Recapitulation of Dogelogfather PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 13th May, 2021
Time: 12:00 UTC

The Dogelogfather PROJECT team was represented by @DogelonsFather and @CryptoCB who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Dogelogfather PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on TheDogelonFather?

ANS: Yes, first off my name is Dale. I doxxed myself live at start of the project to show everyone I was serious about this project.

I have background in computer science and web development. We have a team of around 16 people working right now with us. If you are in the chat you will see we are all in the chat at most times of the day.

Q2: Can you introduce TheDogelonFather, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: TheDogelonFather is a coin based on a Meme of course. You all know the coin we are based off of. I started the coin honestly because I have so many rugs and wanted to give the community something to look forward to. Where they can be safe and have an active tram by their side day in and out.

We are probably most transparent project out right now, everything we do is in the open.

This project does not have any solutions for the blockchain persay. But I do believe it can solve the solution for trust within the community.

Q3: What are the features of DogelonFather?

I think it's built around the community then what power does the community have ?

ANS: The community has all the power in these kind of coins. This is my first coin, we are growing slow and healthy. I think this is good because we are not a PND.

Will the community have the opportunity to vote for some changes in the project?

Yes they will, we run evey through the community.

We have a few surprises for the community right we released last night.

Q4: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Yes, I honestly believe in my opinion that our biggest milestone is our community. They stuck but for the first 2 days of the project where it did bad. They thought we were a PND and we were not.

As far as road map concerned. We have a ton in the process. We have a few invest that really want to be apart of this project.

At the end of this month and early June we have our App coming out.

Shortly after we have an exchange coming as well. Come to think of it app may be out sooner than then.

Everyone says we will be listed here and there blah blah blah. But honestly, I don't k ow when we will be listed anywhere. It's up to us as a family to get us where we need to go.

Q5: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Crypto wealth club is owned by our main marketing manager and he runs a crypto educational course for 1000s around the world and has a team of people with us

And we also partnered up with
ProReview crypto gyms to help with our community.

Q6: I believe there are still more in the pipeline to be announced later?

ANS: Yes there is, we want to leave some a surprise. I'm honestly most excited about the app. It will have real time price alerts, what rewards you have send so far, top holders, live chart. A lot of features for you as a holder of $TDEF.

All free of course.

Q7: Finally on this segment, Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $TDEF Token?

ANS: Yeah we have a 2% Tax on sellers. We have max sale limit for anti dumping.

Want to dive into the nft arena and are openly recruiting for that to put together a utility for our token

The supply is 1t with 50% burned.

As for closing so we are honored to be able to speak with you guy here and we are fully committed to staying transparent and allowing not only our team to work towards goals but the community as well

We want to allow anyone and everyone to contribute on our crypto journey so thank you for allowing us to be here

Add ur own stuff as well.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: We face rugs so many time by meme tokens. How your token is different? Is it safe? And what's the role of the community?
https://twitter.com/Profess95385296/status/1392819399996755968?s=19

ANS: Our token is audited, ownership Renounced. I ha e been rugged 91 times in the past year.

Q2: There are father and child in your project but why not mother? Let me count down for the mother to show up and suggest you make a special campaign ...
https://twitter.com/biggdataa/status/1392800991926444033?s=20

ANS: We ha e something for this as well. This is actually something big we are working on and will release soon.

Hello all I’m the brains of the marketing here I’ll also answer some of these to help the Don 🙏

Q3: Recently, new projects have emerged that initially affect investors / users with their positive features but later become fraudulent. Because of these negative examples, do you believe you have overcome the trust problem that arose against all projects?
https://twitter.com/CryptoNeco/status/1392818462939127815?s=20

ANS: Yes I do believe that this is not an issue, I will be doing many lives with the community. I am doxxed and always avat. I believe our community is strong and growing.

Q4: Most investors are now scared of investing in coin based on meme due to the news of Vitalik selling all his Shiba and Akita tokens, it affected meme coins so badly to the extent that some plunge to near zero value. Now that TheDogelonFather is coming into the space at this critical moment, don't you think this could hinder your project development and performance? How will you convince investors to have trust and support the project?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1392821455520403460?s=19

ANS: Personally with what happened yesterday this will shed positive light on meme based coins

Because vitalik donated a lot but remember what was donated was from meme coins and so I think it could really show how powerful community based coins can be if they are transparent like ourselves.

