Recapitulation of FLASHX ULTRA PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 3rd March, 2021
Time: 15:00 UTC

The FLASHX ULTRA PROJECT team was represented by @AkiraFlashX and @Karenword who judiciously shared with us detailed knowledge and information about FLASHX ULTRA PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the FlashX ultra project?

ANS: I'm Karen, Marketing Manager of Flashx Project , I've worked as Sales assistant with Corel Food in the US, also worked with a lot of other projects, before stepping into Crypto currency

Flash is a gaming platform, that also involved mining of token within the gaming App.

Q2: Can you introduce the FlashX ultra project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: Flashx Ultra is the Second Dapp of FlashX Coin project, which is currently rocking the gaming world, the Platform is here to solve mostly the issues of transparency, by presenting a platform that's fair and credible for every member of the globe to be part off. Our advantages is our Outstanding features which gives hire to every player and developer within and outside the community.

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: The achievement of FlashX are just so incredibly, So many things that seems unreachable has been achieved, our gaming platform is live, Wallet is set to follow in few days

The gaming Apart is already a joy to partake on within the community, And a lot of rejoice in the air already, despite the App just being a beta version.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS?

ANS: We're in a very good position, As long as partnership is concerned, We're in Discussion with JulSwap which should be wrapped up in few days away from now, we're also discussing with a Third Party Security agency that operate a unique strategies for players funds to be completed secured.

And in the Side of Marketing, We're finalizing a deal that will be Permanent with a night Marketing agency that operates worldwide. We've also reach out to various Playerstation and community operating in the Gaming system, So any partnership that's coming in, they will surely have the same version with us

I don't really like speculating, but there's a lot of development coming up and partnership will follows as well

As soon as each one is done, We'll make announcement here on our announcement channel

https://t.me/flashxcoinofficial.

Q5: Finally on this segment, Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the FlashX ultra token?

ANS: Total Supply is 200,000,000
In which token for presales was ~50,000,000

Currently we have less than 177 million as a result of the burning mechanizing , about $50,000 worth of our token will also be allocated for various Staking platform, and about 45million for marketing all of there's are in place and can be tracked on our official channel and community.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Looking at your Proof of Stake (POS), a user who happens to have his asset and holdings stored up in a different wallet that isn't FlashX wallet, will such a user be able to increase his asset or holding, according to the Percentage holding on his wallet that isn't FlashX wallet?
https://twitter.com/nzekenobi1/status/1366483758581448707?s=19

ANS: Sure, There's no limitation to your earning as long as you participate in our Staking and liquidity addition s

Hello, sorry I'm late. I will choose 2 questions for this. I'm from Team Flash X Ultra.

Q2: Do users need to undergo any form of KYC to play on @CoinFlashx? Also, what is the minimum amount of tokens I need to have to be given access to play any game available on @CoinFlashx?
https://twitter.com/mikenit890/status/1365308402738601986?s=19

ANS: Not really, all that will be needed will be a simple registration of your details and induction of wallet addresses, Right now, we have the beta version, but the game should be out soon, because alot of development is ongoing on the app.

Q3: How does the partnership with kindcow finance profit the stake holders of FlashX Ultra? What benefits do they get from Kindcow Finance?
https://twitter.com/zdarkhorse0/status/1366491605709058051?s=20

ANS: Partnership with Kindcow is a big achievement also for the project.

It connects to other project and deal with the same goal. To grow more in Crypto space especially in Binance Smart Chain.

Many investors did stake, it's the people want to see and wanted to avail.

They will earn KIND as reward for staking. FSXU and BNB as interests for being LP.

It does benefit the project also. For in the future event, this can help prevent massive dump.

Q4: I like that company will provide customers with a unique Opportunity to pay 50% or 100% of their food delivery order with FSXU Token. Can customers who don't hold FSXU pay 100% with the token of their choice? What is the implications of doing this?
https://twitter.com/dcrypticcrypto/status/1366485678343811078?s=20

ANS: Using the $FSXU to pay for delivering gives you a chance to earn as well, but while using other tokens you're likely not to earn anything. But you will have the chance to benefit from other various methods.

Q5: FlashX Betting and Sports Gaming App will be released in the near future? Besides, will The FlashX wallet be integrated into FlashX's gaming application to simplify operations and create an optimal experience for users?
https://twitter.com/songa9281/status/1365291759010340867

ANS: We have released Crypto Flasher, our best gameplay for FSXU Bep20 token utilization.

But still it is on beta version, it's like practice mode. You can play anytime you want.

In official version, we will add "bets" and "withdrawal" function.

You place bet, play and earn FSXU.

Yes soon to be released, an app wallet and it's like all in one wallet with purpose. There will be e sports and many more.

Q6: 1. Why did you migrate to Binance Smart Chain even though Ethereum is regarded as the best?

2.The unfairness experienced by users whereby players get cheated by bots in betting games usually pisses them off. How can your platform prevent this and bring fairness to users?https://twitter.com/KurangaHA/status/1365327044846977029?s=19

ANS: The new technology of BSC has a lot of advantages, so we decided to have a beautiful project on it.

Secondly this is the reason why we're here, most of the major things we're here to solved. With flashx no more cheating of players.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Website: https://www.flashxcoinofficial.com/

Twitter: https://twitter.com/CoinFlashx/

Telegram: https://t.me/FlashXUltra

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store