Recapitulation of DOZobrotera PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Sunday, 19th September, 2021
Time: 15:00 UTC

The DOZobrotera PROJECT team was represented by @LeTimeTou who judiciously shared with us detailed knowledge and information about DOZobrotera PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Dragons of Zobrotera?

ANS: My name is Alex and I’m working in crypto space since 2018.

First as an investor I have accompanied many projects to help them build a strong and committed community. Recently I decided to go to the other side of the fence by realizing a childhood dream: making my own project : a video game ! That's how Dragons of Zobrotera was born.

To realize this project I am accompanied by Pachi, an independent developer with his own company and Zadrake, a childhood friend who has a real gift for drawing. We are also friend and we are the 3 founding members.

We also have a big team working behind the scenes, I can't name them all but you'll meet them if you visit our discord!

Q2: Can you introduce Dragons of Zebrotera, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Initially, Dragons of Zobrotera is a NFT collection of 10,000 dragons that can be used in a game to earn rewards (PTE).

Each dragon is randomly generated from 200 unique traits. Each trait unlocks a special (or useless) skill for your dragon in the game.

We made the choice to mix collection and game because we noticed that the market is currently flooded with ephemeral collection projects.

Most of the time the NFT keeps its value for 1 week and when the hype dies down, most players lose money.

Today we want to change that by offering NFTs with a real long-term value.

When you buy a Dragon, you are not just buying an NFT. You are buying a unique adventure never realized on the blockchain that only 10,000 people maximum will be able to experience.
Your NFT will also be your character during your adventure.

Finally, by purchasing an NFT you become eligible for many rewards on our roadmap that you can discover here: https://www.dragons-of-zobrotera.com/#/

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Sure! Currently our collection is ready to be deployed. We are currently promoting the project to prepare for pre-sales and sales.

You can get a place on the whitelist on our discord: https://discord.gg/skqMeBxsGj

The whole team is currently working hard on the game. It is not finished yet and we want to finish it as soon as possible to make it available to our community.

Q4: What should we expect going forward from Dragons of Zebrotera?

ANS: At the moment : a unique collection of 10,000 NFTs.

In the future: a unique quest on the blockchain inviting you to save a metaverse full of mystery: Zobrotera!

Cant reveal more for the moment 👀

Q5: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We currently have two partners :

Legends of Crypto with whom we have done a giveaway. Maybe we'll see one of our dragons on one of their cards one day, who knows?

https://twitter.com/LOCgameio

We will also announce a new partnership this week with Netvrk! You will soon be able to see our dragons flying in their metaverse!

https://twitter.com/NetVRk1

We also have partnerships with influencers and well-known pages but I can't tell you more at the moment!

You'll see for yourself this week! 🐉

Q6: Can you give an overview of the Tokenomics, and UTILITY of $DOZ Tokens and the Dragons NFT?

ANS: sure !

As we are a NFT collection project our tokenomics is very simple.
We have 10,000 NFTs in total.
Each NFT costs 0,069 eth. The price is fair and is the same for everyone.

By participating in the presale, you make sure to have a dragon (not first come first serve) and you avoid gas wars.

The public sale will be first come first serve.

Please keep in mind :

The only valid link to buy a dragon is this one : https://www.dragons-of-zobrotera.com/#/
NO DRAGONS ARE CURRENTLY ON SALE.
Please stay alert and don't be fooled by scams!

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Dragons of Zobrotera takes the experience a step further by allowing users to use their NFT to participate in a unique quest and save a metaverse. Can you tell us the numerous rewards we stand to gain from participating in these quests? Do I stand to gain anything from holding my Dragon of Zobrotera NFT?

https://twitter.com/ZekeJay5/status/1439564936577966084?s=09

ANS: We want to develop a Play to Earn game.

We are not decided on this yet but we are thinking about releasing our own token in the future to have an economy within the game. We are thinking of rewarding our holders with tokens.

Wait n'see !

Q2: From the story on your website, It's been a thousand years since any form of civilization was wiped out on Zobrotera. The last survivors are hiding in underground tunnels or in caves. The last living beings on the planet are gradually dying out. It is in this context that a group of 3 mages has launched the challenge to find a solution to this situation. Using arcane spells, the mages were able to identify an important source of magic and decided to go to meet it. After a long journey, the three mages came upon a mysterious cave. Within it lay a scale of the evil dragon Cholrone. This scale was still charged with its magic, so the mages decided to use it to create mini replicas of Cholrone. As a result of their estimations, 10,000 dragons can be summoned and controlled to help them defeat Cholrone and restore peace to Zobrotera. Who are these mages? Since 10,000 mini replica are created from the main dragon, do you think they will be able to hunt down one of their own? Is this a fictional story or it really happened?

https://twitter.com/KurangaHA/status/1439537802987847689?s=19

ANS: Haha no it's a made up story! Dragons do not exist!
The mages belong to the people of humans. And concerning the power of the replicas, I do not know the future will tell us? 👀🐲

Q3: It's unfortunately that most of the start-ups and platforms selling NFTs today are no more innovative than any random website selling posters, Many of the works being sold as NFTs aren’t digital artworks at all; they’re just digital pictures of works created in conventional media. What innovations is Dragons of Zobrotera bringing in to help change the NFT space for good? Are all NFTs available on your platform unique and free of copyrights?

https://twitter.com/Abumaleeq1/status/1439609756486934535?s=19

ANS:

When you buy a dragon you become the owner of the work. Please have a look at our website !

Q4: This is a very good project by allowing owners to usi NFTs to battle and complete a quest.
📌📌Do you plan to extend beyond the 10,000 available NFTs as I have some nice designs for new dragon NFTs, with whom do I speak?
📌 Are there ranging abilities amongst the dragons such that they affect gameplay and rewards?

https://twitter.com/omoge_oko/status/1439605760498049028?s=19

ANS: For the moment we have only 1 generation of 10,000 Dragons.

We will reveal more about Zobrotera soon.

Yes each traits give you special or usless ability. This way your dragon can be super rare / strong or common !

Q5: Is there any Intent to launch your project on POLYGON in a bid to cut cost ? As we are all aware of the limitations currently associated with Ethereum mainnet such as high gas fee, Are you considering launching on Solana or Polygon ? Also, in a bid to promote your game, would you be willing to communicate a lot regarding your project, share roadmaps and especially preview of the game. Also, can you put a preview or minigame on your social sites like discord so that people can already have a feel of what's coming to them and be able to inform all and sundry about your game hence bringing mass adoption

https://twitter.com/opeyemiiiiiii1/status/1439602255070699520?s=21

ANS: We will launch the game on Polygon to cut the fees !
But real collection is on Ethereum. We want to build a long time project and not put ourselves at risk on a "hype" blockchain.

Q6: Why you said that When we buy a Dragon, we are not just buying an NFT????

https://twitter.com/KaiDrangers/status/1439608852962430979?s=19

ANS: Yes bro. You are buying an unique adventure. Zobrotera needs heroes!

And i think thats all :)
Thanks a lot for your questions ❤️
If you want to continue to exchange, I am available on the discord!
https://discord.gg/fp6uhjDN

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Website : https://www.dragons-of-zobrotera.com/#/
Discord (the place to be) : https://discord.gg/skqMeBxsGj
Twitter : https://twitter.com/DOZobrotera

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.