Q5: You keep mentioning "Hey Son" in your tweet. Can you tell us who this Son is? And how can your meme coin compete and be up to standard with the DOGe token?
https://twitter.com/BelloABDUL0192/status/1392809200758231042?s=19

ANS: Dogelon is the son he’s in my hands.

Q6: Knowing the team behind a project gives some level of assurance about such project, why did you consider not having your team profiles in the website? Do you plan to disclose that soon?
https://twitter.com/ORaph15/status/1392808729377136643?s=19

ANS: This may be coming soon i myself am very open and vocal in the group we are just a few days old adding a lot more to our site to help with more transparency and guidance around our project.

Not everyone can be doxxed due to there professional line if work. A few of us will be. We have a huge website doing up that will show further about are team and project.

She waiting for us on the moon we will get her on our way to Mars 😉

Q7: What kind of unique product do TheDogelonFather created for doing business in crypto world?
Why TheDogelonFather choose Ethereum Blockchain after knowing of low transaction speed and high gas fee that lot's of traders don't like? Why don't select other that those are providing good offer?
https://twitter.com/loki0255/status/1392817896301027337?s=19

ANS: We believe gas fees will be a conversation in the past as ethereum boosts their technology and we think having everything on the eth blockchain will allow us to grow faster and stronger

Well I think we answered most of the questions. Does anyone have anything else for us?

Q8: Q: There will be many hacker attacks how can DogelonFather handle it and provide security to user data? How is the DogelonFather team going to drive adoption and use of this technology?
https://twitter.com/Chiki7773/status/1392817528838103046?s=19

ANS: I think I did, but we are protected by cloud fare and Norton at the moment. We were actually DDoSed the first day of launching. But dude to our team and the precautions we took we were up within minutes.

Q9: There are father and child in your project but why not mother? Let me count down for the mother to show up and suggest you make a special campaign ...
https://twitter.com/biggdataa/status/1392800991926444033?s=20

ANS: We believe gas fees will be a conversation in the past as ethereum boosts their technology and we think having everything on the eth blockchain will allow us to grow faster and stronger.

Q10: Researching on their website I could see that they will soon launch a pack of stickers that are incredible for the dissemination of the project, but what other marketing and advertising strategies will they use to position themselves in the market? Will they use campaigns with influencers, memes or airdrops?
https://mobile.twitter.com/antonio50221026/status/1392741625072427008

ANS: Meme contest is something we want to do yes

That will happen and winners will be rewarded

From the looks I believe that’s it

Remember myself and other teams members are in the chat most of the day to continue to show we are here to make a fun and rewarding project

I appreciate everyone’s time here thank you for the opportunity

Let’s learn grow and earn in this crazy fun crypto space💪❤️

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

WELCOME TO TheDogelonFather $TDEF

🚀🚀🚀🚀🚀

🌐Website : https://dogelonsfather.com/

🦾Twitter : https://twitter.com/Thedogelondon

📑Contract Address : https://etherscan.io/token/0xdf1c1b185d7cdd2afcb74757d50aa9589c9c2ad3

🦄Uniswap : https://app.uniswap.org/#/swap?slippage=500&outputCurrency=0xdf1c1b185d7cdd2afcb74757d50aa9589c9c2ad3

📈Dextools : https://www.dextools.io/app/uniswap/pair-explorer/0xdf1c1b185d7cdd2afcb74757d50aa9589c9c2ad3

🔐Lock Unicrypt : https://unicrypt.network/amm/uni/pair/0xdf1c1b185d7cdd2afcb74757d50aa9589c9c2ad3

📝Audit: https://solidity.finance/audits/TDEF/

https://t.me/amaloversclub/163962?single

https://t.me/amaloversclub/163964?single

Ok so have a YouTube channel as well I will be doing lives on. Go subscribe.

https://youtu.be/3ccMs3wCudM

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store