Recapitulation of BTC CIRCUIT BREAKER AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 3rd February, 2021
Time: 14:30 UTC

The BTC CIRCUIT BREAKER team was represented by @Circuitbreakeradmin who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BTC CIRCUIT BREAKER project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the BTC CIRCUIT BREAKER?

ANS: We are a group of traders, which is working with cryptocurrencies for couple of years and also our developers/CTO, content writers and SMM.

Q2: Can you introduce the BTC CIRCUIT BREAKER project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage in this DeFi Season?

ANS: Our mechanism is called "circuit breaker" and it is widely used on stock market exchanges to prevent panic sales. It just halts all trades. So, in case of our token, we stop (halt) all transfers, when market goes down (FUD periods). If BTC goes down, our token shouldn't. That is how we prevent losses. So, this is special token for bear markets, but should grow nicely during bull markets as well.

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: We have prepared and packed our project. So our whitepaper, social networks, roadmap are created and prepared for the public. We have created smart contract itself. Then we have started a pool on Uniswap, where we have locked liquidity using team.finance

Future development: starting circuit breaker mechanism, development of oracles and ecosystem. We plan to boost project with active marketing and influencer marketing.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Just 13% of your tokenomcs dedicated to your Ecosystem? Isn’t this percentage too small for the Ecosystem or are there plans to increase it?
How safe is your web3 wallet compared to trust wallet?

ANS: We start governance and it can be changed by voting by tokenholders.

Q2: what is the Algorithm and technology of the BTCCB token. What is Without Circuit Breaker and With Bitcoin Circuit Breaker. What you think about Burning and Elastic supply???

ANS: Please read our white paper, we have comparison of our approach with burning and elastic supply. We have similar goals, but we think that in case of bear market our approach is superior, details you can find in the white paper.
The technology is in smart temporarily blocking of transactions during market corrections (bear market).

Q3: Hello Sir, Please tell us about the total supply and also give a hint about listing price? What will be your strategy When Whales hoarding BTCCB$ and manipulating project?

ANS: Total supply is 1 370 000, the starting price was 1 usd and now is 1.44 usd. Our token depends on BTC price more than on whales.

Q4: Please enlighten us with staking program that BTC Circuit Breaker have, and What reward We get and How much APY for staking in BTCCB? Is there any minimum nominal to stake ?

ANS: We expect high APY, depends on reward/liquidity ratio. So, for the first participants get maximum APY. It can easily be over 1000% for them.

Q5: What are the benefits of joining a Circuit Breaker?

ANS: You can earn money 😀 Less risks during markets going down. Our goal us to create constantly growing token.

Q6: Hallo mr:
What inspired you to start this project and can you explain what supperior do your project has in attracting user or investors?

ANS: We were inspired by long market correction periods.

1. Circuit breaker mechanism is unique and can help to algorithmically to hold our tokens and prevent them from going down during FUD periods. 2. We have rich ecosystem development roadmap.

Q7: I am very curious to know about Web3 wallet for Bitcoin Circuit Breaker? When it will be available?What makes it unique? Which features it will have?

ANS: Same web3 wallet as any other web3 service like Trustwallet, Metamask etc.

Q8: BTCCB token is an insurance mechanism against market correction. Can you please describe What kind mechanism that BTCCB have to prevented user from loss? How does it work?

ANS: Our mechanism is called "circuit breaker" and it is widely used on stock market exchanges to prevent panic sales. It just halts all trades. So, in case of our token, we stop (halt) all transfers, when market goes down (FUD periods). If BTC goes down, our token shouldn't. That is how we prevent losses. So, this is special token for bear markets, but should grow nicely during bull markets as well.

Q9: what is your focus now and? (DeFine, Stake, Dapp, or security improvement) and what kind of plans have you prepared or are you thinking about going forward?

ANS: Our focus technically in reduction of gas costs for the smart contract. In terms of project development we need more tokenholders for efficient technology work.

Q10: There are three core issues in encryption and blockchain technology, namely security, interoperability and scalability. How does $BTCCB overcome these problems?

ANS: Security we overcome by using secure oracles (like Binance), interoperability we use through integration and partnerships, scalability - no issues with it. We can use ethereum, L2, cross chains etc. Really no scalability issue now.

Q11: Are there any current partnerships or cooperation ongoing to contribute positively to the project?
How soon and when do you plan to conduct an audit of the contracts?

ANS: We are negotiating many partnerships inside DeFi ecosystem, but top of them we can't disclose yet.

Q12: Currently BTCCB is in uniswap and currently has 2 pools which are BTCCB / ETH and BTCCB / USDC ... Do you plan to increase the number of pools?

ANS: Yes, we plan to increase it.

Q13: In the complex situation of covid-19, it spreads very quickly and spreads in a crowded working environment. So what is the most difficult thing right now? Can future plans be shared with everyone?

ANS: To spread the word. Too many scam projects and we have to outperform them in marketing.

Q14: What are the benefits of joining a Circuit Breaker?

ANS: Same web3 wallet as any other web3 service like Trustwallet, Metamask etc.

CONCLUSION

Our official links

Website:
BTCCIRCUITBREAKER.FINANCE

Telegram Chat:

https://t.me/btccbchat

🇸🇪https://t.me/BTCCB_swe

🇯🇵https://t.me/BitcoinCircuitBreakerChatJP

🇪🇸https://t.me/BitcoinCircuitBreakerspain

🇫🇷https://t.me/BitcoincircuitbreakerFR

🇰🇷https://t.me/BTCciruitbreaker_KR

🇵🇱https://t.me/btccb_pl

🇳🇱https://t.me/cbbtc_nl

🇹🇭https://t.me/btccb_thai

Telegram Channel: @BTCCBchannel

Twitter:
https://twitter.com/btccbtwit

Discord:
https://discord.com/invite/UCBajRdX53

Medium:
https://medium.com/@btccbblog

Buy and explore tokens here:
https://info.uniswap.org/pair/0xc43eaaf658ffee927a02262a53ea5e7f1473845a

https://www.dextools.io/app/uniswap/pair-explorer/0xc43eaaf658ffee927a02262a53ea5e7f1473845a

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.