Recapitulation of GameZilla PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 13th September, 2021
Time: 14:00 UTC

The GameZilla PROJECT team was represented by @Hectic_zilla and @Brooks980 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about GameZilla PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on GameZilla?

ANS: Sure, I'm Bethany, one of the official core team member of the GameZilla Launchpad

My self kong, i take care of the announcement and all the activity in the community and keep updated the community by posting the announcement on whats coming and whats going on in the GameZilla.

Q2: Can you introduce GameZilla, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Basically GameZilla is committed to provide an all-inclusive, full
service Blockchain Videogame based Launchpad that will
help bring users, traffic, and growth in an organic manner
to any project looking to launch on GameZilla Launchpad.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: We have already confirmed a project to hold an #IDO on GameZilla Launchpad 🍁
We are having discussions with another project for a launch too.

And as we are a LaunchPad ,we dont really have a roadmap, as our main product launchpad will be out in the market after launch.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Ahh, nice question
I'd like to answer for this one 😌

Lately, we've joined hands with two of our major allies that is Kross Chain Launchpad and another one is Crypto Promotors Global

Crypto Promoters Global is a known establishment that has seen through the promotion of many big names will now be handling the promotions of $GZILA & our future offerings.

We are proud to announce that this integration is going to benefit us alot on our journey with Kross Chain Launchpad

Q5: Finally before we conclude the introduction segment, Can you give an overview of YOUR Tokenomics, and the UTILITY of the $GZILA Tokens?

ANS: Yes,let me answer this.

Everything will be available on our pitch deck here:

https://t.me/amaloversclub/337158

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Nowadays there are many "LAUNCHPAD" projects and therefore there is competitiveness to obtain a large flow of projects that are launched through the Launchpad of each project, so, why should a project choose to launch through you and not through another existing Launchpad?

https://twitter.com/Pirry05Universe/status/1437320493414092800?s=19

ANS: GameZilla is the perfect Launchpad for videogames on the blockchain due to its experienced team and their past efforts in helping
launch, develop, and build videogame projects.
With endless possibilities in sight, you won’t have
a hard time pitching your project and finding
collectors and gamers alike to participate in your
project and or platform/ecosystem.

Apart from that GameZilla is a full service Launchpad that will
help connect you and your team to new partners, investors, and Cryptocurrency enthusiasts of all
different kinds, and everyone is welcome.

Q2: Hi! ☄️, Can I still apply for the GameZilla IDO? What are the ways of buying GZila token if I can not buy it on IDO? Where will be your public sale?

https://mobile.twitter.com/baykusbirligi/status/1437424546378825729

ANS: A thoughtful question, the IDO is not live yet. Only the private sale is going on which will be followed by further stages of IDO.
You can join our social handles to stay updated so that you don't miss the IDO

Twitter #️⃣: https://twitter.com/Game__Zilla
Telegram 💬: https://t.me/officialgamezilla
Announcement 📣: https://t.me/GameZillaAnn

Q3: I read you collaborated with KROSS CHAIN ​​LaunchPad (KCLP) to do #IDO Token $GZILA. Why did you choose KROSS CHAIN ​​to do IDO? Can you tell us when your IDO will start and How can we participate in your IDO?

https://twitter.com/Luckyboy9219/status/1437424506365046794?s=09

ANS: As you are aware that Kross Chain Launchpad is the only one one of a kind platform which provides a balanced results from all the aspects.
From tier categories guaranteed allocation to the promotional and keep the brand value.
KCLP perform quite well when it come to launching emerging project.

Q4: Do you at GameZilla plan to focus the development of your project towards a specific market or region, or is yours a project that aims to have a global adoption from the beginning?

https://mobile.twitter.com/cryptoenr1que/status/1437414181339271172

ANS: We have always thought of Launching gamezilla on global platform not to any specific region and country.

Q5: I wish your project will go to moon 🌝 Very soon .
My question is ...
What are the benefits of holding your Token and what uniqueness you and your team are offering and working on it .?

https://twitter.com/Miirzay/status/1437424402291900418?s=19

ANS: As we are a LaunchPad holding will normally be benefited in getting the allocation of our upcoming projects and that too will be the great hyped one as gaming project are the trends these days.

Q6: For any crypto project, 1% of its success comes from the idea itself. 99% comes from execution. I have seen many projects fail due to lack of expertise & understanding of how the cryptosphere works. Does have the qualified team needed to fulfill all your goals?

https://twitter.com/NovaQasa/status/1437424197865807873?s=19

ANS: I absolutely agreed with you. But we'd like to ensure you that we have highly qualified team starting from the Social medias to the structure of smart contract. Everyone of em' are experienced enough to bring this project to the greater heights. Apart from that we have a great advantage from two major allies that is The Crypto Promoters Global and KCLP.
We assure that ZILA is working 24x7 to provide the best to the community.

CONCLUSION:

We'd like to thank you all for being a part of our journey 😊
Please keep giving us your support, our website and whitepaper are out now
Check them out https://twitter.com/Game__Zilla/status/1437422528645906439?s=19

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

🎮 Hello #GameZilla Community 🎮

We have been working on fine-tuning the information 📄 which is made available to you guys, and now our website 🌎 is ready.

👉http://gamezilla.studio/

$GZILA #IDO Schedule 📅 will follow next. After that, every piece 🧩 will fall in line & we will be ready for the launch 🚀 of our Game Launchpad #GameZilla.

🎮 Official Links of GameZilla 🎮

Twitter #️⃣: https://twitter.com/Game__Zilla
Telegram 💬: https://t.me/officialgamezilla
Announcement 📣: https://t.me/GameZillaAnn

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.