Recapitulation of EagonSwap PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 28th October, 2021
Time: 09:00 PM UTC

The EagonSwap PROJECT team was represented by @Maxrayz and @BruceTheCrypKnow who judiciously shared with us detailed knowledge and information about EagonSwap PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you give us a brief introduction of yourselves and the the Eagon swap project?

ANS: Absolutely....

"A HARMONY OF TRILOGY"....

Let's really unpack that....

EAGONSWAP IS BRINGING THE STATE OF THE ART POLYGON BLOCKCHAIN DEFI INNOVATIVE TECHNOLOGY TO THE CRYPTO ECOSYSTEM.

THIS IS ACHIEVED BY IMPLEMENTING A HARMONY OF TRILOGY ON CROSS-LINKAGE INTEROPERABILITY ACROSS THE POLYGON,ETHEREUM AND BINANCE BLOCKCHAIN NETWORKS.

Eagon swap is a community driven state of the
art decentralized exchange platform built on the polygon network with an automated market making functionality and cross linkage interoperability across the polygon, ethereum and binance blockchain networks, the very first of its kinds to have this trio of blockchain interoperability.
With the polygon network offering solutions to the age long exorbitant mining fee that has plagued the industry, the Eagon swap will emerge as one of the very first automated market maker platforms and as well, a decentralized exchange system to fully adopt the robust polygon network and its functionalities with diverse inter blockchain compatibility.

Our platform is equipped with the Eagon pad system, a decentralized pioneer community governance launchpad Forum built on the polygon network, with the primary objective of generating and creating liquidity through the Eagon liquidity VAULT network for certified polygon blockchain projects.

The EagonSwap ecosystem has put in place a robust network to integrate and harness the resourceful NFT market, the staking/yield farming protocols and gaming world into the EagonSwap niche.
Equipped with a dedicated team of professionals across diverse field and spheres of life, we hope to stand out in the coming months as one of the legendary projects to positively shape the crypto ecosystem.

OUR KEY FEATURES
--Eagon swap dex system
--Eagonpad IDO Launchpad system
--NFT market platform
--Eagon pad wallet/mobile app
--Staking/yield farming platform
--Gaming platform
--Farming pool
--Eagon VAULT system.
--Community governance network through the Eagon pad system.
--Trilogy cross-linkage interoperability across the polygon, ethereum and binance smart chain networks.

It's a lot to digest....but in simple terms...taking the best of all worlds and getting them to COMPLIMENT each other, instead of COMPETE with each other...

Q2: Before we proceed, can you give a very brief introduction about yourselves?
Let's know who we have here today 😄

ANS: Lol.. .yes...let's bring community together...can't do that as strangers...

Eagon swap project is pioneered by a dedicated team of professionals, across the ICT industry, cryptocurrency industry and major marketers with many years of experience.

We have a global team working around the clock on this platform.

Im Bruce Hughes, the acting CEO and with other Co Founders, Matt Fritz and Garth Richmond, we form the team that represents and protects the many professionals working on this.
We have an advisory committe and communities working behind the scene to make the Eagon project legendary.

Marketing teams, coding teams, project managers, social media heads, all working together and bringing their skills and resources into this project.
Kindly visit our info Web page to read a few more details about our team.

http://info.eagonswap.exchange

Q3: Can you briefly outline the project Roadmap and the progress report?

ANS: Yes...let's dive into this...very important to track and measure goal posts here...

Our project roadmap and whitepaper details are contained in the info page of our website below.

http://info.eagonswap.exchange

OUR PROGRESS REPORT.
--Creation of the EagonSwap websites.
--Launch of EagonSwap social media platforms.
--Deployment of EagonSwap contract across the trilogy of Polygon, ethereum and binance smart chain networks.
--Auditing of the EagonSwap contract codes by solidity.finance
--Completion of our private sale event.
--Creation of unique EagonSwap dex.
--Eagonpad IDO launch pad system.
Ongoing whitelisting exercise for the IDO PHASE 1
--Launch of EagonSwap mega campaign.
--Ongoing first AMA session.
MANY MORE COMING IN WEEKS TO COME.

