Recapitulation of BILLION HAPPINESS FINANCE PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 4th March, 2021
Time: 11:00 UTC

The BILLION HAPPINESS FINANCE PROJECT team was represented by @BillionHappiness and @BSCPleb who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BILLION HAPPINESS FINANCE PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the HPS project?

ANS: My name is BscPleb and I am one of the cofounders of Billionapiness NFT Market place. I have been in the space since 2014. Been through everything, bull and bear!

First of all, I would like to thank AMA Lover club admins for arranging this AMA. This is the very first AMA we attend.

And Second, when we were pondering and formulating our marketing strategy. One of your admins reached out to us and asked for a possible collaboration (we get a lot of AMA requests everyday BTW) . We went through a few recently concluded AMAs and were really impressed by the way you guys handle the AMAs and give projects a good exposure to the crypto community. Hence, we decided to kick start our AMA series with ya all wonderful people."

Thank you for having us today on your well-reputed group
Hello I am Arnel, Im the Founder of Billion Happiness, partly university-educated and mostly self-taught. I started my journey with cryptocurrencies since 2014. It was a roller-coaster ride then yet very exciting.

Fast forward to now. BillionHappiness is one of the pioneers on Binance Smart Chain Network where its token was created last September 2020. We are are a group of well-dedicated team members. There are 3 Founding members working together for BillionHappiness Finance Project with 2 Lead Developers, 3 Community Managers and very active community members. Our dedication to build BillionHappiness Projects was driven by our very interactive community since the beginning.

Q2: Can you introduce the HPS project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: HPS will be the BH Project Booster token, minting fee for BH NFT Marketplace, and is deflationary.

Currently we are working on our NFT Marketplace. This aims to be a fully Functional NFT Marketplace on Binance Smart Chain. Our platform will allow sellers to list artworks with multiple minting and animated artwork making it the 1st NFT marketplace with these features on BSC Network.

NFT Marketplace is set to launch at the end of March.
Currently, HPS will be integrated into the NFT marketplace, allowing artists to pay listing fees in HPS or BNB.
If users pay fees in HPS:
--50% of fees will be burned
--50% of fees will be allocated to BillionHappiness.

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Last February 20, Billion Happiness just hit $7M Marketcap for BHC.It had been listed on different exchanges such as Julswap, Streetswap, BSCEX and Pancakeswap. Currently, we our happy and proud to be partners with Jetfuel, Crowfinance and Crudeoil. We've got our E-commerce, Farming and Staking sites running as well.

As mentioned earlier, We are aiming to make our NFT marketplace be live on the last week of this month (March 2021).
We just had our 1st round of Happiness Token IDO Sale (booster token for Billion Happiness Project's NFT MarketPlace). 2nd round will be on March 8.
Staking and farming of HPS Token will be on 2nd week of March.

We've been innovating a lot, so our roadmaps are yet to be published really soon.

so yeah please stay tuned.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS with those Organization you enlisted above?

ANS: Currently, with Jetfuel Finance you can farm FUEL using BHC/BNB LP, For Beefy Finance for Vaults BHC/BNB LP to earn BHC/BNB LP, ForCrudeOil for you can farm OIL using BHC/BNB and CrowFinance for Farming BHC/BNB to earn CROW

and more to come

we are aiming to do the same for HPS

further details shall be posted on our medium page 😊.

We are one of the oldest projects on BSC and we are here to build :) so we have more partnerships coming up!

Q5: Is there any challenges you would like to share concerning the BSC?

ANS: We don't see any concerns at the moment as BSC is growing and it will be a competitor for ETH and all other blockchain networks, yes BSC has some issues with infrastructure but I am sure with all the projects coming in this will get improved, I like competition as it's very important to have competition in the space.

Q6: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the HPS token?

