Recapitulation of DeFi social AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 19th January, 2021
Time: 16:00 UTC

The DeFi social team was represented by @DFSocial who judiciously shared with us detailed knowledge and information about DeFi social project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the project DeFi social?

ANS: DFSocial is an Ethereum’s blockchain-based gaming ecosystem. Gamers are now able to get paid! The team are 6 people right now, 3 of them are developpers. We will reveal our identities very soon in our own Twich channel. All detailed info about the project can be found here: https://defisocial.gitbook.io/dfsocial-gaming/ And our website: https://dfsocial.com/

Q2: What critical problems does DeFi social Protocol solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: The problem with gaming right now is players not getting paid. Through the blockcahin we can proof the existence and way of distribution of event's rewards. Our main competitive advantage is that we are the first owning a real blockchain-based gaming product.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines?

ANS: Already archived: Staking Platform Live, Farming Platform Live, gaming platform live and first gaming event announced (24th January).

Target milestones: Twitch channel and identities revealed (this month), more gaming events ( next to the first one), Mobile App (this year)

Let me add that at the end of this AMA we will open a Google form for whitelist to participate in the 1st tournament. 10 seats secured per ama (they first ones to submit the form). Since for this first event the maximum number of players is only 100, this will prove to be a great advantage to participate as rewards are high ($12000 at current price!), so we strongly recommend to whitelist yourself. If you don’t get the seat on this first one, don’t worry, you will have priority again on next ones. And the number of players per event will be increased too!

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: On the team’s part so far, what are the things/work that has been done to ensure the scalability of the project?

ANS: On the blockchain side there in so scalability problem. On the gaming side, to ensure cheaters are banned, we will apply for a production API key to each game developers.

Q2: My question for @dfsocial_gaming AMA holding at http://t.me/Amaloversclub is: Are there regional or age restrictions as to who can play games and where we can play games? Also what rewards/incentives are available to players?

ANS: The regions and age restrictions are determined by each game retrictions. The project has 5000 DFSocial tokens for reward with gamers. In this first League of Legends tournament, 100 DFSocial ($12000 at current price) will be the total reward.

Q3: My question for @dfsocial_gaming AMA holding at https://t.co/ggBqxfXYys is: We all know that the Ethereum Network has many problems: scalability issues, high gas fees, slow speeds, and many more. So, Why did you choose to build your token on ERC-20 blockchain ecosystem?#DFSocial

ANS: Good question. Because of ETH 2.0 we really think these scalability problems will be forgotten. ETH is right now the most extended blockchain anywhere, just need time for the upgrade.

Q4: I am a gamer & I really like playing games, so how do gamers get the rewards from DFSocial Gaming Games? Are there various ways to get the award?

ANS: Yes, there will be leagues, tournament and also casual games! Many ways to reward gamers and many games to play. The rewards are paid in DFSocial tokens and you can claim them according to each gaming event rules.

Q5: My question for @dfsocial_gaming AMA holding at http://t.me/Amaloversclub is:
The development team cannot do "it" alone. How is the community expected to give back to Defisocial? Do you have an Ambassadors program or bug finding/bounty program for the community to help in development of the project? #DFSocial

ANS: Yeah! We are proud of our community! They are always there, day after day, sending us their feedback and opinions for possible improvements. We can just say thank you all!

Q6: DeFi social is a great project we know that...but we dont know its a local project or global project,,,can you please tell me the ans??

ANS: It is a global project. Gamers of all around the world are able to earn by playing. They are all welcomed, just need to hold some DFSocial!

Q7: For the 1st DFSocial Tournament, what qualifies a user to be among the 100 players for this tournament and on what basis will the maximum number of 100 players be selected?

ANS: The first 100 to join will be the selected ones. The smart contract will save their info. we recommend to stay tunned and to fill the form in order to whitelist yourself for the tournament. $12000 aprox for only 100 players is very juicy!

CONCLUSION

Kindly Get In Touch With Us On Our Various Social Media Platforms:::

Official Telegram: https://t.me/defisocial

Twitter: https://twitter.com/DFSocial_Gaming

Medium: https://defisocial.medium.com/

Website: https://dfsocial.com/

Etherscan: https://etherscan.io/address/0x54ee01beB60E745329E6a8711Ad2D6cb213e38d7

Buy DFSocial on Uniswap with ETH: https://app.uniswap.org/#/swap?outputCurrency=0x54ee01beb60e745329e6a8711ad2d6cb213e38d7

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.