Recapitulation of FuruKuru PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 27th October, 2021
Time: 14:00 UTC

The FuruKuru PROJECT team was represented by @IamSuhasuru who judiciously shared with us detailed knowledge and information about FuruKuru PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on FURUKURU?

ANS: I am Suhas and I am currently based out of Europe working with PepsiCo Global, helping their FP&A team. On the side, I manage one of Asia's largest volunteer-driven Product communities (TheProductFolks).
As a part of team FuruKuru, I take care of product execution flow, advising & media.Inshort bringing Furu & Kuru to life..

Co-founder Renuka is based out of Ireland and an IISc alumni
who gained immense knowledge in the crypto landscape over a period of time. From consulting, investing and venturing into crypto projects in early 2017 to snapping wonderful photography. Here, fulfilling her passion for NFT’s with furukuru by creating a whole new world.

Ali is our UX wizard who is taking care about the furukuru land and designs.

And then we have super all nighter tech team of 3 who handle web/mobile app, full stack and blockchain development.

Q2: Can you introduce FURUKURU, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Furukuru is a fun P2E Tamagotchi and racing game on the public blockchain.

Who, what is FuruKuru?
Furu & Kuru are two cute, lovable and cuddly beings which inhabit Furukuru land.
The land where happiness, companionship, friendship has no bound!

Just a simple idea to create an escape to a complete new world.

Where users nurture their companion furukurus, play with them and have fun :)
And not just that, users earn $FUKU tokens!

And $FUKU tokens are used for power ups, breeding and many more things.

At virtue we are not solving a difficult problem. But creating an ecosystem where companionship and friendship and an adventure that will last forever.

Us starting as Tamagotchi game is one of the kind in the nft gaming and we shall thrive on the building a bigger and impact community :)

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: The current achievement being able to successfully raise fund and getting sold out in 45mins.
Next upcoming if you are aware of it, we just announced listing of $FUKU token on MEXC exchange and trading will go live tomorrow! I am very excited about it.

Next stop :
1. Stake and earn over 100%+ APY

2. NFT Launch!!!!!! <- dont miss out on getting FURU & KURU NFTs!

Roadmap

For more info and keep yourself updated on roadmap.
Visit: http://furukuru.io
and also follow our official channels:

⚡️Official Links:

📱Telegram: @furu_kuru

📱Twitter: https://twitter.com/furu_kuru

📱Website: https://furukuru.io

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Absolutely, we are humbled by the trust show by our partners and investors who are very native to crypto spaces and venture capitalist.

Furukuru's investors and partners.

Apart from this we have wide range of ecosystem and technical partnership which helps us grow and assist over long term and will be announced on our official channels :)

Q5: Finally, Can you give an overview of the Tokenomics, and Utility of $FUKU tokens?

ANS: Tokenomics:
Total Supply: 20B
Initial Circulating Supply: 3.25%
On Listing Mcap: 108K$ only.

Token utility: $FUKU will be used as In-game purchases token, staking rewards, DAOs, for Racing, unlocking NFTs and many more to come.

There is high chance anyone being part of @furu_kuru community, both on telegram and twitter would might receive an airdrop. No promises :D

Hence $FUKU is very essential utility token of furukuru.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: FURUKURU was founded in early 2021. We all know the new NFT is becoming very popular, so may I ask,during the early days of the project,do you already have or plan to include NFT in your platform or did the idea of ​​this NFT implementation only occurred to you recently-recently?

https://twitter.com/pediamicki/status/1453367580136071170?t=4KJ0tzh7nXhdpZuQY95RXg&s=19

ANS: Yes, the main characters are the NFTs! And soon in this quarter we will be launching the NFT which are essential for the P2E and overall furukuru ecosystem :)

Q2: https://twitter.com/Josh202118/status/1453364860419518474?s=20

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
When will FURU KURU be live or it's late by now to secure a SPOT

https://twitter.com/rekt_reki/status/1453362196663078926?t=3GORtJdxDmOsyQTcz2sDjA&s=19

ANS: >Soon
> You can $FUKU tokens from the mexc which ll be listed tomorrow.
> Yes.

Q3: What big news are we still waiting for from FuruKuru later in the year and early this year? What are the economic incentives involved in FuruKuru?

https://twitter.com/rekt_reki/status/1453362196663078926?t=3GORtJdxDmOsyQTcz2sDjA&s=19

ANS: This is the recent BIGGEST Announcement.
There are many incentives to be a part of furukuru community.
You might even win a jackpot playing the game :)

https://t.me/furukuru_ann/51

Q4: Community play a big role in helping projects have more global impact. What efforts are you making in ensuring you grow your community? Also, in terms of revenue, could you tell us your projected cash flow, how do you intend to generate revenue to help sustain the project since you have the intention of existing forever?

https://twitter.com/Abumaleeq1/status/1453342378924912640?t=9wZi_KaMdB4fnhskm4su3A&s=19

ANS: Yes, we are banking on growing the community for next 2 years and onboard as many players as possible and make a global impact!
Cash flow are generated via marketplaces, fees and NFTs.

Q5: If I wants to Join the FURUKURU platform than What Various Steps I need to Follow , Does I have to Connect any wallet If yes , Can you tell me Which wallets should Install and Connect ?

https://twitter.com/ericaspubg/status/1453369190442684422?t=2bk88FmQ7urnLd2ktXTSUQ&s=19

ANS: Yes, since the game resides on the public blockchain. You would need to connect your wallet to play the game.
The more info on this will be followed along with the tutorial about How To Play and communicated via our official channels:

⚡️Official Links:

📱Telegram: @furu_kuru

📱Twitter: https://twitter.com/furu_kuru

📱Website: https://furukuru.io

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

⚡️Official Links:

📱Telegram: https://t.me/furu_kuru

📱Twitter: https://twitter.com/furu_kuru

📱Website: https://furukuru.io

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.