Recapitulation of FINTEX PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 11th February, 2021
Time: 12:00 NOON UTC

The FINTEX PROJECT team was represented by @Dappcentre who judiciously shared with us detailed knowledge and information about FINTEX PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the FINTEX Project?

ANS: Well fintex team is a well experienced team in the crypto space. Over 7 years in crypto space.

We have worked with so many Defi projects.

Team is Anon kyc'd by predictz.

Q2: Can you introduce the FINTEX Project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: Fintex token is a Utility gas token that offers her holders up to 100% cashback

on gas spends on transactions

The fintex project is here to solve the issue of high gas fees which has been a long standing issue in the crypto space

We hope that by offering cash back crypto investors will be able to claim and by so doing incur less transaction fees

Our competive advantage

1. Multiple sources of liquidity for reward pool

2. Lottery system for holders

3. Trading competition

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: The road map began with the full development of the project..

We have successfully completed some of our intended objectives

One of which is the success presale
Yesterday

We sold out even before going live thanks to the Nft holders of predictz community

We got listed on Uniswap few minutes afterwards.

Establishing sustainable marketing deals to ensure project sustainability.

Going forward we are kicking off our trading competition next week.

It's going to be explosive

Subsequently we will be hitting unveiling the lotto

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Fintex offers her holders cashback of up to 100% on gas fees spent on transactions but each transaction made on $FTEX tokens will incur a 5% tax on all transactions.
This seems contradictory to me. Could you please explain better?
https://twitter.com/AlabiAbdullarh/status/1360550721901518848?s=19

ANS: 100% cash back.
3% daily cap.

With a transaction fee of 5% of all transaction such as claims on rewards which also goes into reward pool

Q2: Fintex how will you be able to solve the problem of high gas fees transaction?
https://twitter.com/purifyucha/status/1360551457355943937?s=19

ANS: Cashbacks are available.

Q3: Marketing and promotional activities are important factors for the recognition and adoption of new crypto projects. Does the Fintex team have experienced members or partners in this regard?
https://twitter.com/bayrak_kutsal/status/1360550048707313664

ANS: Yes we do.
A very solid marketing team.

Q4: 1. I see that your pre-sale was done on the Predictz Platform. Why this decision?

2. We have seen recently that Projects on Binance Smart Chain are doing pretty well because of low gas fees. Why was Fintex built on Ethereum and are there plans to integrate other blockchains?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1360553262810816512?s=19

ANS: Predictz is known for some unique features...

1. Professionalism
2. Great security structure
3. Prevention of rug pull

Q5: Fintex app has %5 referral bonus. Is there any limit for referral? May I refer as much as I can for the app? https://mobile.twitter.com/CryptoQueenStar/status/1360543578561331200

ANS: You can refer as many as u wish.

No limits.

Q6: make a community or an ambassador very helpful in marketing and project development, does FINTEX PROJECT already have communities or ambassadors in various countries, so that they can help market $FTEX and the project to be known to the world?
https://twitter.com/JinJrx/status/1360543947693563908?s=19

ANS: For now we don't have ambassadors. We are still working on with our marketing team.

Going forward we will be introducing such;

Q7: You'll conduct Trading competition next week
Can you share FINTEX trading competition rewards list?
https://twitter.com/Corrie_Dorf/status/1360563461059604480

ANS: 30ftex for winners..

That is a lot 😊💵💵💵

Q8: considering that the use of gas lately does not make sense, it has made several projects to cover the hole ... what makes Fintex different from other projects ?? is our use of gas 100% back? How is the mechanism?
https://twitter.com/sentungkupit/status/1360561128695242756?s=19

ANS: Over 3 streams of income to reward pool is one of our stand out features...

Tell which project has that??

Q9: How long will the 5% fee be maintained for you, what is your goal when developing the idea of ​​completing gas on the ethereum platform for customers?
https://twitter.com/Jonhwick1821/status/1360556454852186112?s=19

ANS: It's in the contract.

Q10: With a tax fee of 5% for each transaction, has it become the choice of the Fintex project, what if your project is less attractive because we as investors object to the tax fee, what is the solution and how do you attract investors to choose the FINTEX project?
https://twitter.com/Ciknung3/status/1360543706441338884?s=19

ANS: Well
The fee is for the greater good..

Tell me...
Which will u prefer!!

5% tax fee and sustainablity

Or

2% tax fee and 50days we crumble?😂😂😂😂

Q11: get a 100% refund on fuel expenses. how is the return system and what are the advantages of buying and holding $FTEX for a long term investment, are you sure $FTEX can grow in the future?
https://twitter.com/Nuralimi16/status/1360544932608438277?s=19

ANS: holding ftex qualifies you for the lottery where you can win over 500Usd.
3% daily cash back on all transactions.

Q12: How do you ensure that Fintex user assets and data are safe and secure? Please explain about the security strength of the Fintex project. How do you handle a hack at Fintex?
https://twitter.com/asepsur58799258/status/1360563865210130438?s=19

ANS: Fintex security structure is the best you can find currently...

Well secured from all forms of external attacks

Q13: If traders and users of cryptos continues to pay heavy gas fees without subsidy, then effective and efficient transactions will be greatly hampered. How does Fintex plan to ensure that etherum transactions will be of great importance to crypto users?
https://twitter.com/Abiodunbbey/status/1360554625766748160?s=19

ANS: By offering incentives to cushion the effect of the high transaction fees.

Q14: Investors are skeptical of new projects due to scam projects. How can Fintex persuade investors that it is a reliable project? For example, the career of your team members may be important for this ...
https://twitter.com/aksakayak/status/1360550838691897345

ANS: That's why we choose predictz who is competent in ensuring partnership...
They have been absolutely awesome

We were audited both internally and externally to boost investors confidence.

CONCLUSION:

Kindly Get In Touch With Us On Our Various Social Media Platforms:::

Fintex - Get 100% refund on gas spend. Trade and forget about Gas fees forever! Enjoy fintex lotto a probably secure lotto with chain link VRF.

Token sale details--

Softcap : 50 ETH
HardCap : 315 ETH

Tokenomics :

5300 Cashback Rewards
500 Marketing Token
200 Team and Lottery Fund
3000 Presale
800 Uniswap
200 Predictz

Presale Price - 1 Eth = 9.5 FTEX

Audit Report:
https://t.me/Fintexapp/693

Website : https://fintex.finance/

TG: @Fintexapp

Twitter : twitter.com/Fintexapp

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.