Recapitulation of FUTUROV PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 8th June, 2021
Time: 13:00 UTC

The FUTUROV PROJECT team was represented by @Malikjant, @Elprotrador and @Leanchadftv who judiciously shared with us detailed knowledge and information about FUTUROV PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on FUTUROV?

ANS: Thanks Adrian,

FTV is blockchain's first entertainment aggregator and producer of democratised original motion picture and NFTs in VR

Please see an overview as well links to all our team below...

📺 Futurov ($FTV) 🎬 (trailer: https://t.me/futurov_news/51)

Blockchain's first entertainment aggregator and producer of original motion picture. #Hodl & #Watch2earn multiple tokens!

💎 HIGHLIGHTS 💎

🔶 Fully functional OTT streaming app live on the Google Play Store

🔶 2 major partnerships within the first 4 days with Nuls.io and Visual-VR.com

🔶 Theta and YouTube integration already allowing users to earn TFUEL & our upcoming inflationary fuel token. Doubling up on rewards and even tripling if you use Brave Browser.

🔶 Looking to partner with, not rival existing services in blockchain as the first direct Netflix challenger

🔶 Upcoming NFT integration in A/VR from our own originals fulfilling the wildest of fantasies and opening a door to an entirely new engagement model between fans and stars.


🔷 UTILITY 🔷

Governance - Token holders suggest, vote and implement cancellations, renewals & additions as well as productions.

Currency - Being the core currency of the d'app allows for free and instant internal transactions

Rewards - Token holders receive airdrops (NFT's). From tickets to events, merch or collectables as well as serving as a platform to enable voting for the Diamond Hands annual awards and charity fundraiser.

Staking - High interest rates for locking in tokens while also earning the rarest of NFT air drops

Engagement - An inflationary fuel token will act as the oil of this sell sustainable machine

Film-anthropy - A TBD % of the fuel tokens will be allocated to industry specific philanthropy

👥TEAM 👥

🔶 Malik Jan - Lead Advisor MD of Agenz LTD an FCA regulated UK registered agency who have worked with a number of the world's largest companies leading the project

🔶 Indi Jay Cammish - Head of Comms - Celebrity dancer and socialite starring in a lead role on ITV's Masked Dancer

🔶 Mike Hales - Ops Director - MD of rapzuk.com, a leading MMA brand and Bamma star / upcoming UFC hopeful leading our sporting operations - pushing our fighting and extreme sport reach - recently started in Sam Callahan's (X-Factor) music video and shared trainers with Connor Mcgregor

🔶 FreezyEx - Blockchain developer with 7 years in the industry and finishing a computer science masters

🔶 Sam Bryant - Former Lovefilm & Netflix BDM Exec planning mass UK / US marketing operations

🔶 James Owen - Current Arqiva satellite communications & broadcast engineer

🔶 Jamie Neal - Founder of jdn.media - Recently with Now TV & LinkedIn

🔗Links🔗

🌐 Site
📺 App
🐦 Tweet
💬 Group / News
📄 Litepaper
👁‍🗨 Github
💲 Buy
📊 Chart (poocoin and dext wrong)

We want to bring the entire world's content into one place. From Theta to youtube. Allowing users to earn multiple tokens as well as keeping all their streaming and entrtainment needs in one simple app.

Combined with our original motion picture production in partnership with visual-vr.com, we are the first Netflix challenger in the crypto space.

Q2: Can you introduce FUTUROV, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Original motion picture is democtratised and decentralised meaning anyone can have the opportunity to become a producer or star

No longer will executives in suits tell us we aren't good enough for this role or dampen our ideas

We're also combining the worlds content into one making it easier for users to nagivate and learn about the crypo space as well as making life easier for all users of the internet

another competitive advantage as it stands is the fact FTV pays users to watch, not the other way around

Meanwhile, the unbanked majority of the world cannot use the likes of netflix and prime, yet can use FTV.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Releasing the app on 4.20.21 was our first mile stone - we did it

Now we are aiming to partner up with some of the worlds biggest stars in a bid to pump out the finest motion pictures

Phase 2 of development is underway too. We are handing it over by the nuls.io dev team who we have partnered with too to run our SCO.

(staked coin offering) a launchpad / staking programme on Nuls

We’re bringing lots this yearm, please find futher details on https://futurov.com/litepaper

If you're asking for MC goals - We value this at multiple billions in market cap and even being 100s of Xs smaller than Netflix would see us at a 9 figure valuation.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We are one of the 20 projects selected for the nuls.io SCO https://twitter.com/Nuls/status/1399818032206077956

It's only been 1 week 🙂

https://t.me/amaloversclub/187354

And partnered exclusively with visual-vr.com to produce VR motion picture :)

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $FTV Token?

