Recapitulation of BullLaunchPad PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 30th October, 2021
Time: 14:00 UTC

The BullLaunchPad PROJECT team was represented by @Adetomilola and @Afrianagomez who judiciously shared with us detailed knowledge and information about BullLaunchPad PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on bull Launchpad?

ANS: Hello everyone, I'm Olumide Omonijo popularly know as Crypto Don, and I'm representing The BullLaunchPad in the capacity of chief communication Officer (CCO).
And i have with me here couple of members from The BullLaunchPad team @afrianagomez @Smith_BullLaunch

Hello there everyone I’m Afriana Gómez I’m part of the BullLaunchPas team And I’m glad to be here supporting @Adetomilola

Q2: Can you introduce bull Launchpad, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Yea thank you, The Bull LaunchPad network multipurpose platform is built on the blockchain for earlystage cryptocurrency projects to gain access to an incubator while supporting and enabling the environment to launch their token.

BullLaunchPad is here to solve the problems being faced by startup projects in the industry. The platform is specially built to aid new emerging projects in optimizing the process of raising funds and capital for their projects while unlocking ease in the sales and distribution of their tokens.

Talking about competitive advantage, I'll say BullLaunchPad is not here to compete with any of the existing platforms but to provide one of the the best multipurpose crypto platform for wide range of Cryptocurrency users.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Thanks for this very important question

Yes a lot of development has been made in the last one month. Firstly is the building of the BullLaunchPad platform by some of the best developers in the space. Second is the opening of our community and the growth has been a great success. The third one is the successful auditing of our platform by Certik and the audit report is out not for all to check out.

In addition, expanding the reach of our platform is one of the main goals and now we've kickstart the promotion on couple of crypto platforms and this community we are is part of it.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: On partnership, I'll say we've sealed partnership deals with quite number of platforms that will be unveiled soon including the deal with BLP first dex listing.

Yea we're doing pretty well on getting partnership deal with some bigger crypto platforms out there.

It's gonna be massive soon and i hope members of @amaloversclub are ready to be part of this great journey.

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics, and UTILITY of the bull Launchpad tokens?

ANS: Ok thanks for the question

The Bull Launchpad Token (BLP) is the native utility token of the BullLaunchPad network platform. The Bull Launchpad Token (BLP) would be used initially to raise funds for the network, therefore investors and subscribers would get the chance to participate early in the Bull Launch Pad Initial Dex Offering. The funds raised in this token offering would go into the development and establishment of the Bull Launchpad network. As the ecosystem expands, liquidity growth is assured.

And talking about the utility of BLP, the main utility platform of BLP token isn't just going to be an ordinary usecase. It'll be a multipurpose platform which will be launched soon and BLP is the governance token of this BullLaunchPad, in which it will be in different usage on the platform and holders of the BLP token get the chance to earn an income for their holding of the BLP token, as well as the chance to unlock the other benefits that the platform for all users. Thus, users get access to the Bull Pad Swap pools, token pools, liquidity mining, their own stake in the governance of the platform, auctions, the NFT marketplace and the many other features and offering of the platform.

Tokenomics 👇

Token Name: Bull LaunchPad
Token Symbol: BLP
Token Supply: 500 Million
Private sale : 10%
Public sale : 20%
Team: 15%
Locked: 15%
Project development: 15%
Partnership deals: 10%
Bounty/giveaway: 5%

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: I see that you have plan of launching an Insurance platform, When do you plan launching it? Will you conduct testing before it will go live to help ensure safety? Also, how will the platform look like and What kind of insurance service will you offer on the platform? Lastly, who are the kind of people that will benefit from it, Is it the projects launching on your launchpad or BLP token holders?

https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1443577841921056774?s=19

ANS: Thanks Abisola. Let get it right, we are launching a multipurpose launchpad/Defi/NFT platform and not an insurance platform. And getting to if testing will be done before it goes live, definitely yes and In the audit testing has been Carried out by one of the best cyberspace security/auditing companies and the report is out.

Q2: 1. I have seen many cryptocurrency projects and ideas crumble/die in their incubation stage. So what kind of support, assistance or help will Bull Launchpad be rendering to new cryptocurrency projects so that they don't die in their incubation stage?
2. As an holder of the $BLP tokens, what are the various ways in which I can earn passive income with the tokens?

https://twitter.com/KurangaHA/status/1443544039987503106?s=19

ANS: Number one is getting to know that the team behind the new project have a great idea of what to do to make their startup stand the test of time. Second is introducing them to a range of readymade investors, and to help them raise funds through the BullLaunchPad for the development of the upcoming project.

