Recapitulation of Demole PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 11th January, 2022
Time: 12:00 Noon UTC

The Demole PROJECT team was represented by @Demole_Rae who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Demole PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

✨✨QUESTION1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on DEMOLE?

ANS: Sure, I am Rae Lim - CMO of Demole. I have experience as a digital asset advisor, marketing manager, and investor relations manager in Singapore

In addition, I have managed various corporate social responsibility projects in British multinationals.
I have been joining Demole at a very early stage as a CMO

Demole has 4 separate teams that take on different functions as follows:

Game artists and developers
A team with 10 years of experience in game development and design, working outsource for leading game companies in Vietnam and China. Our key members came from Gameloft.

Blockchain developers
A team of seasoned blockchain developers has outsourced international projects. We experimented with developing the complete blockchain specialized for social media and an NFT game in 2019.

Financial team
The survival of any "Play to earn" game depends greatly on the sustainability of the cash flow, token flow, and NFT's inflation model. Financial team is an experienced group of members who have worked as financial advisors and business consultants for big firms in traditional and crypto markets.

Marketing team
A strong marketing team with a worldwide network of partners, with a deep understanding of KOLs system, has accompanied many successful projects.

✨✨QUESTION2: Can you introduce DEMOLE, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS:

- We do not want to limit Demole into the NFT gaming market, but also want to explore the traditional gaming market, which was nearly $200 billion last year and almost 200 times bigger than the NFT market.
- By becoming one of very few NFT games that can connect 2 markets, we are confident about the future of the project.

✨✨QUESTION3: Any plans for expansion? What can you tell us about what’s to come in 2022 for DEMOLE?

ANS:

⏳Countdown to Demole Exclusive INO Event⏳

🎁Only 1 day until we sell our boxes! Get ready to buy our NFTs!

Read details about our INO event here:

⏰ Time: 12:00 PM UTC 12 Jan 2022
👾 Total Mystery Box: 1,000 boxes (5 NFTs per box)
💸 Price: 250$ per box
⛱ Venue:
- Gamestarter: https://igo.gamestarter.com/
- NFTb: https://nftb.io/launch/

❗️There will be 500 slots that do not require whitelisting on Gamestarter! Grab this chance!

🌎 FOLLOW OUR OFFICIAL WEBSITE & CHANNELS
WEBSITE | TWITTER | ANNOUNCEMENT CHANNEL | CHAT CHANNEL| DISCORD | FACEBOOK | TIKTOK

https://t.me/amaloversclub/435964

Demole Triple INO Event: Demole x Gamestarter x NFTb x DareNFT🔥

🔥Demole Triple INO Event: Demole x Gamestarter x NFTb x DareNFT🔥

📈Demole NFT will be sold on 3 platforms: Gamestarter, NFTb & DareNFT

⏰ Time: 12:00 PM UTC 12 Jan, 2022
👾 Total Mystery Box: 2.000 boxes (5 NFTs per box)
💰 Price: TBD
🔅 Limit: TBD

💰Stock up $DMLG and get ready to buy our NFTs!

Set your ⏰ - Demole INO sale starts this Wednesday, January 12th!

✨✨QUESTION4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS and BACKERS so far?

ANS:

We have partnered with many reputable companies in the industry, including DAOmaker, Interchain Ventures, LupaX Capital, Metrix Capital, Raptor, Magnus, AC Capital, LD Capital, Consensus Lab, Newave, M6, K24, X21, Vera, Good Games Guild, MGG,...

✨✨QUESTION5: Finally on the introduction segment
Can you give an overview of the Tokenomics and Utility of $DMLG tokens?

ANS:

2nd Segment: LIVE Questions

✨✨QUESTION1: For both investors and gamers, earning mechanism is very important in an NFT game. How we can earn from Demole? What is your earning mechanism?

https://twitter.com/anggeeeeryp/status/1480869419332952064

ANS: In Demole players can earn by the following mechanisms:

- By participating in in-game activities Campaign, World Boss, Arena, Daily quests, players will receive eggs, hammers, and tokens, which can be used or freely traded/sold with other players on the marketplace

Players/Investors can also go to the Training Ground, a staking pool where they put their monsters and tokens to level up the monsters while receiving more tokens passively.