Q4: Tell us about your scheduled development goals for the coming weeks?

ANS: I'm going to share below...I do want to say that we are currently on track, and will continue to keep pushing to hit the targets and dates shared...

We know there is nothing more disheartening than a project saying one thing, and then doing another...

In accordance with the outlined events in our project whitepaper and road map, we have the following lineup of events scheduled to be achieved in the coming weeks.

--Completion of the EagonSwap IDO phases 1,2 and 3.

--Distribution of the Eagon swap token to all private and IDO participants.

--Listing of Eagon token on multiple exchanges Dex and Cex

--Coingecko and coinmarketcap listing.

--Distribution of token to community airdrop participants

--Official launch of the EagonSwap Dex and Eagon pad IDO launchpad system.

--Launch of EagonSwap farming/staking platform.

--NFT/gaming platform.

And many more in strict compliance with our project road map goals.

Q5: Let’s dive into some details about security

Can you briefly tell us about the security of the EagonSwap contract codes?

ANS: Brilliant question....

The entire EagonSwap contract codes were throughly audited by the solidity finance firm and all security protocol recommendations, effectively implemented confirming a security pass status to the entire EagonSwap project codes and contract.
The audit report is contained in the link below:

https://solidity.finance/audits/EagonSwap/

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Regarding boosting SAFETY and SECURITY, some platforms are conducting Multitude Audits to boost confidence and security efficiency on their platform. I expect that by this time you must have conducted at least one Audit. However, given your commitment to security, are you likely to conduct more audits in the future or you are going to sit back, relax and forget about safety

https://twitter.com/sindara03680133/status/1453829075529830401?s=21

ANS: With every project in blockchain, the constant need for improvement of security upgrades are essential.
There are currently very little governing bodies seeking to recompense losses through hacks of crypto based projects...and so it is a priority for us, and every responsible project to continue with upgrades and audits.

Q2: As of now Eagon smart contract code is built across the trio of blockchain networks ETH, Polygon or BSC. So do you plan to add more chains in future or only stick to these only?

https://twitter.com/Rakshhit/status/1453825132086980614?t=S5r3AAb31H1WSqf0sda-ZA&s=19

ANS: Currently the focus is to create a solid footprint in these 3 markets, and prove security, scalability and interoperability of concept....once that is achieved, then we can look at what lies beyond.

Q3: 1. CAN YOU TELL ME HOW TO WHITELIST YOUR WALLET AND PARTAKE IN THE IDO PHASE 1
2. Am I required to get WHITELISTED to be able to participate in your IDO ? Do you encourage whale activities on your platform ?

https://twitter.com/obissy3/status/1453829423594147842?s=21

ANS: You can get whitelisted by following the outlined steps.

HOW TO WHITELIST YOUR WALLET AND PARTAKE IN THE IDO PHASE 1
---Copy the EagonSwap swap IDO page below.
https://ido.eagonswap.exchange/ido

---Open the dapp on your Trust wallet or any other compatible wallet.

---Change your network to Polygon.

---Connect your wallet .

---Click whitelist my wallet

---Follow the timer on IDO Web page and make your purchase once the timer ends.

Please be reminded that only whitelisted participants will partake in the IDO phase 1 exercise.
Thank you.

Q4: Can you tell in which wallets I can use Eagon swap? Can I use it in Trust wallet or MetaMask? Also do you have your own wallet or do you plan to release it?

https://twitter.com/arnavxx5/status/1453826994387357697?t=-A0HBpXznv4_XDDSvzeynw&s=19

ANS: Both trustwallet and metamask are compatible...ensure that you do select the correct chain.

