Recapitulation of Flaming Farm AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 10th December, 2020
Time: 15:30 UTC

The Flaming Farm team was represented by @SmithFarmer. They judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on Flaming Farm project

Ans : I am Smith working as the marketer and growth manager of Flaming farm. Being a social media influencer and marketer, I work on effective strategies to transfer information to Flaming Farm Community.

Flaming Farm has a talented team of more than 6 team members including marketing advisor ane developers. We are a self funded farming platform.

Our CEO has more than 4 years of crypto experience

Q2 : Can you introduce the Flaming Farm project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitve advantage and utility

Ans : Flaming Farm is a unique proprietary deflationary yield farming protocol. When investors join liquidity pools on Flaming Farm, they automatically enjoy the network’s burning system.

1)Unique deflationary system under audit
2) Inbuilt swap feature
3) Progressively adjusted APY

Flaming Farm smart contract is audited by a third party independent audit firm - BlockAudit 👩‍🌾

Have a look at it https://flamingfarm.org/wp-content/uploads/2020/12/5_6237571314534580687.pdf

Flaming Farm smart contract is audited by a third party independent audit firm - BlockAudit 👩‍🌾

Have a look at it https://flamingfarm.org/wp-content/uploads/2020/12/5_6237571314534580687.pdf

Our main products are Flaming Swap and Farming. FlamingSwap is in its fi al testing stage.

We know many Farming projects enter in market for pump and dump without paying attention to unique features. But we are here to build a strong and secure platform.

Flaming Farm is a 100% secure and trusted platform.

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : Flaming Farm got reviewed by Crypto Adventure and we are really grateful for this, many influencers are talking about it, and our community is growing day by day. We are currently in final phase of our Swap, governance, and last farming touches, token audit is already happening and soon we will have more news about this.

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : I read that Flaming Farm is already running contest and onboarding influencers to connect with new users.

How can I Participate in this contest? Is there any reward for being an influencer for Flaming farm?

Ans : Currently we do not have any contest.

Flaming Farm is a community led ecosystem. One of the reason behind doing several AMA is that we want to build a sustainable ecosystem by increasing brand visibility and I must say we are getting an amazing response

Along with AMA yes we are focusing on influencers campaigns and growth marketing stretegies. Flaming Farm is a brand now with a talented team of more than 6 team members including marketing advisor ane developers. We are a self funded farming platform. All big marketing campaign have been planned and a lot of groups will cooperate with is, we are postive and satisfied with our marketing and development work.

If you search about FFARM then you will find our flaming farm is already making a noise in the crypto world

Q2 : As a new user, how can I acquire #flamingfarm tokens? Can I lock liquidity with your tokens?

Ans : You can buy FFARM token from our Presale or you can get it from Uniswap (when we get listed)

Flaming Farm PreSale is Live

Please ensure that you have read all intructions

Presale Duration: 10 Days or when Hardcap is reached

Follow these steps

Step 1: Deposit your ETH to this official address (ETH address) :" 0xbb3fd6d1d804c19eb9cb1f9f43a27c8690df1df2 "

Note: You will get your FFARM tokens on same address from where you will send ETH.
Do not use exchange wallet to send ETH. Only use metamask wallet, trust wallet etc whicy support erc 20 token to send ETH to this address
____________________
Quick details about Presale:

Token allocation: 4000 $FFARM Tokens allocated to a 600 ETH PreSale
PreSale Price 0.16 ETH
Purchase Limit: Max 20 ETH

Flaming Farm Contract
Audit Report
___________________

Note: All unsold Presale tokens will be burned. Listing will be after presale ends. For any help PM @Flamingfarmer or @SMM_boosting

Website
Telegram
Twitter

Our Presale is started and it is veru easy to get FFARM tokens

As far as farming is discuss

FFARM will be used in farming. There is no locking time for farming, people can unstake and claim their earning whanever they want to get farming reward

Also FFARM will be main utility token on Flaming swap

Flaming Swap is in final testing stage and it is our own Dex. It was created mainly because the fact that we dont need any other pool, when we have our own pool and with better rewards to our farmers.