✨✨QUESTION2: Can you tell us your NFT sale in detail? Where and when?

https://twitter.com/0gh4aay/status/1480793744198680576

ANS: Demole NFT will be sold on 3 platforms: Gamestarter, NFTb & DareNFT
Time: 12:00 PM UTC 12 Jan, 2022.

✨✨QUESTION3: What do you think about inflation? How can you balance your tokens? Do Demole have token burn or buyback program?

https://twitter.com/kolekcau5/status/1480786321975037966

ANS: Good question, The token burning mechanism - an exclusive feature of our game. By burning their tokens, players can reduce inflation and increase their token value, which increases the USD value of those tokens. This is a great advantage of Demole because it helps control token inflation significantly, which benefits investors the most.

✨✨QUESTION4: what blockchain, any problems with gas will we meet?

https://twitter.com/ashadi83154635/status/1480872647248388096

ANS: We launch on BSC which has pretty low gas fee but we are working on with some partners to bring Demole to everyone.

✨✨QUESTION5: Is Demole a Metaverse game. What experiences will be available after Metaverse launch?

https://twitter.com/Awal73124628/status/1480785640228737026

ANS: As a project that focuses on product and technology development, more gaming experiences will be available after our Metaverse launch (Gate, PvP, PvE, and MOBA). Things are going really great from the product end. We expand Demole to Metaverse - where people not only participate in different Demole game modes but also interact with other NFT games.

✨✨QUESTION6: There is no doubt that collaborations and partnerships are some of the most important cornerstones to help improve adoption. Could you please tell us about the current partners?

https://twitter.com/iniaku82097614/status/1480787420723363841

ANS: As they are legit Giant and strong investors in the market, they offer various constructive guidance for our project from Finance, Tech, Game Devs and Marketing.

Our advisors work closely with teams to ensure the feasibility and creditibility of every part of the project while maximize teams' resources

Also, Demole Community has been spread worldwide thanks to them.

✨✨QUESTION7: Your plans for the long term? Please tell us good reasons that your project is here for the long run? Your updated roadmap?

https://twitter.com/WidyaSuciNirma1/status/1480788289166536705

ANS: For the long-term, 3 factors contributing to the success of the project: Product - Team -Vision. 3 key things I have talked about a lot over the AMA I believe

✨✨QUESTION8: The Demole INO sale starts tomorrow, congrats! I've never participated in INOs before, but I'd really like to buy a Demole NFT. Would you explain the process of how to participate in your INO?

https://twitter.com/NFT_Lover_77/status/1480722453907320832?t=C5y4DS3N8EPQOi5LbHA84w&s=19

ANS: Let's check our channel. We provided guideline in detail thank you 💞.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update👇👇👇

OUR OFFICIAL WEBSITE & CHANNELS
WEBSITE | TWITTER | ANNOUNCEMENT CHANNEL | CHAT CHANNEL| DISCORD | FACEBOOK | TIKTOK

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

🪐Website: https://amaloversclub.com

🐦Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

🐦Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

📌Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

🌎📢Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

📑Medium: https://amaloversclub.medium.com

👾Discord: https://discord.gg/tpbyv9

--

--

--

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

iTrust.finance: The friction reducing, yield enhancing, capital allocation provider within DeFi…

Google is Entering the Cryptocurrency Space

How To Use Venus Protocol: The Official Guide

Bitcoin Fractal, The Bullish Scenario

The Qurrex Exchange and What it Represents

Update: Locked rewards distribution and new tokenomics

Weekly Report 2020 March #4

Titano Finance, a decentralised financial platform, was hacked for 4,828 BNB

Titano Finance, a decentralised financial platform, was hacked for 4,828 BNB

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
AMA LOVERS CLUB

AMA LOVERS CLUB

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

More from Medium

Totem x PancakeSwap🥞

Recapitulation of IoTeXpad PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

SatoshiCity: Reshaping the NFT Universe

Nirvana Chain AMA Recap CRYPTOTECH COMMUNITY