Recapitulation of DEFILANG AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub

Date: Sunday, 25th October, 2020

Time: 15:00 UTC

The DEFILANG team was represented by Jyan, Co founder at DeFiLang, Fumio, Co founder at DeFiLang, and Alejandro, head of marketing, product dev. They judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourselves and your backgrounds, also if you have a team, you can introduce your team

Ans : I am Jyan! A crypto enthusiasm, long time successful crypto trader, a programmer and solidity coder.
I’m a Co founder at DeFiLang, a project that dwells solely on giving values to utility token.
We are currently 5 team members with a new staunch supporter @markoflorencio joining as an online moderator to bridge the gap between our investors/supporters and the team.
Due to the anonymous nature of the project and to curb manipulations, all our partnerships will handle the publications as at when due.

I am Fumio, A crypto project’s analyst and a content creator.
DeFiLang cuts my attention beyond my imagination and it speaks directly of what a solid project should look like.
As a co-founder and I’m dedicated to the actualisation of this dream which was a compilation of hard work, perseverance and chained research.

I am Alejandro, head of marketing, product dev. Been in crypto currency for 5years . Presently occupying the post of Head Mod in the project.

Q2 : Can you introduce the DEFILANG project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s your Comparative advantages

Ans : DeFiLang is a brand new platform where you can render services in exchange for DLANG Token. The platform will allow you to earn income on every successful deal you make, and this is limitless to race, country, religion, nor geopolitical region.

In this recent times, Defi has been abused as a mere ponzi styled crypto called Farming or Staking which ordinarily, it successes are just temporary. On the other hand, DeFiLang is a utility token that enhanced doing your most fun tasks in return of DLANG token.
To acomondate all and sundry skills, DeFiLang is sub categorised into 5, namely;
1. Defilang language exchange
2. Defilang project report services
3. Defilang live editor
4. Defilang utility services
5. Defilang wallet

All the five (5) above listed services are to provide value for just one token called DLANG!!!

As it stands, no existing crypto related platform solves language barrier. And on the comparative advantages, our investors have a lots of advantages using the platform, from Language exchange to live editing, project evaluation, voting and governance of the complete ecosystem and of course, using of Defilang wallet.

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : The milestones we have achieved is unimaginably, what superb about the defilang project is the reality that revolve in achieving all stated in the whitepaper, the project WHITEPAPER is detailed, most importantly the acceptance from the public is beyond my imagination. We stated not long but acceptance is overwhelming and I’m not surprised that since we have stated we have received over 20 partnership contractual agreement from different related projects and individuals that are willing to support either via AMA, PROMOTER.

The Instructors and learners whitelisting page will be released in the coming weeks, the voting will commerce for selected languages.

Road map

Q4 2020
Token sale and Exchange listing; ‘Exchange listing will be done within 10 days after token sales.

Q1 2021
Platform launching for users testing

Q2 2021
Public launch and Platform Mobile APP ‘Supports for all OS
(The exact date for the public launch will be made available across our social platforms)

Q2 2021
Defilang App wallet

Q3 Road Map V2 released

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : As regards Income generation, you said 10% of every earnings we make shall be charged. Isn’t this fee to high? or will there be a possibility of reviewing it in the future? Also, for accountability and transparency, what would the % be used for, perhaps salary for admins or team?

Ans : 10% of every earnings you make shall be charged. However, the percentage will not be rewarded to Defilang admin or Team as direct income but will be used in balancing system deficiency at all time.

System deficiency?
If ever we experience it, we will buy back from the circulating supply and add to the Community Listing Approval Reserves

On whether there will be a future possibility of reviewing ?

Yes! Very possible

Additionally, different higher Personalities that are representative of different countries in different continents have seen a logical reason of collaborating with DefiLang.

Q2 : DEFILANG will be a tokenized Ecosystem with a Native Token. so , Why does DefiLang ‘s products or services is not affected by the crypto volatility ?

Ans : Please be informed that the only thing to reduce DLANG volatliity are those utilities services.
Volatility in bitcoin to Alt ratio is inevitable but outside bitcoin will be checkmated with 10% deficiency fee

Q3 : Defilang exchange has lots of features which include Voting for desired language listing. Does this include Nigerian languages and any other languages around the world? Can I apply as a language tutor for some languages in Nigeria?

Ans : Yes! It includes…
In the coming weeks, An instructor and Learner page will be added for whitelisting. In addition, DeFiLang project allows you to learn — paying a token of DLANG to your instructor and also to teach — receiving from your students.

How to apply?
Every user has equal right to register, and add all your Academic profile, spoken languages, set skills, talents, past and present projects etc. Under the catalogue that allows it.

Please NOTE: THERE WILL BE A KYC form to be filled which is exceptional to skills and Talents categories

Q4 : People see crypto as a get rich scheme thereby making them disregard other benefits it could offer. As a project that values education so much, how will you help change people’s perspective on this so that they could know that it’s actually possible to earn while learning?

Ans : As clearly stated, Our Objective with DEFILANG token and platform is to decentralize internet opportunities by providing a workable platform for your skills.
This is a complete non hyped project, the price of DLANG is subjected to the factor of demand and supply. Nevertheless we strongly believe in steady price of our token as a strong believer but we kick against any investors of sole reasoning.

DeFiLang is a decentralised project which her governance will soon be completely in the hands of the community

We therefore employ all our investors to read and have a comprehensive knowledge about DeFiLang “disclaimer policy”

Q5 : How has the Defilang wallet application been improved and how is it designed to keep users’ assets securely for a long time? Will the transaction fees be paid in Defilang tokens?

