Recapitulation of CREAMPYETOKEN PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 11th May, 2021
Time: 22:00 UTC

The CREAMPYETOKEN PROJECT team was represented by @CEOPYE and @CCOPYE who judiciously shared with us detailed knowledge and information about CREAMPYETOKEN PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on CreamPYE?

ANS: My name is Bill Spata, CEO of CreamPYE. I have over 20 years of business development experience in financial, tech, software and events industries. The team working with CreamPYE is quite extensive and spans across ovver 24 developers, marketing reps and social media representitives.

Q2: Can you introduce CreamPYE, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: CreamPYE is an innovative blockchain-powered project that seeks to disrupt the current decentralized marketplace. Below are some reasons why crypto enthusiasts prefer CreamPYE over other blockchain-powered projects:

Transparency: The team at CreamPYE believes that project users are the most valuable assets any brand can boast of. All activities at CreamPYE are done transparently. The company transparently discloses the team, processes and plans to everyone so people can make informed decisions regarding PYE and its potential.

Community Focused: CreamPYE is community-focused. The team plans to create a community where members will have a voice and be part of the project even when it blossoms. CreamPYE is seeking to partner with interested members of the community to reach out to the less privileged and stop hunger problems.

Growth Driven: Unlike other startup projects on the blockchain, CreamPYE is growth driven. The project is also sustainable. The team plans to create top-notch tech platforms within the CreamPYE protocol.

CreamPYE is the future of decentralization. The project is built to impact humanity and also make decentralized technology available to crypto enthusiasts with less friction than exists today. CreamPYE will also build a one-of-its-kind decentralized exchange named PYESwap, a CEXDEX, which will give other exchanges a run for their money. The team at CreamPYE, they plan to partner with industry leaders to further develop PYE to become the best user experience of any protocol.

Q3: So as a community member, if I have some less privilege that needs help. How can I present it to the CreamPYE team for consideration?

Are you refering to Charities?

ANS: CreamPYE will have a dedicated Charity which will get on Charity Burn a month. Each month we will do two charity burns so the second burn will be community driven and voted on. Each community member can propose a charity to be considered for vote each month. Then the proposed charitys will be voted on by the community for the second charity burn each month. If the vote is close we may split the said charity burn and distribute to each charity.

Q4: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: https://t.me/amaloversclub/162166

CreamPYE just hit 10,000 plus holders, Donation was made to Action Against Hunger for $137,000, Successfully contracted with Probit (to start trading this week) and WhiteBit (to start trading shortly) exchanges, Started Beta testing on our PYEChart application, PYE wallet is almost ready to beta test.

Q5: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We partners with Action Against Hunger so far and working on a few others such as Cardano and Harmony.

Q6: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $PYE Token?

ANS: https://t.me/amaloversclub/162179

For Tokenomics. Here is the Utility.

CreamPYE token will be used in the following platforms such as PYESwap (CEX/DEX), PYEChart, PYEBox (Wallet), Imagible (NFT Marketplace) and PYEWorld (Augmented Reality NFT Universe).

Multiple utilities including Marketplace Mining and Governence of the CreamPYE token for voting.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: When it comes to poverty, Africa is the region that shows the greatest overlaps between monetary and non-monetary dimensions of multidimensional poverty, about 40% of the population in Africa are living in abject poverty and further studies shows that COVID-19 pandemic is estimated to push between 30 to 40 million people into extreme poverty. This is an issue of great concern, how does CreamPYE aim to come to our aid? Will you be channeling your charity funds towards the course of reducing poverty in Africa?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1392059137270366217?s=19

ANS: We have very big plans for our integration with Africa. We are planning to work with charitable causes in each country and work with local leaders to identify which causes are most in need. The charitable side would be our initial plan to bring aid to Africa. Our long-term plan is to help the population with non-monetary dimensions. Our goal is to help bring infrastructure to these communities through hardware that allows each community member the opportunity to have a monetary instrument. This would be done with solar kiosks and other formats. We plan provide an education program for financial matters to provide the basic understanding for simple financial functions for each community member. We believe in donating, but we also need to physically make an impact on each community. We plan to do this in Africa as well as communities Worldwide. One PYE One WORLD!

