Recapitulation of Crypto_Gamez PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 09th October, 2021
Time: 14:00 UTC

The Crypto_Gamez PROJECT team was represented by @Esteeme_gamer who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Crypto_Gamez PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on CryptoGamez?

ANS: We'll my name is Outis Doyle, you can call me O'Doyle.
I'm one of the core team member of the Crypto Gamez teams. My primary responsibility is to take care of all the events regarding our upcoming launch and make sure everything is carried out at the perfect time 😊
From Development teams to the Community aspects i make sure that everything is going just on point.

CryptoGamez team has done KYC with GameZilla and KCLPAD 🌈

They all are very experienced in the crypto and gaming world. We're trying to combine them and come up with the best product, that's how cryptogamez is here!!

Q2: Can you introduce CryptoGamez, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Sure Well, We at CryptoGamez were looking to bring the gaming and prediction markets together, and that's what we did.

We created a platform that allows users to test their luck at making calls on various markets, sporting events, and other forms of entertainment while minimising the risks they are exposed to.

Just like a fantasy game followed by the concepts of mock trading which are based on the trading simulation where the trades might be FAKE but the rewards are going to be REAL.

Q3: How do you control the risk exposure of users?

ANS: We'll take care of it, we'll be auditing our CA before getting listed on DEX. Our technology is top-notch and we will provide simple UI for the users.

Q4: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Our presale is almost sold out.

We've done partnership with KCLPAD as strategic partners, Crypto Promotors global as marketing partners and Gamezilla as launchpad partners.

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics, and Utility of $CGAZ tokens?

ANS:

#CryptoGamez is equipped with several great features as the futuristic gaming platform like

1. Mock Trade
2. Fantasy Game
3. Prediction Trading
4. Trading Bot
5. Dex

$CGAZ can be utilised in all of the features.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: ✳️How we can buy $CGAZ ?
✳️How we can get real updates about token listings?

https://twitter.com/cryptolover996/status/1446838461340606466?s=21

ANS: The details regarding buying CGAZ will be announced soon, our presale is almost over!!

We've partnered with GAMEZILLA launchpad, so you'll need to stake GZILA token to get the CGAZ allocation.

We're gonna list on PCS initially, later we'll move to another chains.

Q2: Hello 🙋🏻, 📌We know Audit is a very important at every time everywhere.
Does Crypto Games get audited or working for it?

https://twitter.com/lupu_anhtar/status/1446837580696195082?s=21

ANS: Yes, We'll audit our contract address before the launch. That's for sure.

As this will increase the trust among our community :)

Q3: Hello sir

Thanks for useful introduction about Crypto Gamez😊.

💢Sir Can I know about your products services?

💢Please can you share roadmap of Crypto Gamez with us?

https://twitter.com/upulkarunaratna/status/1446836778405482506?s=21

ANS: The main sub-products are Mock Trade , Fanatasy Game, Prediction Trading ,Dex and so many other are in pipeline too. 😀
Please do checkout our roadmap.

Q4: We have just entered October and I noticed that one of CryptoGamez's goals for Q3 was community building. Can you tell us how you did with that goal? What strategies did you apply to grow your community? And how will you continue to strengthen the relationship with your users in the coming months?

https://twitter.com/BelkysGLZ/status/1446677375014641664?t=JenB0VQ0ZhSJn4QUHA5bnA&s=19

ANS: I absolutely agree with your statement. Our project is entirely community driven where several major decision are based on the community centric agreements.
Coming to the benefits, the $CGAZ is holding some great use cases inside it. Which is expected to to be a major line up as per the gaming trend toward with cryptospace.

Q5: Cypto Gamez concluded a strategic partnership with the Kross Chain Launchpad ecosystem which looks very promising in the near future, so Why are you partnering with Kross Chain Launchpad? and What are the advantages of this Partnership?

https://twitter.com/Luckyboy9219/status/1446845489538732032?t=buz-8mgPVLLNNuwZMXUR-g&s=09

ANS: We've done it, because we know KCLPAD is becoming great launchpad.

We had done our strategic and private sale on KCLPAD and trust me it was super fast.

They've been helping us in many ways! We looking for a great contribution for each other.

Q6: Community is one of the most important points in the development of any project. So I would like to know how you plan to build a robust community of players and users in CryptoGamez? Will you build non-English speaking communities?

https://mobile.twitter.com/MmgvsTodos/status/1446834806206173184

ANS: Community is one of the hardest pillar for any project,

Currently we have only one global community, where only English is allowed.

If the community will ask for different language community, we'll definately create one!

Q7: 🌟CryptoGamez caught my attention because I have always wanted to learn more about trading but I don't know where to start and I don't have much time. Is CryptoGamez the right platform for users like me? How can I learn with CryptoGamez? Do you offer tutorials or educational guides about trading?

https://twitter.com/zambrano_li/status/1446660510984855554?t=Oly5XhVjtTExGJzqXkjA3g&s=19

ANS: We might provide these to make things easy for our beloved community members.

Stay tuned with https://t.me/Crypto_Gamez

Q8: Do you agree that it is important for a project to undergo audit for the smart contract verification? How many audits have been carried out so far? And is it possible that there will be another audit before the launch of your tokens?
Note: Your website is so fascinating

https://twitter.com/KurangaHA/status/1446766157139259392?s=19

ANS: Thank you so much.

Yes we'll audit our smart contract before launch.

Q9: Can you please tell us why you choose to build your token on multiple blockchains and why we should pay our attention on that. How does this affect Crypto_Gamez positively?

https://twitter.com/youngjossy32/status/1446774130464989192?t=azELa16kFiGFU64LKsgfwQ&s=19

ANS: Our main aim was to spread cryptogamez features very much. That's why we have opted for three chains.

Initially, we will launch on BSC. We have plans for that!

We need a wider audience, and we're available because we want.. that nobody should feel..left out.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Hello CryptoGamez Community 🎳

We have leaked several features of CryptoGamez over the last few days 👌 and the community liked it a lot. But at the same time, some members wanted more.

So here it is⚡⚡ The BIG REVEAL day.

https://t.me/amaloversclub/356836

Our Whitepaper is now LIVE. We would love to hear the feedback of the community on the same. ✨✨

🍥 Our Official Links 🍥

🌍 Website: https://cryptogamez.co/
🐦 Twitter: twitter.com/Crypto__Gamez
💬 Telegram: https://t.me/Crypto_Gamez
🔊 Ann Channel: https://t.me/CryptoGamezAnn

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.