Recapitulation of CyberFi AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Sunday, 27th December, 2020
Time: 15:00 UTC

Image for post
Image for post

The CyberFi team was represented by @cyberfitech. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on CyberFi project

Ans : Sure! I am the CEO of CyberFi - a DeFi Automation Platform.
My background is in biz, startups and tech, I’ve been in crypto for the last 4 years started more on the biz side and fully focused on tech in the last 2, lead many projects with DeFi solutions, recently worked on a number of large scale blockchain solutions.

We have a large Team you can look up on the website and its getting bigger, we recently onboarded multiple new developers and growing.
Also great advisors Jeff Kirdeikis from Trustswap and Austin from XIO Network and Magnus Capital

Q2 : Can you introduce the CyberFi project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitve advantage

Ans : CyberFi aims to solve the problems created by the manual nature of DeFi, through automation we will bring many new features to users, effectively mitigating information asymmetry and increase usability and onboard many new users to DeFi.

On our first iteration we are focusing on automating actions for traders and farmers. Exiting from LP Tokens, Farming and Yield Farming Events based on price divergence of the underlying assets.

Automation has been approached through the top down in DeFi, we are approaching it from down up so that users have the freedom to automate any transactions and plan accordingly. Previously users weren’t able to plan out strategies for their existence in DeFi.

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans :

Image for post
Image for post

This is the nearest Roadmap

We are running ahead of the roadmap at the moment as I am extremely focused on over delivering in terms of tech. A week ago we releasd our BETA with Limit Orders, LP Automation and Farming Automation

We have also already launched a Staking Platform for CyberFi https://stake.cyberfi.tech

Image for post
Image for post

Thats over 700k$ locked in already, I believe this is very successful as our circulating market cap is only around 3.5m$

Q4 : How much APY does cyberfi have now?

Ans : 2 different pools
Stake CFi or
Stake CFi/ETH LPs

This has also lead to a good increase in total liquidity which is now around 1.1m$ on Uniswap again our market cap is amazing

There are going to be many great news both biz and tech next month

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : What was the biggest milestone your project has? What is plan in the future ?These last few days I have monitored $CFI and it has a considerable increase, do you think that is due?what makes it so good every day?

Ans : Yeah I think it was deff about Staking launched and Beta news
Although we haven’t got our new ATH but I’m focused on delivery now so we will get there, as the CEO I can only try to get the best tech done and build a stronger network

Q2 : CYBERFI is multichain with TRON, POLKADOT, ETHEREUM and other Blockchains. what benefits does CYBERFI get from Multichain feature?

Ans : The blockchains we work on will be voted on by $CFi holders in the future
I see a lot of potential in the multichain feature
As you know UX/UI of ETH is difficult as is, other blockchains are even more difficult
Creating and automated easy way to use them will be a great product for the DeFi space.

Q3 : In order to test the ALPHA platform, which functionalities of the platform for automation and transition to BETA have been improved and how long did the tests take?

Ans : This is for Staking

Image for post
Image for post

https://stake.cyberfi.tech/ 36 hours from staking platform launch. Over 15% of circulatiing supply staked. 500 000$+ in $CFi and $CFi/$ETH LPs.

⚡️⚡️⚡️

Beta Event Launched. Join the DeFi Automation Future with CyberFi.

https://twitter.com/cyberfi_tech/status/1342416670283993089

This is for participating in the Cyber Beta event

Image for post
Image for post

CyberFi BETA Event is LIVE!⚡️⚡️⚡️

BETA supports:
✅ Token Buy/Sell Limit orders
✅ Limit orders on LP management based on Price Triggers
✅ Automated Exit from Liquidity Mining Events

🔖❗️Register to test BETA: shorturl.at/jzDRV

Full info: https://medium.com/cyberfi/cyberfi-beta-event-4b98cd8b3d7c

There is still a long way to go to get more testing done, but we are actively engaging with our community to grow the amount of users testing the BETA

Q4 : How can I contribute to your success as a community driven project?

Ans : We always need people that want to actively use the Beta - easy to sign up here

We will also be launching multiple events to get the community to work on automation with us in Q1

Q5 : Cyberfi locked in liquidity of 300 thousand dollars. This is impressive, why does such a large amount lock? Was this done to show how committed you are to the success and development of the project?

Ans : Yes, 100% we want to become a blue chip in this space, I believe establishing good liquidity from the start will go along way. And it shows
Having 1.1m$ of liquidity in the uniswap CFi/ETH loop is amazing for a 3.5m$ cap that is currently our mc

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : The current competition for DeFi projects will continue, perhaps until 2021. Many DeFi projects have died, because they cannot compete with others. What preparations will CyberFi make for Q1 2020?

Ans : I think we managed to work out one of the most important challenges for early projects - development. We have a very consistent pipeline and many devs working on the platform, we are going as fast as possible and doing it well, the fast pace of our development really shows.