Q2: Coingecko and coinmarketcap listing has been applied already, whats the progress on this? Should we expect listing very soon?
https://twitter.com/IamAY9ja/status/1392033850470109185?s=19

ANS: On April 23rd, 2021 we successfully submitted our listing application to CoinMarketCap and CoinGecko to be listed on their platform. At this time they have been inundated with new coins. As we will be soon listed on two exchanges ProBit and WhiteBit our CoinMarketCap and CoinGecko listing should follow shortly after. This is what has been communicated to us. Most new tokens use launch pads to get short listed which in term causes a huge pump, but is normally followed by a huge dump. We are a token with longevity and will always take the tortise and the hare approach to anything we do. We do everything the right way to protect the investments of all of our holders. We always under promise and over deliver. This is what seperates us from most tokens who rely solely on hype. Our holders sleep well at night knowing we have their best interest at hard and our honesty and tranparency exceeds any other token out there.

Q3: can you tell me somthing about PYE NFT Marketplace? What type of NFT we can found from it? And what are your future plan for NFT?
https://twitter.com/DonHeld1/status/1392227228356730882?s=19

ANS: Our NFT Marketplace is Imagible and will be built with all the same functions and features as a Rarible and OpenSea. The difference is the type of NFT's will also include Persona's and Avitars as NFT's. These will have intrinsic value as well as real world utility where they can be used on other platforms such as decentralized social media, voting platforms, etc.

Q4: The core purpose of the Creampye project is to work toward stopping the world hunger. Knowing fully well that 99% of the hungry world population are not on Blockchain and most likely doesn't even know about Blockchain. What chain of distribution are you employing to get through to such people?
https://twitter.com/Cryptomachine15/status/1392006075071741953?s=19

ANS: Our first approach is to build worldwide mass adoption and do this first through eduction programs. Our second approach is to remove the current friction between users of current cryptocurrency and provide people less steps to acomplishing a result through the blockchain.

Q5: Creampye has cool features to be launched later on, the launch of PyeSwap, the Marketplace Mining, and of course the Pye NFT marketplace. Which of this is of more importance and the next line of action?
https://twitter.com/ORaph15/status/1392030047335235584?s=19

ANS: Next in line is PYEChart, this will be launched shortly, the platform that will follow is the PYE Wallet.

Q6: What are the additional benefits of holding your tokens over those that don't hold your tokens and is there also any benefits for long term holders?
https://twitter.com/amaloversnews/status/1391293695815716866?s=19

ANS: Hold our tokens will give a very healthy daily return through reflection to all holders. 5% of the transaction fees will be distributed to all current holders of PYE. Long term holders will continue to earn PYE tokens daily, be able to participate in voting for the platforms we will build and be a part of making an impact on communities worldwide.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Welcome to 🥧Cream $PYE, 🚀FAIRLAUNCHED April 13th 🚫RUG PROOF, 🔓LIQUIDITY LOCKED Low Market cap and just past 9,000 holders. A Welcoming community with a purpose to end world hunger, And have some fun along the way ‼️

🔳Token Information
🔸Name: CreamPYE
🔸Symbol: $PYE
🔸Token Blockchain: BEP-20
🔸Total Supply: 1,000,000,000,000,000 $PYE

🔳Tokenomics
🔸5% Of transactions, Distributed to all holders of $PYE based on percentage of holdings
🔸4.9% Of transactions automatically go into Liquidity Pool Generation
🔸0.1% Of transactions go into a dedicated charity wallet to be distributed to our exclusive partner charity only.
Charity Burn

💰How to buy $PYE

📜White Paper 📋Hacken Audit
🔒Liquidity Locked
🗾CreamPYE Contract
🥧PancakeSwap
📈Dex Guru
💩Poo Coin 📊Bogged Finance

🔳 Official Links
🥧Website
🥧Telegram
🥧Discord
🥧Twitter
🥧Instagram
🥧Reddit
🥧Stocktwits 🥧FaceBook 🥧Youtube 🥧Twitch

🔳Official telegram Links
🥧CreamPYE Announcements
🥧CreamPYE Community 🥧CreamPYE Contests and giveaways
🥧PYE Waterfall

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store