTs, P2E games, and other blockchain projects. The DAO aims to build a global community of investors, tech leaders, NFT and blockchain enthusiasts, and P2E players.

AGV boasts itself as the first DAO and NFT gaming guild that completely discloses its real-time earnings through its Earnings Dashboard and has a completely verifiable and publicly available list of assets.

✨✨QUESTION3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: AGV started in July of 2021 while the plan to launch it as a DAO was conceptualized by August 2021; in that short amount of time, AGV was able to grow its community, secure investments from investors, meet milestones in our tech roadmap, have investments in blockchain companies (recently invested in Blue Monster Games, Inc); and now, we're on our timeline to launch our DAO Governance Board.

We Launched AGV Launchpad as well.

Now next big thing is TGE and Listing. Once after Listing we have plan to increase To 5000 scholars launch our own games.

✨✨QUESTION4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We have various investors and advisors as well. Our advisors are personalities such as a popular figure in the blockchain space, easoned start-up investor and developer Aakash Yadav, renowned crypto influencer, Alexander Kondrashov, Crypto-influencer, Carl Moon and so much more. You can check our Medium account to read about other investors and advisors.

https://astraguildventures.medium.com/

✨✨QUESTION5: Can you give an overview of the Tokenomics and Utility of $AGV tokens?

ANS: Utilities are

DAO Governance participation
Staking
Using for various services

Find more details regarding Tokenomics here

https://drive.google.com/file/d/1GMHJ2BPqRFMqkifo5PjMGkOP1IBfotFV/view?usp=drivesdk

2nd Segment: LIVE Questions

✨✨QUESTION1: Can you tell us the effort you are making to help ensure the security of the platform is tightened? Any auditing plan in place?

https://twitter.com/Rektoshi1/status/1473268865706643458?t=MByVKZPW8CepnVu-RXPrmg&s=19

ANS: https://www.certik.com/projects/astra-guild

✨✨QUESTION2: Hello, Could you explain about AGV STAKING PLATFORM and staking rewards distribution ?
🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

https://twitter.com/aisha02f/status/1473265860059885568?s=21

ANS: The DAO have already set aside 200,000,000 AGV Tokens as staking rewards with the distribution schedule being 2,500,000 AGV Tokens every month.

✨✨QUESTION3: CAN YOU TELL US THE LEVEL OF MARKET ADOPTION FOR AVG ?
WHAT ARE SOME OF YOUR IMPORTANT SUCCESS METRICS E.G NUMBER OF FOLLOWERS AND USERS OF YOUR MARKET PLACE ?

https://twitter.com/obissy3/status/1473265254910111750?s=21

ANS: 💼 MVP 💼

👉🏻 Working Decentralized Autonomous Organization (DAO)
👉🏻 Fully-functioning Earnings Dashboard where AGV holders can check AGV earnings in real-time via blockchain
👉🏻 Fully-functioning Assets List where the public can verify all NFT assets of AGV
👉🏻 2,035 Axie Infinity Scholars (As of NOV 2021)
👉🏻 Token Audited by Certik
👉🏻 DAO Governance Board (For launching NOV 2021)
👉🏻 AGV Staking Platform (For launching NOV 2021)
👉🏻 AGV Game Development Studio (Recently purchased equities in Florida-based game development studio, Blue Monster Games Inc.)

📊 Traction and Numbers 📊

👉🏻 800K Monthly Revenue
👉🏻 190,000+ SLPs Farmed Daily
👉🏻 50,000+ Discord Community Members
👉🏻 75,000+ Facebook Followers
👉🏻 $2.3 Million raised during Seed Round
👉🏻 $3.2 Million raised during Series A
$ 3 million raised during Series B
Currently Public sale is getting completed in various Platforms.

✨✨QUESTION4: I see that AGV started in July 2021,
Is Platform generating revenue currently?
How actually platform is generating revenue?

https://twitter.com/Aditya_kargil/status/1473263830725656577?t=wuN4lkUfveXGd56dazAS4w&s=19

ANS: AGV rent the Game assets to Scholars those who used to play P2E games with that assets and earn and that earnings will be shared with Scholar, DAO, and AGV Management. that's how AGV make revenue.

✨✨QUESTION5: How many scholars have been integrated to the Astra Platform?
What are Your Expectations to add these scholars in coming Times?

https://twitter.com/Astle_raja/status/1473263465678585857?t=xvhWVlalMVmJSsMHxWbbpw&s=19

ANS: Currently we have 2035 scholars and second to YGG now but very soon we Will be adding adding more scholars to become Gaming Guild with more number of scholars because we also have our in house NFT games as well.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update👇👇👇

Facebook: facebook.com/astraguildventures
Twitter: twitter.com/astraguild
Discord: discord.gg/astraguild
Telegram: t.me/astraguildannouncements
Medium: astraguildventures.medium.com
Reddit: reddit.com/r/AstraGuildVentures
LinkedIn: linkedin.com/company/astra-guild-ventures

Read our medium blog for the latest news

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

🌍🌍Website: https://amaloversclub.com

📌Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

📌Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

📌Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

📌Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

📌Medium: https://amaloversclub.medium.com

📌Discord: https://discord.gg/tpbyv9

--

--

--

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

Project Forta, safe open economy Wed3!

Deadly Sins of Blockchain Business — And Product Planning for Open Platform Business Models (with…

Why Razor’s Blockchain Oracles Are Needed

Conference documentary | CMO Grig: MOS is an all-round comprehensive financial ecosystem

Interface of MOScan

Autonomy is Dead, Long Live Autonomy!

Earning on Arc Finance

Become an Early by participating in Era Swap Mission Varchasva International Meet 2022 and benefit…

Tokenization of payment channels and roll-ups. ENVELOP (NIFTSY)

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
AMA LOVERS CLUB

AMA LOVERS CLUB

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

More from Medium

Rose Shield 06.01.2022 AMA Recap

Recapitulation of DragonSB PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

AMA Session Recap: Fox Community with Axes Metaverse

SOLX Gaming Guild AMA at AlphaSwarm Chat