Flaming swap feautures are almost the same of Uniswap. More info about Flaming Swap 1 day before launch.

Q3 : What do you think is missing in the Yield based token market at this time and how does FlamingFarm aim to come in?

Ans : Interesting question!! The team behind Flaming Farm is already aware of the big issue in farming world and we have design the platform to provide the solution of this problem –risk of inflation.

This risk originates when each new token enters in market slowly decreases the token’s overall value. This decrease happen because the supply is increased without any neccessary demand.

Problems arise when you have tons of these tokens getting issued, and there is no burning system. That's why to protect our investors funds we have a well planned burning system that will be adjusted along with increasing supply.

Let me explain it in detail, In Flaming Farm our total supply starts at 10k, with 2.5% burning rate. When farming supply will increase and we hit 12k total supply then burning rate will also increase approximately 0.5% and burning rate will continue to increase 0.5% whenever supply will increase 2k.

Q4 : A big problem for a lot of Defi projects seems to be that when farming starts, the price goes down because people unload to put liquidity into the farm. Will there be an incentive to hold and not just farm and dump?

Ans : We have a unique burning system to increase the value of $FFARM after PreSale. As one of the first deflationary Yield Farming platforms to hit the market, Flaming Farm seeks to transform the Defi Community. When people join liquidity pools on Flaming Farm, they automatically enjoy the network’s burning system’s benefits.

We have planned amazing strategy to give rewards to FFARM holders. First of all, Flaming Farm, is designed to people need to stake liquidity to farm, reward is based in APY from 100-500% depending in the pool, so users will prefer to farm, and that will make market stable, secondly we gonna give bonus APY rewards on first 48 hours 💪

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : What will you do if the presale didnot achieve the target? Will you burn those tokens?

What was your motivation and what fuels you in the long run?

Ans : Yes we already mentioned that.. All insold tokens will be burned

Q2 : How trustable is FlamingFarm process of auditing, when and by whom is it realized and where is it published?

Ans : Flaming farm smart contract is audited by BlockAudit already

Q3 : 1) As regards FFARM farming, how long do we need to wait before we can unstake our tokens to claim our earnings?

2) Also, will there be a penalty for unstaking, e.g reduction of rewards and stuffs like that?

Ans : There is no locking time for farming, people can unstake and claim their earning whanever they want.

Q4 : Can you tell us more about Flaming Farm Roadmap in Q4,2020 and the future? Will have any updates on your R&D progress?

Ans : Flaming Farm Short Term Roadmap

Main info website - ✅
Exchange - Final Phase ☑
Contract deployed in mainet - adjustments✅
Contract Audit - ✅
Private sale -✅
Presale - ☑
Uniswap and Flaming Swap Launch - ⭕

Q5 : How big is bonus in first 48 hours of staking start?

Ans : That we will announce soon. Keep checking our announcement channel

CONCLUSION

Great job @SmithFarmer can give link where can buy token for pre-sale and all social media.?

Ans : Flaming Farm PreSale is Live

Please ensure that you have read all intructions

Presale Duration: 10 Days or when Hardcap is reached

Follow these steps

Step 1: Deposit your ETH to this official address (ETH address) :" 0xbb3fd6d1d804c19eb9cb1f9f43a27c8690df1df2 "

Note: You will get your FFARM tokens on same address from where you will send ETH.
Do not use exchange wallet to send ETH. Only use metamask wallet, trust wallet etc whicy support erc 20 token to send ETH to this address
____________________
Quick details about Presale:

Token allocation: 4000 $FFARM Tokens allocated to a 600 ETH PreSale
PreSale Price 0.16 ETH
Purchase Limit: Max 20 ETH

Flaming Farm Contract
Audit Report
___________________

Note: All unsold Presale tokens will be burned. Listing will be after presale ends. For any help PM @Flamingfarmer or @SMM_boosting

Website: https://flamingfarm.org/
Telegram: https://t.me/flamingfarm
Twitter: https://twitter.com/flamingfarm

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.