Recapitulation of BOSE FINANCE PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 1st March, 2021
Time: 17:00 UTC

The BOSE FINANCE PROJECT team was represented by @Bose_Dev who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BOSE FINANCE PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the BOSE FINANCE project?

ANS: My name is Ronald I'm the senior dev @Bose_finance. @Donchilly is our CEO @safumaster is our auditor and consultant.We have 2 CMs and eternal marketers.The team is still growing.

I'm a systems engineer with a passion for blockchain since 2017

@Donchilly has immense experience in business management and growth.

Q2: Can you introduce the BOSE FINANCE project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: Bose Finance seeks to
1. Eradicate the dishonesty in Crypto and be transparent to investors and ensure they have a trustable Deflationary product they can invest in.
We promised to list Bose Finance after presale which we did without any delay.We went ahead and burned all unsold tokens as our promise,renounced the ownership of the contract and we are still marketing the product which we promised to keep doing as long as Crypto remains
2. We have given investors a product that rewards them every time a transaction on the contract is done therefore giving them huge returns for their investment
3. We are here to stay unlike other projects which are driven by greed and eventually leave investors with huge losses.Our slogan is " Boss Up Your Profits With Bose Finance" . We will ensure that Bose Finance investors get good profits from Bose Finance.

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: 1. We listed and burned all unsold tokens
2. This is our 2nd AMA.We will continue marketing through serious AMAs and other great platforms such as Crypto blogs and Telegram channels
3. We are expecting to list on Coingecko and CMC this week which will give Bose Finance a huge visibility
4. Moving towards staking/yield farming in about a week from now
5. Multiple features will be incorporated going forward since for a business to remain relevant it must innovate
6. We are taking to other businesses for parnerships so we become stronger in investor base.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS?

ANS: Alright.
1. Firstly we have partnered with @safumaster an audit and consultancy agency for periodic audits of our products and security consultancy services.We owe alot to them for making our project a success from the word go
2. We are talking to other Crypto projects who are more advanced and older that us so that we can keep improving the product and giving investors multiple benefits.At some point we will also partner with other global businesses such as airticketing,food chains or products groups so that BOSE FINANCE can be used as a means of payment on their websites.

Q5: Finally on this segment, Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the BOSE FINANCE token?

ANS: Tokenomics
Circulating Supply: 3,550
- 900 are left as liquidity on Pancakeswap.Out of this amount each transaction burns a little of this Supply into the Bose Finance contract black hole
_ The rest are with investors

61% = 5.8k already burned.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Now a lot of Many fake defi projects promising insanely high APR, but ended up pull liquidity or minting, how does BoseFinance
project respond to this case ? Explain the reasons why we should invest in your project because we know you're a team without a name???
https://twitter.com/TraThoa/status/1366440301909319687?s=20

ANS: Our contract is Audited.Our devs are based.See the audit report at https://safumaster.com/BoseFinance.html
No rug pulls or scams here.
No minting
No dumping tokens.

Q2: What dishonesty in Crypto are you trying to eradicate? What steps are you taking to boost the confidence of your community?
https://twitter.com/amapathfinder1/status/1366438029859127297?s=20

ANS: Greed.Rugs/scams and project abadonment.

Q3: Outside
@safumaster
being an audit and consultancy agency for periodic audits of your products and security consultancy services what other benefits do they add to BOSE Finance?
https://twitter.com/dcrypticcrypto/status/1366441568492802059?s=20

ANS: They are like our god father.Helping us with innovation advisory so we keep being current FYI we had done an Ethereum contract but they advised us to shift to BSC because investors had shifted there.That was a huge + for us.Maybe we would have failed at Presale.

Q4: Hello !
While I see most blockchain projects come out with hotshot keywords claiming to be different from rest in the space and minimal-product where do you see your product actually being used by the community and solving the real world problem?
#AMA #BoseFinance
@BoseFinance https://twitter.com/mashukcrypto/status/1366439369590984704?s=20

ANS: Bose Finance is not just a currency but a Deflationary store of value.We will be here as long as Crypto remains

None at the moment.That is in the plans and will be implemented with time.

Q5: Many new projects made a great impression at first but were suddenly abandoned. My question is, how will you manage the project and coins to gain a place in the market and become one of the best tokens in the blockchain world?
https://twitter.com/alpveliarslan/status/1366441824366256130

ANS: No abadonment of Bose Finance.If we have not done it by now we will not!!

CONCLUSION:

Thank you so much community for being with us today.I would encourage you to go invest in #BOSE because it will give you huge returns.We have a strong marketing strategy and we plan to be X50 in less than 2 months and X100 in 6 months.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Telegram: https://t.me/Bose_Finance

Website: https://bose.finance

Twitter: https://twitter.com/BoseFinance

Reddit: https://reddit.com/u/BoseFinance

Pancakeswap : https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap?outputCurrency=0x185C3c337C7CD0223e059DbF017f7931F3B43a38

Bscscan : https://bscscan.com/token/0x185C3c337C7CD0223e059DbF017f7931F3B43a38

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store