Recapitulation of BabySunCoin PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 2nd August, 2021
Time: 15:00 UTC

The BabySunCoin PROJECT team was represented by @Yyhh123 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BabySunCoin PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on BABYSUN?

ANS: Hello. I'm adam zhang I'm chinese american,study computer science. And other members are Italian also is good at this.

How big is the Babysun team?

There are only 4 people now, and according to what needs to be added in the future, it should be possible to expand to a team of about 15 people.

Q2: Can you introduce BABYSUN, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Its a fork that based on tiki,it has a unique lottery mechanism.We may increase gameplay in the future.

Does Babysun have a competitor?

Of course, they are all confrontational, but we are very likely to believe that we can create different games.

What competitive advantage do you have over them?
A unique gameplay?

Yes, we are all preparing for the follow-up.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Our roadmap has been published on the web page and will be updated from time to time if it reaches the standard.

https://babysuncoin.com/#roadmap

Learnt that Babysun is yet to be launched, what's your launch plan?

We want to make this currency a widely used currency.

Increase the usability of more currency, and the part of destruction, so that everyone's wallet must have this currency.

Q4: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $BABYSUN Tokens?

ANS: Hold babysun you can earn bnb.and also you can hold babysun tokens in your wallet and you'll earn extra bnb by lottery.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: ☀️BabySun is promising project with an amazing mechanism to incentivise holder, Kudos. what marketing effort and strategies have been put in place to bring more publicity & awareness to $BabySun, knowing fully well that the success of your project depends on effective marketing and promotion?

https://twitter.com/meng_amos/status/1422169381719756801?s=19

ANS: We have made sufficient marketing preparations.

Q2: I heard that the redistribution mechanism of Baby Sun is a novel an engineering achievement that was previously unheard of. Can you educate AMA LOVER community about this mechanism ? What mechanism did you use in ensuring Fair Lottery?

https://twitter.com/Ibrahim42023815/status/1418918489688092676?s=19

ANS: This is a fair and random lottery mechanism, you can verify it after open source.

Q3: 1) I understand that baby sun generate BNB from 10% of every buy and sale, and the 10% is redistributed to holders as encouragement and reward, the auto paid system also means u earn BNB without paying any claiming charges. what will happen if everyone decides to hold Babysun token and there is not enough buying and selling activities to get enough BNB to redistribute? How will the project sustain itself in such case?

https://twitter.com/stephen_sake/status/1418854526535208969?s=19

ANS: This is the condition for the standing of every reflection token, it is impossible without any trading.

Q4: recently, most project are ran based on what the community decides. do you have plan to make $babysun community driven platform. as it would help bring out the best ideas for the project?

https://twitter.com/Nnadikingsley10/status/1418909689857945606?s=19

ANS: We will try our best to manage each community and coordinate with some communities.

Q5: So whats your short term plan to reach the 5 million $ marketcap?

https://twitter.com/Ratash3/status/1422215260342214657?s=20

ANS: Develop more functions.

Q6: The third party DXSALE which ensures liquidity are locked for 6 months, do you have any collaboration with them on your project apart from locking holders liquidity? What projects have you held together in the past to guarantee the trust?

https://twitter.com/sunnylad74/status/1418473937558704129?s=19

ANS: It was locked for 3 months just now, if it can be changed, the time will be changed later.

Q7: Hello there!!
Revenue and income is the sole foundation of any venture.What is the revenue model of your project?..how do you generate revenue to sponsor or support your ideas and projects?
Do you audit every bit of your project to bolster reliability?

https://twitter.com/omoge_oko/status/1422209270800605188?s=19

ANS: Revenue will have a separate marketing expense.

Q8: What minimum units of the $babysun token must one hold to be eligible for the redistribution?
Aside the normal earning of BNB,any long term change in mind to keep your token future value?

https://twitter.com/Nationpick0/status/1418914661915930636?s=19

ANS: Must hold 100,000.

Q9: As stated in your whitepaper, initial liquidity will be locked for 6months, how do you go about the locking? Is there any special rewards for locking the tokens?
Why was the whitelisting delayed?
And how many winners will be selected a lottery?

https://twitter.com/BHollarlekan/status/1418841677972873220?s=19

ANS: We will select famous and effective people to promote.

Q10: As stated on your website, your team is anonymous due to past experiences regarding threats and security risks. How would you promote investors confidence on a project with anonymous team ? Wouldn't they be afraid of making large investments ?

https://twitter.com/mariam15833747/status/1418917562407084038?s=21

ANS: The code will be open source after the pre-sale ends.

Q11: Is it true that investors can get a super prize of 10,000 USDT for participating in your whitelisting. This prize is very robust and would make your whitelisting very competitive ? Is there any criteria that needs to be fulfilled in order to be eligible to get the 10,000 USDT prize ? Meanwhile, can I participate or I need to be affiliated to a large institution ?

https://twitter.com/wuraolaaaaaa/status/1422202665296084993?s=21

ANS: This project is a fork of tiki, we used it for reference.

Q12: Currently, is it still early to invest $BABYSUNCOIN? Is the right time to buy now? Where can I buy $BABYSUNCOIN and where can I see the chart?
https://mobile.twitter.com/hippercut/status/1422179663988748300

ANS: It is of course good to buy now only during the start-up phase.

Q13: Hello sir, 🛑I'm very happy about your BABY SUN project.because there are amazing features and massive benefits.
Auto paid, Anti-Dump lock and 3% sell fee are investor friendly features.❤️
💢Sir, I want buy.
💢How can I buy?
I would like to know steps.

https://twitter.com/upulkarunaratna/status/1418917393401880576?s=21

ANS: We will be on pancake.

Q14: On the homepage of your website you mention that Hold $BABYSUN 🌞, Earn BNB. The question is
1. Will all holders get BNB? and is there a minimum and $BABYSUN 🌞 requirement that must be held?
2. What is the mechanism for distributing BNB Rewards? Will it happen automatically or does the user need to make a Claim?

https://twitter.com/mikaelangga/status/1418901159905923072?s=19

ANS: Automatic claim, need to hold more than 100,000.

Q15: apart from the Hold $babysun and earn $Bnb,
are there other token utilities, or will there be further development to add value to the project in the future.

https://twitter.com/Jerome_ek/status/1418910307179761668?s=19

ANS: We will determine the secondary development from the completion of the project.

Q16: Is there any reason for choosing to reward users in $BNB instead of in $BabySun tokens? If yes, please explain.
As an investor, how can I participate in the private presale round of $BabySun on dxsale and what's the maximum amount of tokens I can get during the Presale?

https://twitter.com/Lalaofafrica/status/1418907529774608386?s=19

ANS: 1BNB=1450000BABYSUN This is an automatic BNB claim, not babysun.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://twitter.com/babysuncoin

https://t.me/BabySunofficial

https://www.babysuncoin.com/

https://twitter.com/Jerome_ek/status/1418910307179761668?s=19
https://mobile.twitter.com/hippercut/status/1422179663988748300
https://twitter.com/mariam15833747/status/1418917562407084038?s=21
https://twitter.com/Nationpick0/status/1418914661915930636?s=19

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.