Recapitulation of FortSwap PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 10th January, 2022
Time: 14:00 UTC

The FortSwap PROJECT team was represented by @Xavierr7, @Chugbog210 and @RopstenN who judiciously shared with us detailed knowledge and information about FortSwap PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

✨✨QUESTION1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on FortSwap?

ANS: Am Jack, I am a chat moderator for the Fortswap team, I help enlighten investors on the project.
The team is dedicated to making the project successful
@RopstenN is the developer, he is skilled in Solidity Blockchain and Web development
@ManagementGlobal_lider is an administrator for FORTSWAP
@Chugbog210 is also a Chat moderator
@johnwalkut is the project superintendent
We all experienced and we are confident that, we are going to make history with FORTSWAP. Thank you.

✨✨QUESTION2: Can you introduce FortSwap, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Fortswap is a Decentralized trading platform and what makes us stand out is that, we have a vision of creating a platform that;
Helps integrates more than 10 token issuance methods, and completes the rapid cold start-up of the platform through 3 ways: mining through transactions, liquidity and invitations, to create a one-stop platform for asset issuance, trading and investment on BSC network.

✨✨QUESTION3: Any plans for expansion? What can you tell us about what’s to come in 2022 for FortSwap?

ANS: Yes we are planning on expanding alot in the coming months.
For the first and second Quater of the year we would be working on listing on listing on major portfolio trackers like CMC and CionGecko.
Alot alot of marketing campaign would be in place for expansion.
More on that is on our Web page in the Roadmap section also on the whitepaper.
Visit us on fortswap.finance .

✨✨QUESTION4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS and BACKERS so far?

ANS: For now we are not officially partners with any project, but it something we would be looking into since we would be doing alot of expansion in the coming months.

✨✨QUESTION5: Let's take the final question,
Can you give an overview of the Tokenomics and Utility of $FORTS tokens?

ANS: Yes sir, and this where Fortswap stands out.
TOKENOMICS
TOTAL SUPPLY: 1,000,000,000 FORTS
Liquidity is 35% of total supply
Token sale is 25%
Trading rewards, staking rewards and marketing is 10%
Airdrop is 10%
Team reserve is 10% (locked for 12 months)
Team 10% (locked for 6 months)

There alot of utilities for FORTS tokens
There would be;
Staking.
Swap.
NFTs with power ups.
Yield farming.

2nd Segment: LIVE Questions

✨✨QUESTION1: You mentioned how trust is paramount in the crypto world, give the number of scam project out there.
How has FROSTSWAP established it's self as a trusted protocol to use and a trusted token to hold.?

https://twitter.com/Nnadikingsley10/status/1480530074604609540?t=bCzNHmS_YW1gVw27YjuQIA&s=19

ANS: We are audited and KYC'D, visit our Web page for more information.

✨✨QUESTION2: Hey 🙋‍♂😄
Locking the team tokens is very important because I have seen that usually team dump their tokens on investors when price rises and Vesting Period solves this problem.
So do you have vesting period?

https://twitter.com/arnavxx5/status/1480533271289085954?t=STxaLBZf8vCQaxCIFQOZTQ&s=19

ANS: Yes, the team reserve would be vested for 12 months.

✨✨QUESTION3: $FORTS is the Primary Token of the FORTSWAP, Can you please Share the CONTRACT ADDRESS, So that They Can Not Endulege In SCAM, and Also tell me Some of the Advantages of the $FORTS TOKEN and From where Can I officially Buy it ?

https://twitter.com/kelvink91760720/status/1480543740959735811?t=4lWGyprfP7D11O_lA9D_eQ&s=19

ANS: OUR OFFICIAL CONTRACT ADRESS.

✅CONTRACT: 0xcDfA985fBc4224F8d8C20A53696BC54310045940

NAME: Fortswap
SYMBOL: FORTS
DECIMAL: 9

✅ Watch this video on How to add FORTS on Trust wallet / Metamask
https://youtu.be/knIYdJmy_Vg

✨✨QUESTION4: As a DIAMOND HAND holder, I know the true value of holding tokens especially those with a long term focus. How can I be assured that FORTSWAP has a long term focus and are committed to community participation and outreach?

https://twitter.com/KezmaKezma1/status/1480441517193977856?t=M_wR_U3ey53lGAy9BtukCg&s=19

ANS: More information on that is on our Web page you can also join our telegram community via this link

✅ TG: https://t.me/fortswap_chat

✅ TG ANN: https://t.me/fortswap_An

✨✨QUESTION5: There are multitudes of swap projects out there that offer similar advantages to what Fortswap proposes. Why would you encourage users to choose Fortswap among other existing top swap platforms?

https://twitter.com/Lalaofafrica/status/1480519752145674244?t=TjTdqpaYpbw4lzQjK4defQ&s=19

ANS: • Why FORTSWAP ?