ANS: Governance - Token holders suggest, vote and implement cancellations, renewals & additions.
Currency - Being the core currency of the d'app allows for free and instant transtactions
Rewards - Token holders recieve airdrops (NFT's). From tickets to events, merch or collectables
Staking - High interest rates for locking in tokens while also earning the rarest of NFT air drops
Engagement - An inflationary fuel token released with community votes deciding tokenomics
Filmanthropy - A TBD % of the fuel tokens will be allocated to industry specific philanthropy

8,000,000,000 as a capped supply with a deflationary 4.20% fee on every transaction (50% burnt automatically 25% to liquidity pool 25% reflected to all wallets) until we have only 1,000,000,000 tokens left.

51% of all revenue generated through all business ops including but not limited to non intrusive ads, NFT sales and Originals will be used to buy back and burn (FTV) until we reach the 1,000,000,000 supply goal. Afterwhich the burning will stop and the rewards will increase. Of the remaining 49%:

21% sent back to the Originals reserve
23% sent to the community funds for R&D to ensure acceleration
76% redistributed as engagement rewards to creators, distributors & users

All also found on our litepaper 🙂.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Improving Financial Education is one of the things that FUTUROV aim to do. How do you intend to go about this and what do you intend to achieve by doing it?
https://twitter.com/BelloABDUL0192/status/1401942328198242305?s=19

ANS: Love this question - thank you!

We were all let down by schools and teachers. No one taught us about finance and how to truly manage your wealth. II even studied economics and all I learnt about was theories from 1843...

We will change this by showcasing the best educators and influencers onto the platform and partnering with digital schools and teachers to provide the platform for this educational regeneration.

Q2: I saw #WATCH2EARN in your website. Bellow that i found i have to pay in bitcoin or FTV token to watch online or off line. So if i have to pay then how can i also earn money by watching?
https://twitter.com/Profess95385296/status/1401954436960845829?s=19

ANS: Hi - Sorry if it's not clear but all of our services are free and subscriptions only provide enhanced rewards rates as well as exclusive VR NFTs.

Q3: There are lots of NFT artists with raw and untapped talents waiting to be harnessed, but because of financial as well as other constraints, they haven't been able to develop themselves properly. On Futurov, are there plans to support people in this category? Furthermore, what is the difference between director nodes, lead nodes and hand nodes as relates to the Futurov?
https://twitter.com/kerzy_f/status/1402250615288479747?s=19

ANS: Thanks for this -

we've already signed on an upcoming french band making NFT VR Music videos set to be announced soon!

We are also providing all junior film makers, actors, producers and more a launchpad to stardom via a token holder economy meaning anyone can submit their ideas and projects to the FTV community for funding.

Further details of the node operation will be revealed in phase 2 of our d'app as we become our own blockchain solution with the aid of nuls.io.

Q4: FTV was described as the blockchain equivalent of Netflix which is the most dominant online movie streaming platform. This makes you a direct competitor to an already established platform. Why should a person be more motivated to watch a movie on FTV leaving the more established Netflix, IMDB and others ?What competitive edge does FutureTv holder over these well established online streaming platformand how do you intend to deal with Illegal streaming which is a major problems of online streaming platforms that has plagued and indebted online streaming services?
https://twitter.com/Lordcater2/status/1401948256347713536?s=19

ANS: With regards to motivation, until Netflix and Prime introduce their own token economy and pay users to watch and engage on their platforms, we will always attract the savvy demographic.

above that, our main target is the unbanked worlds. People who can't access rime and netflix.

With regards to legals, our streaming aggregator will only source content not hosting placing all liability on the source and our content is not in fear of piracy due to the nature of our app being accessible to anyone across the globe.

Our revenue streams come from monthly subscribers (200+ already) as well as the streams we can generate from our Originals such as social media, publicity, interviews and NFT experiences in VR and AR.

Q5: What makes Futurov censorship-resistant?
https://twitter.com/dcrypticcrypto/status/1401863160278179844?s=20

ANS: Our decentralised approach to motion picture production.

Q6: I love the ideas Futurov pitches. Does Futurov have what it takes to be bigger than Netflix? Do you see any form of partnership between Futurov and Netflix in the future?
https://twitter.com/amapathfinder1/status/1401832960291217419?s=20

ANS: You need to stake Nuls and earn FTV as rewards! kind of like the syrup pool for pancake swap 🙂

Eventually, we see the rewards surprassing the monthly subscription fees required - when this happens it will unlock for free.

We're doing our best to pitch the idea to their execs now 🙂

Q7: How can add suscriptions here for tour tv premium?
https://mobile.twitter.com/Pinlube/status/1402255220806197252

ANS: Follow the steps on the token section on futurov.tv or our app from the playstore 🙂

Q8: Is Futurov restricted to any county at all? Also earning crypto when watching movies and shows depends on what? Are there any watch time that determine the level of rewards or is it strictly for token holders ?
https://twitter.com/ijustwanttowinw/status/1402245821450625025?s=21

ANS: We introduced the app before the token, and allowed our communtiy to decide on which blockchain to deploy to. So for this reason the rewards are simply for users who register for free and use the app. Await further instructions via mail soon on how to claim but the sooner you use and register the more you will earn.

Q9: Blockchain has come to give us limitless experience to all kind of things. So can FUTUROV provide unlimited watch watch experience to the users ? Or there will be some restrictions?
https://twitter.com/UltraIn51970165/status/1402251338558279687?s=19

ANS: No restrictions, no kyc, no payments needed.