Q5: Many swap projects are built on the BSC network, so can you explain apart from the relatively low gas costs, why did you build EAGON on a polygon network? Are you planning to bridge to the BSC network? Like DEK pancakeswap, privateswap, etc?

https://twitter.com/Yfmile/status/1453816095954006019?t=3W1AhfAYFKZ2bFc-BOUONg&s=19

ANS: Please read through the introduction of the project as you will see we have purpose built this to have cross chain interoperability with BSC too.

Q6: As of now Eagon smart contract code is built across the trio of blockchain networks ETH, Polygon or BSC. So do you plan to add more chains in future or only stick to these only?

https://twitter.com/Rakshhit/status/1453825132086980614?t=S5r3AAb31H1WSqf0sda-ZA&s=19

ANS: Our platform is programmed with provisions made for integration of future blockchain technology networks.
So to answer your question, there is provision for future integration of other chains as the crypto currency industry grows.

Q7: Will EAGONSWAP be favourable for beginners, do you have any guides or video tutorials?
And is there any need for KYC before using your exchange
Where are you on your ROADMAP, is PRE-SALE STILL AVAILABLE. ?

https://twitter.com/Matthewking242/status/1453827950277799939?s=20

ANS: Eagonswap is a DEX platform with AMM function.

Therefore KYC is not necessary.

"HOW TO" videos will be generated for beginners.

The gap in the market is that of NEW users...most cryto projects market to users who are already crypto savvy....but this is less than 5% of the world's population.

It's essential to create a beginner friendly environment for adoption to grow.

Q8: Can you explain a little more about what the "eagon pad" system is? And what are the advantages or benefits offered to users?

https://twitter.com/wabelu09/status/1453816550683668487?t=FFHASBMV_YVkSTQLn-bTnA&s=19

ANS: The Eagon pad system is a community pioneered governance Forum with the primary objective of generating fund for polygon and other blockchain blockchain while ensuring fair distribution of allocation of slots.
This will work in synergy with the Eagon VAULT system to tackle the challenges of liquidity deficiencies in many prospective blockchain projects.

Q9: Your project which is one of a kind on polygon chain,
Can you confidently say that your token has all it takes to be up there with the huge market cap like ETH and BNB?
Considering how early $Eagon is on polygon?

https://twitter.com/Nationpick0/status/1453793838644989960?t=18ednazyCj-TkXcbO6ptyQ&s=19

ANS: The strength of a community often drives market growth more than the strength of a project.
Shiba Inu or Doge are great examples of this truth.

Whilst our team can confidently say we will deliver a great platform and ecosystem, it will take a great community to realize its market value.

I guess the real question is, will YOU bring this coin to a top 10 player.😊👍

Q10: I see that the token supply token is $EAGON 300 million, so do you have any plans for Token Burn to increase the value of the Token and attract more Investors to invest? Do you have this plan?

https://twitter.com/rekt_reki/status/1453816361096933403?t=FYJT0Pl5cOm9KX0ha-MOXw&s=19

ANS: According to our roadmap objective, and outlined project goals which we are diligently following, there is provision for periodic token burns.
This will be done in a pattern to balance the equilibrium between the forces of demand and supply, based on prevailing market conditions to give more value to the holders of the Eagon token.

There have been some great questions bought forward in this AMA session, as well as many questions which are also clearly answered in the links, websites and whitepapers of Eagonswap.

I want to thank the entire AMA Lovers Club for having both Max and I on this session.

We look forward to working through more questions and sessions with you all in the near future.

Feel free to join our CHAT group and CHANNEL on Telegram to stay in touch, informed and engaged.

Thank you again...🥰

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Links:

https://www.eagonswap.exchange/#/swap

https://ido.eagonswap.exchange/ido

http://info.eagonswap.exchange

SOCIAL MEDIA PLATFORMS:

https://twitter.com/eagonswap

https://twitter.com/eagonpad

https://t.me/EagonSwapOfficial

https://t.me/EagonSwapChannel

https://medium.com/@eagonswap

https://www.youtube.com/channel/UCf1idsJNtWi6LB6YkoaYqWg

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.