Recapitulation of BCHARTS PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 29th April, 2021
Time: 14:00 UTC

The BCHARTS PROJECT team was represented by @BryanHaas who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BCHARTS PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Bcharts?

ANS: I am Brian from Bchats I have around 6 Years of Experience in the Blockchain Industry. Began as a blockchain developer, than consulting and marketing. Now with small and devoted team we are starting something new , we believe everybody in bsc network is in a need.

Q2: Can you introduce Bcharts, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: well..with simply words Bcharts is a toolkit that provides interactive price charts for BSC projects. Bcharts aims to solve the charting issue with BSC projects once and for all. We aim to become the dextools of Binance smart chains

With Bcharts, users will be able to check if a project's liquidity and team token is locked or not, with just 1 click

Users can see if the project is listed on Coingecko and CMC

my favourite..Users can see a warning message when the team is rugging the project 😊

for example if is minting tokens or selling team tokens

Users can see how many BNB or BUSD a project has in the liquidity and the transactions, including the value of each transaction for each project on our Dapp

and also users would be able to see the top trending projects.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Our first top Milestone is our partnership with BSCTRUST

BSCLOCK a product of BSCTRUST will be the official liquidity lock platform on bCHARTS

Also, we have progressed exponentially in the development of our platform..

and we expect platform to be released within incoming days. Its in final testing

and we believe the result will be evident soon. a quick homepage of bCHARTS went live yesterday

and this should give people some ideas of what bCHARTS is bringing to the table.

Q4: But can briefly tell us the targeted partnership deal you have in the pipeline?

ANS: Bcharts aims to secure investors on the Binance Smart Chains, through our Partnership with BSCTRUST. As mentioned before BSCLOCK (a product of BSCTRUST) will be the official liquidity lock platform for Bcharts, when users click to check if a project has locked it liquidity, they would be verifying on the BSCLOCK platform. Also, our IDO will be hosted on the BSCTRUST Launchpad.

Q5: Can you give an overview of the expected Tokenomics, and the UTILITY of the BCharts token?

ANS: The expected tokenomics will be very interesting. Total supply shouldn't be more than 3 Million

We won't say much to avoid some people deploying a scam version

The tokenomics will be released soon as well. Right now we are focusing on releasing the platform and making sure working with no bugs.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: What is your top priorities in 2021? Could you share some plans for the upcoming year?Which part of the project are you most focused on right now?
https://twitter.com/amaloversnews/status/1386394968131088384?s=19

ANS: Our priority is to solve the charting issue with BSC projects once and for all. We see thats missing right now on bsc network.

Q2: What is your motivation for creating the $BCHARTS token, and what will I see in the future regarding your project? How do token holders benefit from these tokens?
https://twitter.com/amaloversnews/status/1386394968131088384?s=19

ANS: Personally I have been rugged many times, and I can only immagine how ppl with less experience feel. thats why with my little team got in this to help and solve issues that is missing in bsc netowrking. You can see a great platform, user friendly with real live data.

Q3: One of the capabilities of Bschart is the Bot that allows traders to create unique trading strategies. Does this strategy include TECHNICAL ANALYSIS or just some basic strategies?
https://twitter.com/ORaph15/status/1387624672188112898?s=19

ANS: There are different types of technical analysis though, More details will be revealed on that after the app is ready.

Q4: Hello👋, What are the EXCHANGES which are intergrated with Bcharts platform currently ?
Which exchanges will be next?
https://twitter.com/NDee14826794/status/1387679892423122946?s=20

ANS: for start will be integrated with Pancakeswap.

Q5: What is your strongest advantage that you think will make your team leading the market? In contrast, what is your weakness? How do you plan to overcome it?
https://twitter.com/SUJON61591275/status/1387775962876715010?s=20

ANS: Our platform is most suitable for Newbies, infact we are building this to keep the newbies with less experience safe. Too many rugs on BSC, and we are partnering with BSCTRUST to keep the space safe with our superior products.

CONCLUSION:

Thank you guys for hosted me there, was a pleasure presenting Bcharts.
We want to do something that most of the users will benefit and have a working platform that will solve most of the problems ppl have.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Official web site:
https://bcharts.io

Telegram :
https://t.me/Bcharts_official

Announcement channel :
https://t.me/Bchartsofficialannouncements

Twitter:
https://twitter.com/Bchartsofficial

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.