Q10: One of the characteristic of Futurov platform is the none registration kyc needed...which i check as one of the greatest privacy...and Futurov features all kind of potent and there may be sensible subjects such as adults content or violence, so how can this be regulated?
https://twitter.com/Futurov_/status/1401976431937306633?s=19

ANS: Our aggregated content will rely on host initiated content controls and our Originals will all managed according to the highest global standards of law and ethics.

Q11: FUTUROV is a fully functional OTT platform. But we see some dominating OTT platform already in the market like AMAZON PRIME, NETFLIX etc. What you see in FUTUROV that make you fell that it can compete this kind of huge OTT platform?
https://twitter.com/ariyastark50/status/1402253474306215941?s=19

ANS: We will start where they can't, the unbanked world. After that, we aim to partner as well as compete.

Q12: Why did futurov opted to build on bsc as against other block chains?
https://twitter.com/stephen_sake/status/1401576083133239304?s=19

ANS: It was voted by our community however we our moving onto Nuls.io to become our own solution entirely making FTV fully future proof.

Q13: I believe users and token holders are rated differently. When a user uses the FTV app and sees a movie, is the user automatically rewarded with some Bitcoin or FTV tokens or is this privilege limited to token holders?
https://twitter.com/mikenit90/status/1401824657997770753?s=19

ANS: Token holders will earn multiplied rewards however all will be able to participate in all features of the app.

Q14: The loyalty of the community is a product of the integrity of the project. What is your plan for FTV holder and how do you intend to promote long term holding of $FTV. How do you intend to guarantee that holders are not going to reekt or lose their fund in the long run ?
https://twitter.com/talk2fatty01/status/1401949246660644868?s=19

ANS: We will be issuing numerous incentives such as farms, staking, studio trips, temporary or permanent accomidation in the FTV villa, film roles and so on.

Q15: Futurov is built for promotional purposes right, and you don't charge for any services, then how do you make money and in what way do you think you can provide immense value and benefits to mankind?
https://twitter.com/FemiOyinloye8/status/1402252362681573376?s=19

ANS: Via our upcoming originals, NFTs and token economy.

as well as our paying members, ofcourse, you guys rock ❤️

I've got a call to attend guys at 15:00 😅

I'm usually late here and there but is that all for now?

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

📺 Futurov ($FTV) 🎬 (trailer: https://t.me/futurov_news/51)

Blockchain's first entertainment aggregator and producer of original motion picture. #Hodl & #Watch2earn multiple tokens!

💎 HIGHLIGHTS 💎

🔶 Fully functional OTT streaming app live on the Google Play Store

🔶 2 major partnerships within the first 4 days with Nuls.io and Visual-VR.com

🔶 Theta and YouTube integration already allowing users to earn TFUEL & our upcoming inflationary fuel token. Doubling up on rewards and even tripling if you use Brave Browser.

🔶 Looking to partner with, not rival existing services in blockchain as the first direct Netflix challenger

🔶 Upcoming NFT integration in A/VR from our own originals fulfilling the wildest of fantasies and opening a door to an entirely new engagement model between fans and stars.


🔷 UTILITY 🔷

Governance - Token holders suggest, vote and implement cancellations, renewals & additions as well as productions.

Currency - Being the core currency of the d'app allows for free and instant internal transactions

Rewards - Token holders receive airdrops (NFT's). From tickets to events, merch or collectables as well as serving as a platform to enable voting for the Diamond Hands annual awards and charity fundraiser.

Staking - High interest rates for locking in tokens while also earning the rarest of NFT air drops

Engagement - An inflationary fuel token will act as the oil of this sell sustainable machine

Film-anthropy - A TBD % of the fuel tokens will be allocated to industry specific philanthropy

👥TEAM 👥

🔶 Malik Jan - Lead Advisor MD of Agenz LTD an FCA regulated UK registered agency who have worked with a number of the world's largest companies leading the project

🔶 Indi Jay Cammish - Head of Comms - Celebrity dancer and socialite starring in a lead role on ITV's Masked Dancer

🔶 Mike Hales - Ops Director - MD of rapzuk.com, a leading MMA brand and Bamma star / upcoming UFC hopeful leading our sporting operations - pushing our fighting and extreme sport reach - recently started in Sam Callahan's (X-Factor) music video and shared trainers with Connor Mcgregor

🔶 FreezyEx - Blockchain developer with 7 years in the industry and finishing a computer science masters

🔶 Sam Bryant - Former Lovefilm & Netflix BDM Exec planning mass UK / US marketing operations

🔶 James Owen - Current Arqiva satellite communications & broadcast engineer

🔶 Jamie Neal - Founder of jdn.media - Recently with Now TV & LinkedIn

🔗Links🔗

🌐 Site
📺 App
🐦 Tweet
💬 Group / News
📄 Litepaper
👁‍🗨 Github
💲 Buy
📊 Chart (poocoin and dext wrong)

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.