Recapitulation of BSCTRADES PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Friday, 23 April, 2021
Time: 16:00 UTC

The BSCTRADES PROJECT team was represented by @BSCTRADES who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BSCTRADES PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on BscTrades?

ANS: Imran Ahmad is my name
Am from India
CEO BSC TRADES.
The team is made up of 4 persons.
Experienced developers

Team is a public team our details are available on our website.

Q2: Can you introduce BscTrades, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: BSC TRADES is a trading platform equipped with comprehensive tools for improved trader analysis with an additional feature of an exciting launchpad for upcoming BSC projects who aims to excell with great advice and guidance on their projects.

It is widely said that great trading strategies births great trades and more profits.

The BSC TRADES platform is designed to help traders improve on their trading strategies so as to enable them have a profitable trading career.

The platform is user friendly and equipped with unique features too numerous to mention including a customized watchlist, limit orders and alarms to aid traders.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Sure, Basically it’s a project that we are approaching public sale.

We have been extensively working on the trading platform and launchpad side by side.

So far we can say it will all be in order before the launch

Besides that we will be launching on our secured launchpad to serve as a marketing means.

So far we haven't been able to get done with partnership deals we have been aspiring for but we have already been able to get the project audited.

By two renowned firms.

https://solidity.finance/audits/Bsctrades/

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Sadly we haven't been able to secure the desired partnerships

We just have secured partnerships with the two audit companies we deal with

We have been so focused on getting the trading platform and launchpad ready.

Surely we will get the partnerships required before launch

We will be approaching unicrypt and some other relevant bodies to secure viable and beneficial partnerships.

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $BSCTD Token?

ANS: $BSCTD token is designed to be a profitable and valuable token

All holders of it are to enjoy passive income just by holding this token.

They are eligible for access to private sales on all projects that will be launching on the platform as well as 3% of all trading fees on the platform.

They also share in the BNB raised on projects launching on the platform.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: There 4 tier packages and 1 thing they have in common is "airdrop" how does this work? Holders get airdrops of tokens that are conducting IDO on the platform? Wont it discourage them from buying IDO?
https://twitter.com/IamAY9ja/status/1385618932183281669?s=19

ANS: Well the need to hold $BSCTD to earn airdrop.

You earn according to your tier.

We will not be releasing airdrop in the token been sold.
Airdrop will be in BNB hence you still need to buy during IDO.

Our aidrops will be released only after listing to enable you buy more.

Q2: The most important problems of trading platforms are liquidity, speed and volume. Will you provide a fast and high volume trading experience at BscTrade to ensure sufficient liquidity and user satisfaction?
https://twitter.com/captain_price9/status/1385628240560132102?s=20

ANS: Now
First of all our platform is super fast and user-friendly.

We also have a pool explorer where liquidity can be added from to ensure user satisfaction. Also to mention Only 20000 tokens are been minted to ensure token high value. The supply is fixed and deflationary as 3% of transactions fees will be burned.

Q3: We have a whole lot of projects for launchpad like bscpad, kickpad, among many other but where we read reviews on their social media people are bitter and complain about the ridiculous allocations size. How do you plan to make changes?

https://twitter.com/ORaph15/status/1385621830787117058?s=19

ANS: We have already put out a pad that is an improvement on what ever is in existence.
And we are Aimed at improving on what we have.

Our launchpads are user friendly and the team is open to advice on improvement.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

An introduction;

BSCTRADES ($BSCTD) acts as the "Dextools" of BSC. Supercharge your trading with efficient and comprehensive trading tools. An exciting launchpad available for new BSC projects.

There is a vast gap in the BSC market for nice, streamlined trading platform that offers related service to what dextools provides in the ETHERUM Blockchain.

BSC trades provides a permanent solution for BSC token traders.

Presale details:

Soft cap 300 BNB

Hard cap 750 BNB

Audited by techrate.org and solidity.finance

https://solidity.finance/audits/Bsctrades/

Working project

Private-sale/Pre-Public Sale vesting schedule:
20% on TGE, then 20% monthly over 4 months

Public Sale starts May 7, 2021 at 5:00 PM UTC
Ends on May 10, 2021 at 5:00 PM UTC or when sale has been filled.

Telegram channel:
https://t.me/bsctradesann

Telegram group:
https://t.me/Bsctrades

Website :http://Bsctrades.app

Twitter: http://www.twitter.com/bsctrades

Medium:
https://medium.com/@bsctradenow

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.