Recapitulation of FENIX Finance AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 22nd December, 2020
Time: 15:00 UTC

The FENIX Finance team was represented by @HarisonFenix and @Michael_Fenix. They judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on FENIX Finance

Ans : I’m CMO at FenixFinance , chief marketing officer

Manage and organize the marketing and grow the community,
I working about 4 years into crypto,
I’m Business manager and Communications Manager and i worked on some companies and
gained a lot of experiences

Q2 : What is FENIX FINANCE?

Ans : FENIX Is The First Cryptocurrency Project That Aims Solve Largest Issues In CeFi & DeFi
.
FENIX Wants To build a New
Version of
Decentralized Crypto Exchanges That Has The Ability To Support Two Network
(ERC20-TRC20).
We’ve choice two token type
ERC20 & TRC20,
Ethereum and tron network fees may change any time
you can withdraw your tokens as type of ERC20 or TRC20 you would like..
We will also launch monthly farms/staking pools for users and work with secure platforms
like Unicrypt.
According to future goals, we will be a bridge between Defi and Cefi platforms.

Q3 : Can you introduce the FENIX FINANCE what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitve advantage

Ans : FENIX Is The First Cryptocurrency Project That Aims Solve Largest Issues In CeFi & DeFi

Fenix have two token types
Erc20 and trc20

Because of ethereum fees
We are prefer to make two token network

Also ethereum problems will be solve as soon as possible

Q4 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : Our airdrop has been over with success, then
We’ll launch fenix farm and
our more work will be on Q1 2021
We would like to have a good platform to launch staking program, And listing fenix on
Centralized exchanges
we are focusing more to build our decentralized swap

2nd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : After the presale which will take place on 25 December 2020, will it be possible to stake FENIX as soon as possible? Or how soon will your staking program be available?

Ans : Yes, after presale we will lunch our Staking/farming pools,
Immediately

Stay tuned, please join here for updates: @FenixFinance

Q2 : CEFI and DEFI are projects on different networks, why you are building FENIX FINANCE in these two networks? what if $FXF experiences on both networks the same price decreases what solutions for this problem?

Ans : Yes, we are a bridge between Defi and Cefi.

How?

Development activities, economic activity, and property reports are clear.

Full KYC,

Weekly & monthly activities,

Lock liquidity for ever and...

We also create a resource for users about projects

Q3 : Why 13% tokens for team? Does the team tokens will be burned on future?Also share us with contract of Fenix with ETH and TRX?

Ans : 13% tokens will be locked for 10 months

These tokens will be used in the future to grow the project,

Q4 : Can you tell us the motivation and benefits for investors to hold the #FENIX for long term?

Ans : ❇️ Fenix swap
❇️ Staking
❇️ Farming pools
❇️ Governmence voting
❇️ Participate in specific project activities

Q5 : What What are the competitive edge FENIX FINANCE has over majority of finance. Any reward for investors for using your platform.

Ans : Two network

Can Avoid high fees

It can makes easy work for users

Swap Ability

Decentralized

Low fee
Fees will be standard

24-hour-support

Put order or cancel order on uniswap

We’ll plan for investors later,
Follow us,
We’ll announcement,

Q6 : " FENIX pre-sale " happens in few days, can you share information on how we can all participate in the Pre-sale ?

Ans : Sure,

Our Presale has been set for 25 December at 10 PST on the Lid Platform,

You can participate in the pre-sale with dapp, will be released on December 25.

Details :

https://t.me/FenixFinance/20

Q7 : I noticed that there is a Fenix-eth contract and there is a Fenix-trx contract. Are there plans to have a Fenix-bnb contract? What other contracts are you looking to have? Which do you consider more profitable for users?

Ans : We are currently focusing on Trx and Ethereum networks,

But it's possible
Based on Governmence Voting.
We may move to the BSC platform in the future.

Q8 : What is the progress and plan for roadmap 2021?

Ans : You can check our Roadmap here here :

https://t.me/FenixFinance/12

Q9 : On moving forward through your roadmap, what are your most important next priorities? Does FENIX team have enough fundamental ( Funds, Community, ect ) to achieve those milestones?

Ans : First step:
After presale (Staking/farming) pools,

Next (Fenix Swap) for Q2 2021

CONCLUSION

Before leaving, could you send the link for presale and all social media links?

Ans :

⚡️ $FENIX PRESALE ANNOUCEMENT ⚡️

🤝We are officially announce our #Partnership with @LidProtocol.

Fenix ($FXF) ​​pre-sale has been set for 25 December at 10:00 PST on the Lid platform. 🔥

💡Introduction :

LID Certified Presale offers the most secure method for new projects to do Initial Liquidity Offerings in the DeFi space. LID Protocol deploys automated, non-custodial smart contracts that trustlessly lock liquidity raised through LID presale dApps.

------------------------------

💰Presale Information:

🔸HardCap: 1000 ETH
🔸SoftCap: 100 ETH

🔸Min Invest: 0.1 ETH
🔸Max Invest: 30 ETH

------------------------------

💬 Token Distribution:

🔸Presale : 30%

🔸Liquidity (FXF/ETH) : 15% for ever

🔸Liquidity (FXF/Lid) : 6% for ever

🔸Marketing : 5%

🔸2nd Marketing, Farm : 30% (Unlock 10 months)

🔸Team :13% (Unlock 10 months)

🔸Lid : 1%

------------------------------

💭ETH Distribution :

🔸Liquidity (FXF/ETH) : 50%
🔸Liquidity (FXF/LID) : 20%
🔸Dev: 25%
🔸LID: 5%

------------------------------

🔰@Lidprotocol Presale Calender,

⚡️Premium launch #FenixFinance

⏱ 25 December

⚡️Welcome to the FENIX FINANCE Community $FXF⚡️

What is FENIX?
Fenix is the first cryptocurrency project that aims solve largest issues in CeFi and DeFi. Fenix Token is different of other project cuz use two protocol of Ethereum/ERC20 and Tron/TRC20

Utility Token:
Token Name: Fenix Finance
Token Symbol: FXF
Token Type: ERC20 and TRC20
Total Supply : 3,000,000(2M/ERC20 ,1M/TRC20)

🔔Follow us on social media!
🌐 Website:
https://FenixFinance.net
🔗 Chat Group:
https://t.me/FenixFinanceChat
📃 Whitepaper:
https://fenixfinance.net/assets/files/FENIX-Whitepaper.pdf
📱Twitter:
https://twitter.com/FenixFinance
📖 Medium:
https://medium.com/@fenixfinanceofficial
📢 Ann Channel:
https://t.me/FenixFinance
📢 Price Group: Coming Soon
🖥 Youtube:
https://youtube.com/channel/UCjbfh1qUn6BXD5pcvX_z4Ww
☎️Support:
Support@FenixFinance.net
FENIX/ERC20:https://etherscan.io/token/0x3e89f3de9355473d55b4f97fdb7a642f8713fb83
FENIX/TRC20:https://tronscan.io/#/contract/TXzz6goaWGmGQmBFRhuRXSUqPAXLCwshw9

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.