Ans : Defilang wallet will be live on our platform for storing your Defilang asset, DLANG token and we will likewise allow it to store and direct exchange for Bitcoin, Ethereum and Bitcoin Cash. The wallet private keys is in the hand of the users and the security can only be compromised by the users. However, proper education will be channeled in due time.

Yes a little amount of Defilang token is required for such conversion and the fee will be added to ‘Defilang Community Listing Approval’

Before its finally live, Bitcoin cash may be replaced due to ETH 2.0

Moreover, during the recent dev meeting, we agreed on adding some stable coins, USDT ERC20, TRC20 and BUSD to optimise user’s experience.

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : How do you prevent racism on the Defilang platform? And will the Defilang wallet be used to store Defilang tokens alone?

Ans : All members are anonymous with an avatar tag

Q2 : We can buy Defilang token from Defilang wallet,but do you plan to list Defilang token on any bigger exchanges so we can track price, trade it and other benefits that exchanges gives ?

Ans : Yes, the token will soon be listed on medium to high liquid exchange(s)

Definitely yes you can buy token on wallet itself
Were working based on the roadmap any possibilities to launch in big exchange will happen.

Q3 : If anybody thinks your project really likes a scam project, and they can’t trust this project. How do you make them believe in your project?

Ans : Such person could wait till he/she sees something to convince with. Maybe when we listed in 2 or more Exchanges

Q4 : Are you afraid that hackers are stalking and attacking your system?

Which technology is behind is responsible for protecting your platform?

Ans : No! This is because we are not centralised. The security of the wallet and platform is in the hand of the investors

Q5 : About your wallet and token, Defilang Wallet App will allow us to store your Defilang token .

Will Defilang Wallet has exchange so we can exchange other tokens to Defilang token?
Will on Defilang Wallet be available to store other crypto tokens but not just Defilang?

Ans : For now, only BTC, ETH and some selected stable coins — USDT ERC20, TRC20 & BUSD

Q6 : What are the interesting features and events that will benefit your people and your project? Thank you

Ans : The following but not limited to:

1. Defilang language exchange
2. Defilang project report services
3. Defilang live editor
4. Defilang utility services
5. Defilang wallet

Q7 : Can you tell us some of the latest achievements made by the #Defilang project & can you describe in details the current development efforts, such as market expansion plans, expected applications & new upcoming program of events?:

Ans : The language exchange is nearly completed, in the coming weeks, a YouTube videos will be published to explain HOW IT WORKS

Q8 : Is on Defilang exchange possible to exchange other crypto coins but not to Defilang token?

Ans : Yes it is possible to exchange other crypto

Q9 : I think the unique project name is DEFILANG, is this a strategy to increase the withdrawal of investors to join? is there a story behind the origin of the DEFILANG.

Ans : Yes! As stated in the Whitepaper

https://defilang.com/defilang-whitepaper.pdf

Q10 : How does DefiLang evaluate the importance of the user community? In the near future, does DefiLang have any special plans to attract and expand the community ?

Ans : One of the way to expand so fast like I said earlier; is having representatives across the globe. Presently we have received applications from 15 representatives from different 10 countries, they are willing to be the image of this project.

Q11 : Token burn is beneficial for any project, in being able to control the number of token circulation and to provide greater incentives to investors. Does DEFILANG have a plan about token burn?

Ans : Until the project governance is completely in the hands of the community, there won’t be token burn. What we have is system deficiency- a buy back from the circulation using 10% fee.

This buy back will be added to community listing approval wallet

Q12 : Are products from DeFilang avaliable worldwide, and accesible with any smartphone of device with acces to internet?

Ans : Yes defilang will be available in all OS

Q13 : What are your current plans to onboard new clients and what market are you targeting?

Ans : Think about a complete decentralised fiverr, think Defilang

On the targeting market- Global ‘Wordwide’

This is why we have a decentralised community voting approval

Q14 : What is total supply ? Are your plans to focus on market or to grow community?

Ans : 35.5M, we value both on market and grow community

Q15 : Partnership are an crucial issue of any project’s journey!
so, Which type of partnership have already attend through DEFILANG and what are your future layout concerning in a similar way partnerships?

Ans : It will be huge in the coming weeks- Today’s crypto project is different from the past. Once you have a feasible project, exchanges are already on your doorsteps

Q16 : Safety and security are always the most important things. What is the security mechanism of DEFILANG to ensure user assets are safe and cannot be vunerable to hack ?

Ans : You are not allowed to screenshot your private keys and other vulnerable page(s) on your dashboard

Q17 : In your opinion, which is more important for the #Defilang and why

1. Community
2. Investors
3. Market or Exchange

Ans : We need the 3 to survive, we need the community, with the influx in the application to open community groups for dlang project from different countries, we might end up having community group for different countries with different languages; with this we have extend our scope technically. INVESTORS are key in getting funds to actualized DLang project. Also Exchanges is there for day to day trading activities of our product. Exchange activities keeps DLang alive.

CONCLUSION

Do you have any Final Words for community, also do good to share every useful links to project here and also presale details for INVESTORS

Yeah, we will compile every questions asked, answer them then publish it on our medium page. A link will be shared here as well

Follow DEFILANG on the following platforms:
… Website: https://defilang.com
… Twitter: https://twitter.com/defilang
… Telegram: https://t.me/defilang
… Medium: https://link.medium.com/CgmLQp6LDab

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store