Q2 : CyberFi previously announced a partnership with YFLink. What is expected from this partnership? And in the future there will be another big partnership that CyberFi will do?

Ans : We are planning many great partnerships for Q1 2021. With YFLink we will automate their platform and add automated LP management.

Q3 : What are the conditions for getting access to unique products from CyberFi ?

Ans : Its going to be holding $CFi we will incorporate more interesting structures involving staking in the future

Q4 : How does Cyberfi Token mining Work Out?

Ans : This will be announced later on, but currently users testing the platform will be rewarded in the future through this program.

Q5 : It is great CyberFi allows their users to pay gas and comissions with their native token $CFi. What’s the destination of the collected fees?

Ans : Again this is done to make the process easier for users, and will be most important for multichain transactions where $CFi will feed the whole process.

CONCLUSION

Thanks You Can share all link where can buy Tokens and al social media?

Ans : Announcing YFLinkio x CyberFi Partnership. Bringing Automation to LinkSwap, Introducing Staking⚡ and ⚡ CyberPunk 2077 Giveaway⚡

CyberFi - a new-gen Intelligent DeFi Automation Platform. Your DeFI 2.0 platform.⚡

Let’s recap CyberFi latest news - In just 2 weeks after launch we have:
1. Burned over 300 000$ worth of liquidity forever (now costs over 0.5m$)
2. Released WhitePaper - available on the cyberfi.tech website
3. Alpha Tester Event Launched - Alpha Product Release
4. First Long Term Integration - TrustSwap
5. First VC Strategic investor - MAGNUS CAPITAL.
6. Integration and collaboration with Unilend
7. Jeff Kirdeikis, CEO at TrustSwap joins CyberFi as Advisor
8. Austin Merrics, Co-Founder at XIO Network joins CyberFi as Advisor
9. Crypto Zombie Amazing Review: https://youtu.be/94EG5QiT3tY?t=825
10. Ivan on Tech review https://youtu.be/8T5CKSQuJBg?t=2030
11. First Development Update https://medium.com/cyberfi/cyberfi-strategic-partnership-and-vc-investor-announcement-db27e68b9a5
12. First NFT published

And just recently - partnership with Ferrum Network!

More exciting updates are coming soon!

Coingecko: https://www.coingecko.com/en/coins/cyberfi

⚡ 🦄 Buy $CFi on Uniswap
https://app.uniswap.org/#/swap?inputCurrency=0x63b4f3e3fa4e438698CE330e365E831F7cCD1eF4

⚡ Add liquidity $CFi/$ETH on Uniswap 🦄
https://app.uniswap.org/#/add/ETH/0x63b4f3e3fa4e438698CE330e365E831F7cCD1eF4

⚡ $CFi Uniswap Analytics 🦄
https://info.uniswap.org/pair/0x63b4f3e3fa4e438698CE330e365E831F7cCD1eF4

⚡ $CFi on DexTools ⚙
https://www.dextools.io/app/uniswap/pair-explorer/0x36938d1419b717c97ebdb273702806ca73f89a4c

Stay tuned for the next announcements!

Image for post
Image for post

CyberFi BETA Event is LIVE!⚡️⚡️⚡️

BETA supports:
✅ Token Buy/Sell Limit orders
✅ Limit orders on LP management based on Price Triggers
✅ Automated Exit from Liquidity Mining Events

🔖❗️Register to test BETA: shorturl.at/jzDRV

Full info: https://medium.com/cyberfi/cyberfi-beta-event-4b98cd8b3d7c

We are thrilled to announce - CyberFi Staking is LIVE!⚡️⚡️⚡️

Overall 35 000 $CFi in rewards!

$CFi Staking Total Rewards: 10 000 $CFi

$CFi/ETH Uniswap LP Staking Total Rewards: 25 000 $CFi

Load up your Christmas bags!🎄

Full info: https://medium.com/cyberfi/cyberfi-staking-launch-cfi-and-cfi-eth-lp-290aeb2879e5

BETA is live and ready to be tested!

If you haven’t registered yet, here is the link to apply https://forms.gle/ouiRqq2zB69Q9KUM8

https://stake.cyberfi.tech/ 36 hours from staking platform launch. Over 15% of circulatiing supply staked. 500 000$+ in $CFi and $CFi/$ETH LPs.

⚡️⚡️⚡️

Beta Event Launched. Join the DeFi Automation Future with CyberFi.

https://twitter.com/cyberfi_tech/status/1342416670283993089

⚡️⚡️⚡️We have been featured on Hackernoon ⚡️⚡️⚡️

🚀🚀🚀

https://hackernoon.com/defi-lacked-cohesion-and-automation-until-now-1w1p34wg

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

Written by

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store