ANS: For BHC

E-commerce Store
✔️ For every Products sold from our E-com store we allocated 3% Cash back to our clients
✔️ We use our profits to buy back $BHC from Exchanges like (Julswap or Pancakeswap)
✔️ Client can also pay $BHC to our E-com store and earn BHC via Staking/Farming

For HPS
🚀minting fee for BH NFT Marketplace, and deflationary.
🚀Soon you can also farm/stake it like $BHC

NFT Marketplace
✔️ For every BNB fees collected from NFT Marketplace 50% will be used to buy back %BHC
✔️ Any new buyers will earn $BHC or $HPS (% TBA)

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: The BillionHappiness NFT Marketplace is scheduled to be launched in late March. What is the minimum amount of HPS needed to mint NFTs?

ANS: We are currently deciding on the minimun fees, yet we will be setting the best price among our competitors. Our NFT marketplace is open to all artist out there. No special requirements for you to join, but you will be categorized into verified and not verified.

Q2: You launched New BHC Pools in January, Feeling Hungry, Feeling High and Feeling Happy, can you explain the difference between each pools and do you have any tutorials on how to get started and how to earn more BHC through these pools?
https://twitter.com/kiki_pearl/status/1367439804267454469?s=21

ANS: these pools have already ended. Our feeling happy pool is still running, which enables you to earn mo BHC in participating.

Q3: NFTs have the potential to be a vital part of not just the blockchain ecosystem, but the economy as a whole. The use cases are huge and it is very likely that many developers will introduce new innovations. such as the upcoming launch of your NTF market, what future plans do you have for this? What will the purchase conditions be like on this new platform?
https://twitter.com/Carl_crip/status/1367351313537916929?s=20

ANS: our main goal is to give all artist a good service + cheapest fee on BSC network, we would do loads of activities to encourage all the people who will be using our platform and educate them to get the maximum benefit from the platform.

Q4: What are your status regarding the audit of your smart contracts and security mechanisms to protect and assure the participants of the ecosystem?
https://mobile.twitter.com/ahmedabir420

ANS: we will do the audits from a reputed company more info to come.

Q5: Under the new economic model of BHCv2, a portion of the profits from the online store will be used to buy back BHC. Are you planning to burn scarcity or continue to be used as BHCcashback for the E-com Store platform? Why are you shifting your development goals to the NFT marketplace, with possibly being the first marketplaceNFT of BSC what advantage will you have over other on-chain NFT platforms in the future?
https://twitter.com/MartinL11135159/status/1367264346250768386

ANS: We are shifting to NFTs because this is inlined with our goal to protect owners in providing product ownership. With NFTs we can pursue our first goal on providing product ownership.

Q6: The hot new term in crypto is "YIELD FARMING & NFT". Why did this get so hot right now? Do you have a plan to develop the Yeild Farming & NFT system?The hot new term in crypto is "YIELD FARMING & NFT ". Why did this get so hot right now? Do you have a plan to develop the Yeild Farming & NFT system?
https://mobile.twitter.com/Levelnautvn/status/1367441631188688899

ANS: We already doing Farming partnership with other well-reputed BSC project,

This get so hot right now because DeFi is the next big thing in the monetary system and freedom, (lets just become wise and study 1st before joining in.)

Q7: How many swap platforms are you considering to benefit near future beside Pancake and Streetswap? https://twitter.com/CryptoQueenStar/status/1367429624066629633

ANS: we will add Julswap / Pancake / Bscex and more.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Telegram - https://t.me/BillionHappinessOfficial

🚀Buy/Swap BHC,
Buy BHC using Trust Wallet:

https://youtu.be/M9-PPLAzSPc

Buy BHC using Safepal Wallet:

https://youtu.be/RJNFprhYfAY

🚀Stake BHC,
Billionhappiness.finance

To keep you updated with our latest News,
You may join our ANN here,

https://t.me/BHCNews

For price talk:
BHC and HPS Price talk:
https://t.me/BHCandHPSpricetalk

For more info, visit our medium page:
https://billionhappiness.medium.com/

Contract Address:
$BHC: 0x6fd7c98458a943f469e1cf4ea85b173f5cd342f4

$HPS: 0xeda21b525ac789eab1a08ef2404dd8505ffb973d
Bounce sale link - https://app.bounce.finance/fixed-swap/3039

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.