Recapitulation of ChainWars PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Sunday, 7th November, 2021
Time: 16:00 UTC

The ChainWars PROJECT team was represented by @AllGoodNamesRGone and @IronmanNj who judiciously shared with us detailed knowledge and information about ChainWars PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Chainwars?

ANS: I am Nikki Murset from The Netherlands . I am for 8 years in the crypto space now,.. and started this project with an awsome team

Hi im Jan, I'm the content manager of Chainwars and long-term crypto investor. I'm also a fan of games.
Our core team consists of 8 members who are all invested in crypto in varying ways. We all have our own specialties. 4 members are especially experienced in the blockchain field.

Besides, we are backed by external parties to develop the game and bridge it to the blockchain. These parties are Midgard Technologies for blockchain development, The Wise Minds for software development and a team of artists and illustrators to create all visuals for the game.

Q2: Can you introduce Chainwars, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: ChainWars is a space-themed, blockchain driven, digital collectible card game (DCCG). It runs on multiple chains and provides players with their very own tokenized items, which are then tradeable on a unique marketplace dedicated to ChainWars.

While developing our products, we analyzed the problems and solutions predecessors with similar projects offered. A common problem was that in many projects, the currency has a lack of utility. Most of the time the only utility was to collect your rewards. We solve this issue by providing CWE with lots of utility.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: The top milestones we achieved so far are developing and balancing our products, arranging fundamental partnerships to succeed and establishing a firm support base.
Our roadmap at this moment:
- CWE Token release (ChainWars Essence)
- Lootbox
- NFT Marketplace
- Chain Wars Portal release
- Website release
- ChainWars game Alpha release
- Apply on coinmarketcap/coingecko/dappradar/trustwallet

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: For development: The Wise Minds, Midgard Technologies and a team of remotely working freelance illustrators.
Incubators and investors: Launchzone, Moonlift, Booster, Château Crypto.
Marketing: BSCNews, BSCTimes, BSCDaily.

Q5: Finally on this segment
Can you give an overview of the Tokenomics, and Utility of $CWE tokens?

ANS: ChainWars is powered by its own currency, ChainWars Essence (CWE). CWE contains our unique Infinite Loop Protocol and can be used for lots of different things (giving it more utility). Shares of these transactions are to be allocated towards reward pools within our Treasury, to eventually be given back to the community. This will maintain a low token supply, positively influencing the price.

When is the launch of $CWE coming up?
How close are we?

22 November

https://twitter.com/launchzoneann/status/1457719257429647369?s=20

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: I saw in your white paper you said we can earn currency and NFT by playing games. Here what do you mean by currency..? Is it your native token.? And if I win NFT by playing games can I stake it for getting more rewards..?

https://twitter.com/Muhammad1_11/status/1457858105857822720?t=uZBzTaNkthNxY2CSm0r8vQ&s=19

ANS: Rewards are in CWE indeed. We don't have plans for staking at this moment.

Q2: For playing your game what I need..? Should I hold your token or NFT..? And If I win then what will be the rewards..? Will it be your native token or NFT..?

https://twitter.com/CrypttoKiing999/status/1457860136307884032?t=5ZHAxJZcjWTWlYH-zKcjnA&s=19

ANS: Yes for playing the game you need the CWE tokens. You get rewarden in CWE aswell by winning or joining events, NFT cards can also be traded in our NFT Market place! some of them will be very very Rare.

Q3: As a game enthusiast,from what I read about your project,lootboxes can only be gotten from completion of weekly quest. My question is that when gamers acquire lootboxes,will the rare cards be dropped once or is there a limit to the type and number of cards a lootbox has .

https://twitter.com/HustleBustle18/status/1458041598680440837?t=Mw3Vv2S3MoiWkkU7hiwzPQ&s=19

ANS: There will be fixed (and transparant) odds for what types of cards drop out of Lootboxes when this feature goes live. This is based on RNG, so no limits of rare cards drops. By the way, you will also be able to buy Lootboxes starting at ~5 USD worth of CWE.

Q4: I read that your team consists of 8 core members. So, will this team being so small meet all the proposed objectives? In the future do you plan to expand the team?

https://mobile.twitter.com/LAYAYIS26254656/status/1458104373540687875

ANS: As described in our answers, these 8 members are our core team. We intensively work together with external parties to make sure specialists are on each task.

Q5: While Reading your Website, I Found about LAND , Can you tell me the Main and Primary Role of the LAND In the Chainwar Ecosystem and What does this LAND Represents ?

https://twitter.com/phunsuk36147123/status/1458099420721987594?t=wbc0UFWuDg8Rcb1i2NtVkw&s=19

ANS: Yes we are also working on a own Land game where can own your own land and trade them. there will be a neutral land space where nimble origon and humans can come together without attacking eachother. later we expand to nimble planet origon planet and a human planet.

Q6: Chainwars is a NFT card game , where users compete between them to obtain prizes, but how many cards an user must own to play ? Hoe many cards have a deck?

https://mobile.twitter.com/TonyMon253/status/1458101766441033739

ANS: you dont have to own NFT cards to start playing everyone starts with a basic deck and as you play you earn tokens and expierence to expand your Decks.

Q7: I Found that CHAINWARS has a TIER SYSTEM Which are from Tier 1 to Tier 6 , Will You please tell me More about these TIERS SYSTEM and What was the Main Purpose of Introducing the TIERS SYSTEM in the Ecosystem?

https://twitter.com/Souravs92984305/status/1458096993658720268?t=4F2ArwFGI39SHNUPjAyrUQ&s=19

ANS: The fundament of this system stands but might still be tweaked slightly. We will make sure to announce this on our public channels if there are any changes. The main target is to reward long-term holders of CWE. Providing CWE with lots of utility is one strategy for preventing negative trends, and this system will be another.

If you want to stay updated please join our telegram https://t.me/chainwarsofficial happy to welcome you there!

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://t.me/chainwarsofficial

https://docs.chainwars.gg/chainwars-docs/

https://twitter.com/ChainWarsgg

https://linktr.ee/Chainwars

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.