Recapitulation of CHAMPIONS LEAGUE COIN PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 9th June, 2021
Time: 18:00 UTC

The CHAMPIONS LEAGUE COIN PROJECT team was represented by @Ra7u_Dev and @Champions_leagueCMO who judiciously shared with us detailed knowledge and information about CHAMPIONS LEAGUE COIN PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on Champions League Coin?

ANS: Hello guys, My name is RAJU , CEO of champions league coin
I have been a sportsman through our my life and have played many games through from childhood and worked for some top teams of IPL , BCCI and ICC . Iam also Great fan of soccer , NBA and F1 . I have also done master of business administration from New Zealand . I have an experience of over 8 years working with sports clubs .
My team also consists of Micheal who will be spearheading the operations of our project and Pradeep who has vast experience of running a business he did his MBA from Canada . He will also assist our project in legal aspects.

Q2: Can you introduce Champions League Coin , what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Champions league is the next generation NFT based platform made exclusively for sports .
Our aim is to create a special NFT market place for all type of sports . It’s like one stop solution for all sports enthusiasts.
Having worked in many top sports companies ,top clubs and sporting bodies , Iam confident of pulling major partnership with most of them which will assist in our project reaching next level.

Q3: There are other sport NFT based platforms other than champion league, what do you offer that differentiate you from others?

ANS: I have been working with top IPL teams , soccer clubs and various sporting clubs for long . Been in this industry for 8 years gives us adequate knowledge and wisdom to arrive at partnerships . Our main feature will be a dedicated video games exclusively for cricket and soccer this year , and other sports next coming year

The main difference i could say is the video games and dedicated nft market place in our platform

5 % goes to liquidity
3 % to holder
2% burned
Anti whale 🐳 ( can not dump more than 5000 tokens at a time ) 1:200

Our token has also following features which other sports platform don't have.

Q4: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: The top milestone we have achieved is our partnership I can say .we have secured a good partnership with a launch pad to launch our token and also applied for audit with QUILLAUDIT to be very careful

BSCTRust Launchpad has partnered with Champions League Coin to aid in the execution of its token offering. The Whitelisting form will be open to the participants on the 17th of June. Champions League aims to create limited edition NFT cards (including 3D cards) based on particular season or series (E.g., English premier league- Soccer, Indian premier league -cricket French open -Tennis, etc.). These NFT will consist of players’ rare and memorable sporting moments.
https://bsctrustfinance.medium.com/champions-league-coin-on-the-bsctrust-launchpad-73bfd1c8a8a2

Q5: For how long will the whitelist application be opened?
Where can we find whitelisting process?

ANS: It's opening on 17th of this month . And presale wil be for 2 days . We are likely to have huge demand for it . All the info is given in the medium article . I request all people to join Bsctrust launchpad for further and better understanding

https://t.me/BSCTrust

This is the Bsctrust tg I'd.

Q6: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We have so far secured partnership with only Bsctrust and audit by Quill audit .
We are talking to other sports platform to get into partnership to work together and take advantage of both the projects technology . And we are looking for partnership in sphere of nft and video games . We are barely fee weeks old but have come long way in these few days

We are talking to lot twitter and telegram influencers for promotions and partnership.

Q7: Finally on the introduction segment, Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $CLE Token?

ANS: Okkk sure.

https://t.me/amaloversclub/195542

https://t.me/amaloversclub/195543

Utilty will be using our tokens to buy NFT
Play video games
And by seeing our features it's clear that
2% burn will reduce supply
3 % mto holder will encourage people to hold
We have also have anti whale mechanism to avoid dump.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: 1. What strategies are you following to provide solutions for:
a. Authenticity of NFTs
b. Security
2. What are the long-term advantages you will gain by holding $CLE? Since liquidity is just locked for 6 month. https://twitter.com/meng_amos/status/1402382879544520705?s=19

ANS: Strategy we will follow is ,as I said .we will try to secure partnership with top club teams in cricket and soccer intially .being in this field for so many years I have developed lot of contacts which will help us secure official partnership. Regarding security we are been audited by quillaudits for our smart contracts .
Long term benefits will be simple If u look at our tokens feature ... We reward for holding and also we will introduce staking very soon.
Regarding liqudity we are here for Long term . Our kyc has been done by Bsctrust so no chance of rug pull.

