Recapitulation of ELYSIUMNFT PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Friday, 28th May, 2021
Time: 14:00 UTC

The ELYSIUMNFT PROJECT team was represented by @Mr_elysium_nft, @Jollyfi and @ManuelCM3 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about ELYSIUMNFT PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on ELYSIUMNFT ?

ANS: Elysium is a product of ESIX team, an independent business developer team that has been operating in this sector since 2016. We prefer not to disclose our identity because we have other assignments in other projects. We know that it is difficult to trust anonymous people but nowadays almost all the projects have the anonymous team and yet they collect enormous successes. For this reason we offer an investment guarantee for users.

Q2: Can you introduce ELYSIUMNFT, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Elysium is a market for NFT (non fungible token) works of art such as http://rarible.com and http://opensea.io. The platform is under development but we cannot show it yet due to confidentiality. On Elysium it will be possible to create, sell and purchase NFT works of art through direct purchases or auctions. Minting fees will be reduced to a minimum to allow benefits to all interested artists. Compared to existing solutions, it will have much lower fees and a staking with reward in tokens will be integrated for the most loyal customers

Low fees and staking reward.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: We designed the platform in 3 months in detail but we have to develop it and solve some technical aspects. In about 2 months we will have a reliable and functional product.

Q4: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: in the next 3 months we will do the ICO to raise the funds necessary for the listing of the ELYS TOKEN and to terminate the ELYSIUM platform. In the following months we will refine the platform. In early 2022, we will partner with art galleries around the world and well-known artists

Our goal is to list the ELYS token on a small exchange (such as Cointiger) and then on a large one (such as Gate or Huobi). We don't initially have the ability to list on a large exchange and it wouldn't be a smart move either.

Q5: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Partnership
Elysium will make agreements with art galleries around the world to allow many artists to exhibit the works on the platform and sell them in digital format. Negotiations are already underway which we cannot describe for confidentiality reasons.

Q6: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $ELYSIUMNFT?

ANS: Token contract (BEP20): 0x60f1c8d9d07545642024379c9b4041d732375600
ELYS is the token reserved for the Elysium platform. To use the platform you will need to hold ELYS tokens in your wallet. For example ... if I want create and sell NFTs through Elysium I would first have to buy ELYS tokens and then sell my NFTs. This creates a token utility and consequently perpetual volumes.
The staking required will not be excessive (for example the fee of $ 50).

In ICO 30,000 tokens will be sold. Those unsold will be destined for the marketing theme. 870,000 are destined for the team. 20 million are for liquidity on the exchange and the platform

We could also decide to donate some tokens during the challenges that we will do in the coming months.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Concerning your Presale which will be in 3 rounds, i saw that the soft cap is 350 BNB, so in the event where this capital isn't met, what will happen to all the contributed funds? Will they be returned or the project listing will still go on regardless?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1398282900878020610?s=19

ANS: This is a very important question ... this ICO is guarantee .... if the cap is not reached the funds will be returned. The soft CAP is necessary for the project but we are not scammers.

Q2: in your site you said something about having your token Elysium to use the platform. those this mean that transactions will be paid for with Elysium instead of BNB as it is built on Bep20.
https://twitter.com/Nnadikingsley10/status/1398247390285545478?s=19

ANS: Transactions will be paid in BNB, we cannot do otherwise.

Q3: What are the major strengths of Elysium? And what are the necessary requirements needed to use the Elysium platform?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1398277542499467269?s=19

ANS: The strengths will be the low fees (facilitate
sellers and buyers) and staking (facilitating token volumes and customer rewards)

no need requirements.

Q4: What is the total supply? Are your plans to focus on the market or to grow the community?
https://twitter.com/alisha34690235/status/1398272432717271046?s=20

ANS: 21,000,000 total supply
We have plans on growing the community and probably focus on the market also !!

Q5: NFTs are gaining worldwide recognition and are currently being sought after. But still mass adoptability of NFTs hasn't become much of a thing yet. How will Elysium help to boost the mass adoptability of NFTs in this DeFi space? Also, how many products have the EXIS Team worked on in total?
https://twitter.com/kerzy_f/status/1398279261287485447?s=19

ANS: The EXIS team has worked on dozens of projects, some have gone well and others have failed, this depends on many factors. ELYSIUM will be the first platform to have partnerships with art galleries.

Q6: ELYSIUM NFT is offering a new type of IDO that you guies call ICOG. How ICOG is different from ICO? How it can reduce risk? And I'm also interested to know why you guies call it ICOG?
https://twitter.com/OsmanGazi50/status/1398254995707875328?s=19

ANS: We call it ICOG (with guarantees) because we are committed to returning all the collected funds if the project is not successful.

Q7: My Question here -
How a user can get reward by holding ELYS.?
Do you have any Staking Or Mining Program?
What incentive mechanism does the ELYS blockchain/$ELYS ecosystem include? Can we get Rewards by STAKING tokens?
https://twitter.com/Dr_Divyamali/status/1398284979721756675?s=19

ANS: Exactly ... it is possible to staking elys and obtain a reward ... this is for loyal customers of the platform ... the reward will be granted to those who hold the tokens for a certain period.

Q8: Trust is very important in business, what makes investors, customers and users feel safe when working with your project
https://twitter.com/SUJON61591275/status/1398285433478389760?s=20

ANS: As we all know NFT staking is a new Trend now.

Elysium will make agreements with art galleries around the world to allow many artists to exhibit the works on the platform and sell them in digital format.

Our goal is to list the ELYS token on a small exchange (such as Cointiger) and then on a large one (such as Gate or Huobi).

Q9: Hi, shall i need to do any kyc requirements for investing big funds above 20 bnb? Any extra benefits for me for investing big funds? Also i want to know that, how u plan to develop the community (since there are 120 members in tg community) https://mobile.twitter.com/thalathildines2/status/1398128091306729473

ANS: No KYC ... for investments over 20 BNB there will be incentives to be agreed with the team. The community will grow organically without forcing anyone.

We are too used to seeing projects come and go quickly. ELYSIUM is not a pump and dump project. Those who want to invest in ELYSIUM should not expect immediate earnings because we are not a scam and not even a meme. ELYSIUM wants to last over time and its investors need to know that they will be rewarded with patience. This is the truth that no one tells you. To create a successful project it takes years ... the rest is garbage ... garbage that can make you gain or lose everything in one day.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Website: https://elysiumnft.com/

telegram: https://t.me/elysiumNFT

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store