• No Risk of Losing your funds, FOTRS token is store on your wallet.
• No Special Hardware Needed.
• Maximize Profit.
• NFT & Gaming Ecosystem.
• Binance Smart-Chain Based (Faster Block Speed and Cheap)

• Features :

• Earn More By Holding.
• Automatic Liquidity Pool.
• Burn Routine.
• Built For The Community.
• NFT Gaming ecosystem.
. Buy back feature

• Tokenomics (Each Transaction) :

• 5% Added to Liquidity.
• 5% ReDistributed to Holders.
• 5% to Marketing

✨✨QUESTION6: I got a Presale link from someone claiming to be Admin from Fortswap asking me to contribute maximum of 10 BNB, how true is this? Does Fortswap admin DM first?

https://twitter.com/Rektoshi1/status/1480500061712830467?t=bRHirBRuySKD93CUXLHEOA&s=19

ANS: Fortswap admin would never DM you first or ask you for money, beware❗️
OUR OFFICIAL CONTRACT ADRESS.

✅CONTRACT: 0xcDfA985fBc4224F8d8C20A53696BC54310045940

NAME: Fortswap
SYMBOL: FORTS
DECIMAL: 9

✅ Watch this video on How to add FORTS on Trust wallet / Metamask
https://youtu.be/knIYdJmy_Vg

⚠️ADMIN WILL NEVER SEND CONTRACT INBOX.

✨✨QUESTION7: Joining your community I found out that your IDO is expected soon, so can you kindly share more information about your upcoming IDO and where it will take place? Will there be any KYC for users to participate in your upcoming IDO?

https://twitter.com/ElliSaxxx/status/1480515445891424256?t=ZMFyzASf-8LFsS_Jmh04Yg&s=19

ANS: Presale live NOW on cointool

We are giving only a few early investors a chance to purchase our presale token at a discounted rate live NOW on Cointool. Do Not miss out! This opportunity will not last long!

IDO LINK: https://cointool.app/ido/exchange?id=236b202177252a71555721225723232150772b27205155522322212470242722502b20702377222623526f2625

109000FORTS per BNB: Presale rate

1147 BNB Soft cap

2293 BNB Hard Cap

Do not miss this opportunity to multiply your investment!

Launches very soon! Do not miss out! Only a select few investors will have this opportunity to get in .

We are all excited to take this to the next level and hope to see you all soon. This will not last long at all! This is a presale opportunity of a lifetime!

We are working hard to give you all what you have been waiting for. Visit our website for more information! FORTSWAP will be an absolute game changer.

✨✨QUESTION8: I could see in your social networks that you are still in the community development stage. So, I would like to know how is your community building going so far? Do you plan to build communities in native languages or only in English?

https://mobile.twitter.com/LadyAnitax/status/1480541478313250816

ANS: Our community basically communicates in English, but our admins can also assist non English speakers when necessary.

✨✨QUESTION9: Please has Fortswap being Audited? Tell me about your marketing strategies especially this period that alot of promising projects are flying around ?

https://twitter.com/Skyzzy12345/status/1480498197172822023?t=yTdbMC34sJ_gS77f4awTMw&s=19

ANS: Yes we have being audited, please join our telegram community to stay updated about our marketing strategies.

✨✨QUESTION10: I got a Presale link from someone claiming to be Admin from Fortswap asking me to contribute maximum of 10 BNB, how true is this? Does Fortswap admin DM first?

https://twitter.com/Rektoshi1/status/1480500061712830467?t=bRHirBRuySKD93CUXLHEOA&s=19

ANS: Please take note FORTSWAP admin would never Dm you first or ask for money.
Our official Contract address is;
OUR OFFICIAL CONTRACT ADRESS.

✅CONTRACT: (Click to copy) 0xcDfA985fBc4224F8d8C20A53696BC54310045940

NAME: Fortswap
SYMBOL: FORTS
DECIMAL: 9

✅ Watch this video on How to add FORTS on Trust wallet / Metamask
https://youtu.be/knIYdJmy_Vg

⚠️ADMIN WILL NEVER SEND CONTRACT INBOX.

✨✨QUESTION11: Please has Fortswap being Audited? Tell me about your marketing strategies especially this period that alot of promising projects are flying around ?

https://twitter.com/Skyzzy12345/status/1480498197172822023?t=yTdbMC34sJ_gS77f4awTMw&s=19

ANS: Yeah, we are a KYC'd and audited, visit http://fortswap.finance to vet.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update👇👇👇

This is FORTSWAP FINANCE official group

✅TG: https://t.me/fortswap_An

✅TG: https://t.me/fortswap_chat

🌍Web: fortswap.finance

✅Twitter : https://twitter.com/fort_swap

📩 Emails:
info@fortswap.finance
support@fortswap.finance

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

🪐Website: https://amaloversclub.com

🐦Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

🐦Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

📌Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

🌎📢Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

📑Medium: https://amaloversclub.medium.com

👾Discord: https://discord.gg/tpbyv9

--

--

--

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

Our TOP 4 Eco-Friendly Coins

Holdvest

🚀YuklaSwap launch

Brazilian Federal Police seized $28.8 million in crypto assets

Bakkt bitcoin options on futures to launch December 9: an industry first

AMA Session Recap 25/03

TrueUSD Monthly Report: August 2021

Investing In Bitcoin

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
AMA LOVERS CLUB

AMA LOVERS CLUB

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

More from Medium

Recapitulation of Royal Protocol PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

MetaBays Announces New Partnership with Babylons NFT

Tales of Chain: How to participate in IDO on TruePNL

Ouro Bi-Weekly Updates