Q2: This is the first time I will see a project of this kind, so I want to know what motivated you to create this project and how do you think this project can be globally recognized and mass adopted, any strategic partnership in view?
https://twitter.com/FemiOyinloye8/status/1402691062876065796?s=19

ANS: Well as I said I was a sports man from young age and worked with top clubs for past 8years. It was our dream to give back to sports community and follow our passion.

Q3: This is the first time I will see a project of this kind, so I want to know what motivated you to create this project and how do you think this project can be globally recognized and mass adopted, any strategic partnership in view?
https://twitter.com/FemiOyinloye8/status/1402691062876065796?s=19

ANS: Regarding adoption we plan to do lot partnership with top clubs and at sporting events / sports personality to put our coin on road map.

Q4: How compliant is the Champions league token with Tax Obligations? And what are the Risks associated with using the CLE platform?
https://twitter.com/BelloABDUL0192/status/1402660474207059974?s=19

ANS: Presently law in our country is not clear . So it's not illegal to start .. But once travel ban is lifted from our country due to covid next month we plan to register out company in Singapore at present . We have applied for registration of company in our country presently and Pradeep our legal advisor is looking after it.

Q5: 1- How are Non-Fungible Tokens working with Digital Art?
2- Who can Use NFTs?
3- Are there any Downsides to Non-Fungible Tokens?
https://twitter.com/Fernando025551/status/1402684221013909504?s=20

ANS: Any one can use the nft there is no restrictions so far . Crypto being a decentralised platform anyone can use it .
There are no downside to nft as of now and I don't see any potential threat in near future.

Q6: NFTs are currently one of the most hyped in the cryptocurrency world Champions League Coin have its own NFTs? Did you consider NFT to NFT exchange or only NFT Buying?
https://twitter.com/fasal73747065/status/1402682103645446146?s=20

ANS: We are planning to have our own dedicated market place on our platform. It's not only nft buying but also mint ur own nft and sell it also . And use these nfts to play video games.

Q7: NFTs is very booming lately. Even though, i think many artist/creator still don't clearly understand NFTs especially because it still lack of editing platform (e.g.Photoshop, illustrator, blender, etc in traditional editing platform) people still don't know much how to make their own NFTs and the gas fee especially in ethereum based token is very high. How Champions League team solve this problem
https://twitter.com/kamal41478389/status/1402682270918447112?s=20

ANS: First of all we will hire a very specialised artist

Being in sports field for so long I have the requisite skill to know what people want

Regarding eth gas fees that's why we are in BSC
But may switch to polygon in future too.

We will have our nft market place soon. So the fees will be bare minimum.

Q8: These NFT are available in three features. What are those? Can you give us a brief description about that we can learn something?
https://twitter.com/lovely02755/status/1402694881605144578?s=19

ANS: If u look at our website everything is given clearly. Unique feature ,rare and superrare . These nft are sold by big sporting companies like NBA , NFL etc,,, where they mint their own players who under official contract and sell them in 3 category.

Q9: Champions League is a connected with Football... But how can Indian Premier League with connected with Champions League???ipl is a cricket game you know that...by the way can i trade over player??and how can i get 3D NFT card?
https://twitter.com/KaiDrangers/status/1402692626441150467?s=19

ANS: Champion's league is connected to cricket too . There was a tournment where top clubs of leagues of thr world used to play together. But no it has been scrapped in cricket ". Well rhis idea of this project came while watching champion's league match between Barcelona vs psg ,😆so that's why we kept our token name as champion's league . Regarding 3 d nft card we will soon announce regarding it . Follow our community for futher detais!

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

BSCTRust Launchpad has partnered with Champions League Coin to aid in the execution of its token offering. The Whitelisting form will be open to the participants on the 17th of June. Champions League aims to create limited edition NFT cards (including 3D cards) based on particular season or series (E.g., English premier league- Soccer, Indian premier league -cricket French open -Tennis, etc.). These NFT will consist of players’ rare and memorable sporting moments.
https://bsctrustfinance.medium.com/champions-league-coin-on-the-bsctrust-launchpad-73bfd1c8a8a2

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store