Recapitulation of Centaurify PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 8th November, 2021
Time: 16:00 UTC

The Centaurify PROJECT team was represented by @Davidos84 and @Clmdmusic who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Centaurify PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on CENTAURIFY?

ANS: So I am David Rootwelt-Norberg CEO of Centaurify. Economist (BI Norwegian Business School) Entrepreneur
Worked as CEO at several successful fashion businesses
18 years in the fashion industry
Worked alongside Johan Lindeberg, Mads Nørgaard, Tommy Hilfiger
Brand building expert

I’m Martin Bjercke, been dj, producer, and songwriter professionally for the past 12 years. Been fortunate enough to tour the world and play some amazing shows. Also been a judge of the hit tv show The Voice Norway for two seasons

Oh also certified platinum producer x12

our dev team is http://mlabs.city experts in Haskell and Rust coding. Know to be the best in the space.

Other Coremebers in the team:

Bjorn Bjecke our tech leader know to be the best blockchain expert in Europe

Bezz Ahmadi: Record breaking Sales manager for 8 years
Founder of a very successful full-service media consulting company
Expertise in SEO, Digital marketing, SoMe and Web Developement

Stefan Norberg: In the Crypto space since 2017
Age 19 started a successful
construction company
Entrepreneur
Founder / co-founder of companies in both the traveling and the fashion industry
Since 2019 working as CEO

You can find more details at http://centaurify.com

Q2: Can you introduce CENTAURIFY, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: So basicly what we are doing is tokenizing tickets with NFT & Smart contract technology
Preventing scalping, fraud and allowing organizers to set the rules for the secondary market.

Imagine if TicketMaster was built on a blockchain, with NFTs representing tickets. 100% traceable, impossible to counterfeit, and programmable re-sale conditions that protect both the consumers and the event host.

On top of that we are building a music NFT niched market place where artists will be able to sell collectibles and albums as NFTs on Centaurify.

Developing on Haskell, Rust and Solidty give us a upper hand in scalabilty.

With David coming from the fashion industry and myself from music, we have an unique network of contacts.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: For the project a top achivement was our public apperance at the Cardano summit at the Oslo hub.

Also teaming up with http://mlabs.city is huge achivment as they the most sought after devs in the space.

being a part of the http://occam.fi incubator programm has been amazing. And them picking us up early was the biggest contributor for our project going forward.

Endorsement from big companies like Universal music and Sony Music hasnt good as well 🚀

it show we are solving a real life problem.

Roadmap as well

So we will have our IDO at http://occam.fi on the 16th followd by DEX offering 24h later

our MVP is set to be finished by Q1 or early Q2. and we are using the time in between to Partnering up with leading organizers & artists in the music industry

Full solution NFT ticketing and NFT art markets will be launced Q4 latest.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS:

This is also a milestone. Tbc

We have partnered up with http://mlab.city that are the best in Rust and Haskell dev.

http://occam.fi the best launchpad for Cardano projects.

COTI as fiat on-ramp. Acctullay meet the CEO Shahaf today. An hounor to be partnering up with them.

Also we have partnered up with CERTIK not only for the audit but also SKYNET who will be monitoring the security of our development.

So many more partnerships done but wont be announced yet. Stay tuned.

Q5: Finally on the introduction segment, Can you give an overview of the Tokenomics, and Utility of $CENT tokens?

ANS: $CENT will serve as fuel to the entire Centaurify ecosystem, enabling a number of unique mechanics for monetization & opportunities for both holders, artists & organizers.

$CENT token which incentivizes long - term holding
Depending on the amount of $CENT staked users have access to different tiers of VIP early access & rewards. Staked users get rewarded 1-3% on every NFT-ticket transaction. Artists gets fixed 2% automated reflection on every NFT-ticket transaction.

fully detailed WP of utility can be found: https://www.centaurify.com/wp-content/uploads/2021/07/Litepaper_final_V4.pdf

We are creating a Live Event & Music NFT Universe where CENT holders will be heavy rewarded.:

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Can you tell us about the ANTI-SCALPING AND ANTI-FRAUD smart contract measures ?

I hope you realize that Buying and Selling tickets online is a tricky business and most customers often wonder whether they are paying for a real ticket or a scam. How can Centaurify NFTs tickets offer solution offers solutions to buyers and sellers of tickets ?

https://twitter.com/obissy3/status/1457742652242280460?s=21

ANS: Allowing the organizers/artists to set a maximum resale price through programmable smart contracts will be the instantaneous death of scalpers.

Q2: Cardano is the network your team build this token on, can you tell us why you choose it?
How can the team deal with low liquidity bug that may come up after launch?
What security measures was done by the skynet security team?

https://twitter.com/phyljosh/status/1457737043744858112?t=lUwh0MXv5fRGna-_QpjhdA&s=19

ANS: Hasell is used by NASA and med tech. Its a time consuming coding language but the most secure. We are also coding Rust that enables solana and polkadot plus Solidity for ETH layer 2 solutions.

