Recapitulation of Enoki DeFi AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 26th October, 2020
Time: 14:00 UTC

Image for post
Image for post

The Enoki Defi team was represented by Chef Nobu. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : From the time of the previous AMA till now, share what ENOKI DeFi has achieved

Ans : Since the precious AMA, our community has grown tenfold. It is becoming active with Muscians, Artists, Developers and Designers all interested in aligning ideas.

As far as business development is concerned, we forged a partnership with game-dev studio gone anon, Itchiro to bring NFTs and in-game economics to console and iOs games.

Details are already starting to flesh out for Mission 1, and we can’t wait to see how the DAO hatches. Several easter-eggs are in the works as well. Lots of new media is being generated by The Enoki Club and we can’t wait to share it.

Q2 : What are the future milestones you want to achieve going forward, do you have any BIG ANNOUNCEMENT to Share today

Ans : With our successful prelaunch and the upcoming debut of our novel yield farming mechanics, we’ve begun to look deeper into the future at what we want to acheive with the Enoki DeFi Club. We’ll be releasing some adjusted game parameters along with an ENOKI distribution breakdown in the next 24 hours.

With our successful prelaunch and the upcoming debut of our novel yield farming mechanics, we’ve begun to look deeper into the future at what we want to acheive with the Enoki DeFi Club. We’ll be releasing some adjusted game parameters along with an ENOKI distribution breakdown in the next 24 hours.

The Enoki DeFi Club is also being converted into a native mobile app as we speak, and will be available for download from the App Store. This is an effort to bring yield farming to a wider audience.

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : Will be possible to use ERC-1155 assets as a collateral in Enoki DeFi ecosystem?

Ans : Yes, although we mention the popular ERC-721 format in our articles, the ERC-1155 has become a standard and gives us deeper control and expression for game mechanics.

Q2 : What is Mushroom NFTs? And do we need to get $SPORE first to get $ENOKI? How are these related? Can you please tell us the steps of how we can get $ENOKI?

Ans : A Mushroom NFT is a limited-edition Non-fungible-token that has an $ENOKI Yielding Rate and a Lifespan.

Each Mushroom comes with its own playing card and is tradable on any ERC-1155 compatible exchange.

Each Mushroom comes with its own playing card and is tradable on any ERC-1155 compatible exchange.

You may harvest Mushrooms instead of $SPORES in the yield farms.

You may harvest Mushrooms instead of $SPORES in the yield farms.

Until you stake your Mushroom, it will not begin losing lifespan or yielding $ENOKI

Q3 : The prizes are established under the stable currency pairs and grow towards the $ENOKI- $SPORE pairs, what guarantee of security do you offer to the users regarding that pair? Is there no risk that it will collapse like many tokens currently?

Ans : The initial yielding rates are just that, initial. The ENOKI<>SPORE pool has the highest yield and most rare Mushrooms in order to reward early holders of SPORE and early seekers of $ENOKI.

These yielding rates, however, may change drastically.

As they can be doubled or halved every week, from a vote by $ENOKI holders

The idea being that those who want in the DAO get in early and then coordinate to disperse whales and keep the supply of $SPORE and $ENOKI low

Q4 : Five years from now we will be on a whole different level with real NFTs of importance, NFTs that really impact your bottom line, and are more than just a collectible, as $ Enoki projects for what is to come in technological terms and of mass adoption worldwide?

Ans : NFTs are unique in that they gain value the more attention has been placed on them.

We love NFTs because they make DeFi less transactional. The store (or attempt to store) the value of something, that, at the end of the day, is truly priceless.

NFTs look more like the world around us too. No object is a an exact copy of another object, exccept in code. NFTs give artists, investors and developers new ways to tell stores and incentivise different kinds of participation. They provide incentive that is hard to provide with strictly monetary means, which is why I think they have such a wide potential and will be crucial to pushing the general adoption of crypto

Q5 : 210k of the 230k $SPORE token are destined to farming pools, so what are the requirements to participate or enter into a pool and obtain rewards? Also what is the role of the 20k $SPORE remaining?

Ans : The 20k spore has been distributed during the Liquidity Event.

The 210k spore are the POTENTIAL spore to be distributed from farming. IF, say, ENOKI holders choose to halve each pool each week, only a total of 10,000 SPORE may be released.

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : Can you tell us what inspired you to start this idea and what assured you that it will be a success.

Do you have any plans to attract non-crypto investors to your project Because it is the success of a project to get more investors who are still not in the crypto world. What are the plans to increase awareness around your in non-crypto space?

Ans : I am an avid Mushroom forager and I love the way fungi works. I have been thinking seriously about how one may add more fungi-like mechancs through crypto until I thought - hey, we don’t need to be incredibly serious to do some good!

Through our use of engaging art and partnerships with grassroots efforts outside of cryoto - we will be attracting and educating new, able, willing investors.

Q2 : Community support is one of the biggest aspects of a project’s success. Most projects have programs that interact with their users. Does you have any special plans to attract and expand the community and improve the user experience?

Ans : Yes! We are actively bringing on board full-time community managers. We are onboarding developers and designers and team members as they come. So if you’re interested in getting in on the groundfloor of some really novel things, Please reach out.

Q3 : What’s your opinion about DeFi? What do you think is holding the DeFi space back? What is preventing from the mass adoption of DeFi products?

Ans : Decentralized finance, in itself, is protest against the oppressive centralized services we’ve been enchained to for so long. IMO, there is a LOT of toxic masculinity in DeFi. From obscene gifs to poking fun at female members who join chat rooms. It’s a male-dominated culture that isn’t incredibly welcoming to newcomers. Enoki DeFi seeks to be a cultural hub in a world of transactions, welcoming both experienced and newcomers to learn and share.

Q4 : What are the ways that your project generates profits/revenue to maintain your project and what is its revenue model ? How can it make benefit win-win to both invester and your project?

Ans : 100% of locked liquidity vests to the ENOKI DAO over a period of 12 months, giving an extra $SPORE upside to $ENOKI holders. Past this, the team will be developing zero-sum games that continue to build the value returned to $ENOKI holders

Q5 : On your presale 1 eth is equivalent to 25$ SPORE, it seems so expensive. So how will you ensure that the listing price will reach to 16$ spore only for 1 eth? What is the basis of pricing in presale for SPORE?

Ans : The listing price is holding steady around $24 after doing over $4m in volume within the first 12 hours of listing.

Q6 : Tell us about your plans for 2020, what are you currently working on, and are you going to expand the list of big exchanges?

Ans : Although we do not have a seperate budget set aside for ENOKI, we are planning on making it to some exchanges, funded by our dev fund, in the near future. If there is an exchange you would like to see us on, please reach out.

CONCLUSION

Before going, do you have any Final Words. Also do good to share every useful links to ENOKI DeFi here

Ans : Thanks for having me. Check out our updated website at enoki.finance and stay tuned on enoki.medium.com

We have many NFT games in the works and I’m sure we can make that happen :)

Follow Enoki DeFi on their platforms:
 ... Website: https://enoki.finance
 ... Twitter: https://twitter.com/EnokiDeFi
 ... Telegram: https://t.me/enokidefi
 ... Discord: https://discord.com/invite/FC8J35T

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

Written by

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store