Q3: Another fantastic feature or protocol of Bullpad is its swap pools, can you tell us the function/advantage of swap pools on your Bullpad? How does this swap pools work on your Bullpad? Can your users invest without risks?

https://twitter.com/ZekeJay5/status/1443439636165152769?s=09

ANS: Yea, the swap pool will make it easier for IDO participants in which they will get the token they paid for immediately and yes the platform is safe and no risk attached as it has been audited and continuous cyber security check up will be done time to time.

Q4: A lot of decentralized wallets are emerging lately. How different will BullLaunchPad's wallet application be from others?
https://twitter.com/LiestonCrypto/status/1443339722940633093?s=20

ANS: Thanks for this important question. As you can see that it's rare for a launchpad platform to create an effective solution to their platform usage, launching of the BullLaunchPad wallet application will make it easier to use the platform efficiently and the most amazing feature of this wallet is that it's going to be a decentralized wallet which you'll be the only one who will have access to your assets.

Q5: Currently bulllaunch pad is only on BSC,what nearest future, what network would you be bridging with?
Can expect a multi chain ?

https://twitter.com/Nationpick0/status/1443563785210540032?s=19

ANS: As currently we're are launching on Binance Smart Chain but looking at our future plans, we are already working on getting BLP bridge into other solid and user friendly Blockchain in order to ensure that everyone in the space has access to our wide range of products and services.

Q6: Hi 🙋‍♂🙋‍♂🙋‍♂ Will $BULL token be launched on the Bull Launchpad, or you will use a thirdparty launchpad instead?

https://twitter.com/ORaph15/status/1443488581591478275?s=19

ANS: The IDO will definitely comes up on the BullLaunchPad platform and listing follows immediately on pancakeswap.

Q7: In recent times, I noticed that more than 70% of emerging projects prefer to do an Initial Dex Offering (IDO) instead of Initial Coin Offering (ICO) and Initial Exchange Offering (IEO) and I also understand that Bull Launchpad prefers the IDO launch option as well. From your wealth of experience, can you explain why many projects including the Bull Launchpad prefer the IDO option? What are the advantages associated with IDOs that ICOs and IEOs fall short of?

https://twitter.com/Lalaofafrica/status/1443479739004502016?s=19

ANS: Well, I'll let you know that we are going for IDO first, that is offering on decentralized platform and also we've going to do IEO on one of the top tier exchanges to launch our listing on centralized exchange and the deal is sealed already.

Q8: I saw Airbnb, Spotify are the partners of Bull Launchpad but as we know they are completely different platforms they are not in to crypto. So what type of partnership it is? They have invested in Bull Launchpad or anything else?

https://twitter.com/Rakshitx5/status/1443305336564170754?s=19

ANS: You know there is wide range of Cryptocurrency adoption every day and we are not going to be left out of this great development. As we are partnering with Crypto based platform, so are we working on getting partnership deals with none crypto based companies in other to expand the reach of BullLaunchPad network in an out of the cryptocurrencies space.

Q9: 👇👇👇 As we know #NFT Game is currently Popular, BullLaunchPad will also have NFT Games to be built on the binance smart chain?
If so, is the game model to be used P2E (PLAY TO EARN) which supports playing games and earning crypto currency and NFT in parallel?

https://twitter.com/DSruny/status/1443518456956022791?s=20

ANS: Yea definitely, our NFT gaming platform will be one of a kind as we are working with couple of numbers of best players in the NFT space in delivering the best product for BullLaunchPad users. And yes there will be P2E games so get ready for the exosphere gaming journey with BullLaunchPad.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

The BullLaunchPad multipurpose platform built on the blockchain for Gaming, NFT Defi, and launchpad built for early stage cryptocurrency projects to gain access to an incubator while supporting and enabling the environment to launch their token.

Website: www.bulllaunchpad.com

Telegram Channel: t.me/BullLaunchPad

Telegram Group : t.me/BullLaunchPadChat

Twitter: https://twitter.com/BullLaunchPad

The Report Is Below 👇🏻
https://www.certik.org/projects/bulllaunchpad

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.