Q3: Centaurify proposes to give artists control over their tickets' secondary market. As an artist, I find this really interesting but then how will Centaurify ensure that artists actually have full control? Finally, how will Centaurify help to lower the entry barrier for artists with low knowledge of NFTs and the technicalities of cryptocurrencies at large?

https://twitter.com/Lalaofafrica/status/1457747836913782786?t=wWSWqiY7161BJebZfepVdw&s=19

ANS: By smart contracts. The artists/organaziers mints their ticket on our platform and will have full controll and possibility to set the variables for re-selling. Enabling monetization & total control of The Secondary market.

Q4: Can you tell me what are the advantages for the Staked Holders? What are the various rewards of Staking?

https://twitter.com/Manishax7/status/1457739984081854465?t=sCt65-EEK1soU04ZrYzllw&s=19

ANS: The holding and staking of the $CENT token entitles users to a variety of rewards
depending on the number of tokens staked, outlined below are the 3 tiers for token
staking as well as accompanying rewards and further information: https://www.centaurify.com/wp-content/uploads/2021/07/Litepaper_final_V4.pdf

Q5: Researching about Centaurify I could see what your goal is to try to eliminate or decrease as much as possible the resale of tickets in the secondary markets but could you explain to me how you will manage to eliminate this in the blockchain space since in this also occurs the resale of NFT digital assets?

https://mobile.twitter.com/LAYAYIS26254656/status/1457740675101954054

ANS: We are not stopping reselling. We are giving the control to the artists and organizers through smartcontracts. monetization & total control of The Secondary market on both tickets and NFT art.

Q6: There are lots of problems in this industry still begging for solutions. These problems include scalpers taking the majority of profits/middle men taking various cuts of the revenue at every stage, Musicians & Artists going through various middle men to sell their tickets, albums and music. This is just to mention a few. Do you think Centaurify can help solve some of these problems? If yes, what solutions do you have to solve them?

https://twitter.com/KurangaHA/status/1457693416893059075?s=19

ANS: Absolutely! Personally it pisses me off when fans get ripped off by fake tickets! This HAVE to end!! Also artists are struggling to make ends meet. Since blockchain is transparent, fake tickets are dead with this technology. Also the secondary market is about 15 billion usd revenue today. Doing nothing other than ripping of fans with way to expensive tickets and filling the pockets of scalpers.
With the smart contract implemented we will have a automatic reflection back to the artists. There will also be possible to set a minimum and maximum resale price, prohibiting excessive markups. This will make sure that the fans knows their money is going to the right hands and at the same time know that what they’re buying is the real deal.

Q7: Do you have any goals to achieve before 2022? What are your biggest plans for this year?

https://twitter.com/canserven/status/1457737290332188677?t=br0_gLz3-sVcaxevYIJzEQ&s=19

ANS: We will have fully functional NFT ticket and NFT art marketplace launched be Q4.

Q8: Centaurify proposes to give artists control over their tickets' secondary market. As an artist, I find this really interesting but then how will Centaurify ensure that artists actually have full control? Finally, how will Centaurify help to lower the entry barrier for artists with low knowledge of NFTs and the technicalities of cryptocurrencies at large?

https://twitter.com/Lalaofafrica/status/1457747836913782786?t=wWSWqiY7161BJebZfepVdw&s=19

ANS: We are creating the ticketing machine, you mint the tickets. Therefore you set the parameters in the smart contract.

Q9: Reading your page I could see that you will have Fiat ramps so could you tell me about these ramps and how will be the fees for the exchanges? Will it be possible to use cryptocurrencies to pay for products and items within your marketplace?

https://mobile.twitter.com/MmgvsTodos/status/1457740555094528009

ANS: So we have teamet up with COTI for fiat on-ramps. The tickets will be sold at a fixed prices and calculted in crypto at the backend.

Q10: 🌟Security is one of the priorities of every crypto project. Have you already performed any audit? If so, can you share the report with us? Do you plan to do more audits in the future?

https://twitter.com/zambrano_li/status/1457712254950989825?t=P-QZzAswJM33jDRESDOjIA&s=19

ANS: I meet with CERTIK today here in Lisbon and the audit should be ready publioshed by 48h. : here is the link https://www.certik.org/projects/centaurify

Q11: The industry lost more than 30 billion in revenue due to COVID-19 in 2020. And this removed livelihood for most artists as live events are their main income. But the adoption of online event tickets has experienced a strong hit in 2020 due to COVID-19. Do you think Centaurify came at the right time? How do you intend to assist artists?
https://twitter.com/Gwen50027747/status/1457729115033939968?s=20

ANS: I think we are hitting at the most perfect timing! The world is slowly opening up again and people at urging for events :)
As we are building an music niche nft market place as well, artists can promote their digital merch and music alongside the tickets to their event. Building their brand and engaging with audience in a way that has never been done before. We want to make the audience active again!

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Website: http://Centaurify.com

Announcement group: https://t.me/Centaurify

Centaurify Official : https://t.me/centaurifyofficial

Twitter: https://twitter.com/Centaurify

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.