Recapitulation of GAINS ASSOCIATES PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 5th March, 2021
Time: 13:00 UTC

The GAINS ASSOCIATES PROJECT team was represented by @Firunner who judiciously shared with us detailed knowledge and information about GAINS ASSOCIATES PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Gains Associates?

ANS: Yes, I'm Alex, 28, I studied Computer Science. Before crypto, I was a professional League of Legends player, ranked 300 in Europe, participated in some tournaments, played in front of a few hundred people. It was a great experience!

I like sports, I often run, do calisthenics or climb.

My co-founder Lotfi and I both went to the same engineering school. We've known each other for years so we're used to working together smoothly.
Lotfi has had several experiences in startups, including GoEuro and Auto1.

We've been in crypto for 3years+ 24/7 so we know a lot of people and how most things work.

Q2: Can you introduce Gains Associates, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Lots of people see all these influencers talking about projects and they can't get in

This is what we solve. Thanks to the brand, community and network we've been building throughout these 3 years, we're able to offer exclusive private deals to future holders of the GAINS token

Regarding the competitive advantage, we will have an all in one platform for our members to track their investment & portfolio, as well as find all the news and info they need in one place.

* Oh, I was about asking if just you and Lotfi makes up the team?

ANS: I know we're good but we're not that good ahah. There's a LOT of work behind the scenes.

Q3: Members can track their portfolio?

ANS: They will link their ETH address they used to contribute to deals by connecting through MetaMask on our website (just like you would on Uniswap) and it would automatically populate with all the deals they took part in

They would see future distribution dates, how much they'll receive, the price they bought at compared to the current price, etc.

Q4: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: I'm not really a milestone guy because I think we can do much better and bigger :)
But I guess you could consider raising $5M+ for 50+ projets and offering several deals at 50x+ a good milestone.

Some of the projects we offered to our private members: Avalanche (116x), Quant Network (57x), Reef.finance (62x), Bridge Mutual (42x) and many more. Recently, we also had the pleasure to invest in and support LABS Group and Cellframe that both did very well (50x+)

The most significant milestone would be the launch of the token itself. Seeing how so many people are willing to trust us with their money, this time for our own "project" was a great feeling, as well as a new responsibility.

It's nice to take it in for a bit but it's also "just" a step forward, a way to make better things, faster.

Regarding our roadmap, I can't say what products we'll be building too early but our vision is really not limited to just doing deals. I find that extremely limited and sad. We will be building something bigger.

One last thing. This year, we plan to keep on
— Delivering great deals like we know how to do
— Start incubating a few projects - very excited for this
— Launch several key products to enhance the ecosystem for retailers

Q5: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Yes, we know a lot of projects, communities, VCs. Working together and sharing information is key to progress. VCs share deals and talk a lot.

You can find the list of our strategic partners here: https://gainsassociates.medium.com/introducing-the-gains-strategic-investors-940a3e3482bc

Recently, we've also pioneered learndrops. They're like airdrops but with some questions to get right :)

We have conducted learndrops for DATA, OCEAN and KNC holders so far, some great projects 😉

It's been a great way to filter people who can't be bothered to read and do basic research. Even easy questions are good to remove lots of people that we don't want in our community. We will continue to have these types of events and we're planning on pushing things even further :)

Maybe one day projects will only have holders who are very knowledgeable about what they do. Imagine if every holder could be a true ambassador of the project.

Q6: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $GAINS Token?

ANS: You can find the token metrics in our deck: https://www.gains-associates.com/deck.pdf

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: GAINS is a relatively new project, can you tell us what your goals are and what do you expect at the IDO tomorrow?

ANS: It'll be nice if people are excited for the listing tomorrow but no matter the price of GAINS, we will get back to work and doing what we do best which is getting deals and building :)
The token should be a tool, a means to an end, and not the end in itself.

Q2: Does the community have the opportunity to give your project feedbacks based on their opinions about your project?

ANS: Yes! Many projects we have ran or passed on thanks to due diligence from our community. This is a real strength to have eyes everywhere, people with different backgrounds and expertise.
We welcome interaction with our members. It's best when people are engaged.

Q3: What is the main vision of Gain Chat, what is the reason behind the establishment of creating this project?

ANS: The main vision is financial freedom while enjoying the journey, making our lives better. Simple but powerful. Everyone wants that.

Q4: Are the projects you have worked/working with limited to those listed on your website under "client"? If not, can you give few examples of projects you have worked with recently?

ANS: These are quite old clients actually. Most recently, some projects we’ve been delighted to support are Public Mint, LABS, AMPnet, Mobifi and Cellframe to name a few
Deals for these projects were offered and they’re now doing very well 😉

Q5: When it comes to financial investments, TRUST plays a great role which is why the community will almost give 100% in to a project you as a group believes in....What are precautionary measures put in place to ensure that community members are safeguard and not fall victim of all this ponzi project making it round the net?

ANS: It's a good question about trust, especially these days when our members literally send money without doing research because they know we provide such great deals and want to get in the first minutes. Trust is built over time and we have earned their trust.

In crypto, you have to move super fast. If you snooze, you lose. So you do have to make compromises. But we know trust can go away quickly so we're not lowering our guard and we would prefer passing on a deal we're unsure about rather than risking anything :)

We have a long term approach in opposition to the day-to-day frenzy you can see in other places, where it feels like people are running everywhere like headless chickens. Nothing good can come out of that :)

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Telegram Community: https://t.me/GainsChat
Telegram Announcements: https://t.me/GainsANN
Twitter: https://twitter.com/GainsAssociates
Facebook: https://www.facebook.com/groups/344896579323582/
Discord: https://discord.gg/WebCxR3
Instagram: https://www.instagram.com/gainsassociates/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/19114493/
Medium: https://gainsassociates.medium.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSB8LM45UaC--hW_0srogXw

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.