Recapitulation of GAMESAFE TOKRN PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 12th May, 2021
Time: 16:00 UTC

The GAMESAFE TOKRN PROJECT team was represented by @Captaindav who judiciously shared with us detailed knowledge and information about GAMESAFE TOKRN PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on GameSafe?

ANS: Our community calls me Captain, but otherwise Dav' is fine 🙌🏻
I'm 23 years old and I'm a marketing student. I got my degree this year.
Since I was young I've launched many projects in e-commerce. And of course I've been in crypto for several years ✅

I started gamesafe (1 MAY PRESALE) with Isar (co-owner) and we have an other developer working behind the scenes 👀
Since our launch we have recruited staff who help us a lot every day, we are 8 in total 🤝

Q2: Can you introduce GameSafe, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Gamesafe was launched on May 1st, it's a project aiming at releasing a digital games market 🕹
People will be able to purchase games but also to refill the balance of their favorite platform (Consoles and PCs)

Gamesafe users will also be able to sell their games in the future, directly on our marketplace

This solves a problem in the crypto currency world, most people don't know that you can pay for things in crypto but we will show them that it is possible 🙌🏻

And also there is no big digital games marketplace that uses a #BSC token as a payment solution 💳

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Of course! So just yesterday we have reached our ath (MarketCap around 8M2) 🤩

But otherwise every day of the week we were surprised by our great community we have exceeded 5000 followers on twitter... 📈

More than 3000 holders also.
In short, a crazy week and this is just the beginning ❕

Our roadmap is divided in 3 quarters.

Q2 is happening right now with :
• Token Launch ✅
• Website launch (Make sure to check our new website, we released it yesterday) ✅
• Community giveaway (2 giveaways, and we'll have bigger one this week!) ✅
• CoinGecko and CM listings (We're waiting for them, request has been applied)
• Streamers and influencers marketing (👀)

Q3 will begin in July
• Higher marketing budget
• Our marketplace website launch
• Huge partnerships (Gaming industry?? 👀)

And for Q4
• Listing on popular exchange
• Worldwide reach

The roadmap is just an indication, things can move much faster 🔥

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: I can't say it publicly but there are some big partnerships coming up very soon 👀

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $GAMESAFE Token?

ANS: So at the launch we had 1,000,000,000,000,000 tokens, 50% was burned during the first day 🔥

There is a 10% tax on each transaction.

5% distributed to holders, 5% added to liquidity pool (which is locked for a year) 🔒

We renounced ownership of the contract during the first day 🤝
Also we will have an audit from techrate most likely today!

The usefulness is that holders are rewarded with the 5% tax, so it's possible to earn tokens just by holding $GAMESAFE like a passive income 💵

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Most of gamers don’t have technical blockchain/crypto knowledge or Gamer in a non-crypto world,. My question is how would you introduce gamesafe to normal users who doesn’t have enough knowledge about blockchain?
https://twitter.com/future_is_btc/status/1392514977739640835?s=19

ANS: We're planning on making it as users friendly as usual. We want to open our marketplace to the non crypto world as well.

Q2: As the name "GameSafe" suggests, was this project created in the blockchain space with the main purpose of making gaming safer or was it just created to market games?? Finally, are there plans by your team to also build games in the future?
https://twitter.com/kerzy_f/status/1392512024693944324?s=19

ANS: "Gamesafe" name come from the safety from smartchain system.
Also we prefer this payment method to a traditional bank payment.
Cryptocurrency is the future!
We don't have plans to build games in the future but it may come.

Q3: Since many crypto projects target crypto users as their target audience, there is a lot of competition in the same area. Whereas, there are many more potential users who haven't met crypto yet.
As Gamesafe, do you intend to include this audience that hasn't met crypto yet to crypto and your platform?
https://twitter.com/biggdataa/status/1392509666781978627?s=20

ANS: Yes, we are aiming to be the biggest platform of our use case. I believe that at the beginning mostly only crypto traders / holders will use our platform, which isn't quite a small group. We believe that the more people get involved with crypto in general, the more people will use our platform to buy, sell and trade their online games. Which also makes Gamesafe more popular over time as the crypto market grows.

Q4: Nowadays mostly all investors are in it for the quick money instead of understanding the real value and health of the project. Could you tell us on motivations and benefits for investors to hold your token in long term?
https://twitter.com/AnirudhJhaver/status/1392495931199684611?s=09

ANS: We try to be as close as possible to our community and we don't feel that way! A lot of people believe in the project.

Q5: I see that your marketplace will launch on Q3 2021. How will your marketplace compare to all other marketplace in existence and what will users be able to do at your marketplace? Will your marketplace be fully decentralized?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1392502243681787909?s=19

ANS: Yes. Our marketplace will be decentralized, the major difference with the others is that we will use the gamesafe token as a means of payment.
Users will be able to buy their games and coupons, and in the future also sell

Q6: Your project is very important but it needs a large user traffic to be sustainable over time. What marketing strategies do you have planned to increase the validity of your brand?Are you planning a strategic partnership to level up your project?
https://twitter.com/LubnaRafaqat/status/1392510514991751172?s=19

ANS: Yes! