Recapitulation of BeerCoinFinance PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 23rd June, 2021
Time: 16:00 UTC

The BeerCoinFinance PROJECT team was represented by @Thebeerdude who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BeerCoinFinance PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Beercoin Finance?

ANS: Great, so I’m George Edward Baldwin, you can call me the BeerDude, I’m founder an CEO of BeerCoin Finance, this project has been several months coming together and just went public about a week or so ago, we are a team of 8 persons around the globe, based in USA, Europe and Asia mainly out main field Is marketing and communication and now we are getting into the blockchain.

Q2: Can you introduce Beercoin Finance, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Ok, so BeerCoin is aimed to be a coin with a real life utility, it is all about community and use case, we aim to be the first token in the blockchain to partner and participate with real breweries and beer shops to provide users our own beer and the opportunity to buy beer related products with our coin, for us it is all about being a community because as a holder you’ll be entitled to participate in voting on our products such as beer or spirits and have access to special merch as well as discounts.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Well we are a pretty recent project but we have already achieved a lot and we will definitely keep on working for the community and the holders, for example right now we are on a bold marketing campaign to let the users know about us, we have already signed our first exchange listing that will be coming in about 2 weeks time, and we have partnered with one online beer store In the Netherlands that will be using or image and one restaurant in China, next target is to get more exchanges listing the coin and develop out own DEX so holders can earn and stake their coins as well as out nft marketplace.

Q4: So when are we expecting the nft marketplace to be live?

ANS: According to our development plans we can expect both DEX and NFT to be live in Q3 2021 early Q4 2021 as Max.

Q5: Also is there any plan to improve the current website?

ANS: Indeed, actually as we speak it is undergoing an upgrade and we will work hard to deliver a good website where people could also get a place to buy BeerCoin Merch such as tshirts and brand related products using both fiat currency or crypto, website should be upgraded in 5 days time.

Q6: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Yes, so far we have partnerships with prison pals brewery in Florida, bier online in the Netherlands and Tacos Mexican restaurant in China, more are under negotiation at the moment, and regarding exchanges, our first listing will be Vindax in the next couple of weeks, today the agreement was signed and more are under negotiation.

Q7: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $BEER Tokens?

ANS: For sure, our tokenomics reward the holders and the community as 4% tax is implemented on each transaction, this will give back 1.2% to the holders, 0.8% will be burned and 2% will go to liquidity, so we are encouraging the holders to actually hold the token as they will be rewarded just by holding it, in the future they will be also be used as currency to pay for our products and services and when our DEX comes live there will be staking, farming and pooling functions in both single asset or liquidity pairing.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: I think BEARCOIN is a Cryptocurreny that can really change the way you drink. But do you think BEARCOIN has the ability to provide their service world wide? Or you guies created this project for specific area, not for global expansion?
https://twitter.com/Hunzabeauty/status/1407725101735243778?s=19

ANS: BeerCoin is all about community and adoption, we truly believe we have a strong use case and fundamentals and we aim to deliver the best for our community and users, the most important for us is to reward the holders and provide them with a good product by ongoing communication and cooperation with the community, here all voices are listened.

Q2: 1-Increasing Token price
2- make Token Valuable
3-Building Community Trust
4. local language Community
From 4 aspects above,. I want to ask,. Which one the most important for you??
If all above are important for you,. Which one that Will you do first??
https://twitter.com/i_zeroman/status/1407719969207459840?s=20

ANS: Most important is building community trust, that will make our project strong, a strong community will make our token valuable and therefore adoption will be easier and value will be increasing

Q3: Questions are very important for us to know at today's AMA. I don't see any BURN, Reward, Farm, Liquidity allocation in your project tokenomics. Then do you have a BURN/BUYBACK system to increase the value of BeerCoin? And other features, such as Staking, Farm, and Yield in the future to attract investors' attention?
https://twitter.com/prabowoho/status/1407310108472659971?s=20

ANS: When out DEX comes live you will be able to earn more rewards by farming and staking your assets both in single asset or liquidity pairs to gain passive income and gain more of the tokens that can get you blockchain beer.

Q4: Most of the questions people had during the AMA asked about the strengths of the Project . So at this time, can we talk about your difficulties and challenges? What difficulties did you face developing your project and how did you overcome them?"
https://twitter.com/WarmanAlisha/status/1407720898858143744?s=20

ANS: Every project has difficulties during the development and listing and it is a rocky road to develop a project as ambitious as this one but it is all about teamwork and community, there is no “I” in team and we live up to that, we cooperate with our team, with our partners and most important with our community as everyone has an opinion and it should be listened to ensure better development of our project.

Q5: What is the relation between $BEER & $BOOZE? How i will create mutually-beneficial relationship between $BEER & $BOOZE? How it will work?
https://twitter.com/mai3033/status/1407732232828047364?s=19

ANS: This is a very interesting and important question, $BEER is out current token and $BOOZE will be the token native to our DEX you will be able to pool $BEER o $BOOZE to earn passive income and both will serve as means of payment in our platforms.

Q6: Do you have any target for your project what do you wanna achieve next?
Are your team working on increasing value of the token or developing the project?
https://twitter.com/nur0524444/status/1407735319022108676?s=19

ANS: Right now it’s all about consolidating our ground to take a leap for the next step up, right now it’s about community and getting listed in some important exchanges and development of strategic partnerships , to later develop out DEX and NFT marketplace.

Q7: According to your roadmap you have planned an expansion in Latin America, which countries are included in this expansion? What strategies will you develop to educate and motivate the Latin community to join BeerCoin?
https://twitter.com/jenn1so/status/1407599444078567425?s=21

ANS: We plan to expand to as much markets as we can, Mexico, Brazil, El Salvador I think are big markets that we need to explore and build community and adoption there.

Q8: In Beercoin Finance, holders of the Token will be able to pay for Alcohol, enjoy discounts and benefits. Where will it be accepted as payment method, and which other benefits would holders enjoy?
https://twitter.com/Rosanela08/status/1407716685621219334?s=20

ANS: You will be able to use it in our platform, our online store and our partners, holding it will bring you the benefits of voting in our roadmap ahead.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://beercoin.exchange
https://t.me/beercoinfinance
https://twitter.com/BeerCoinT

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter 1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.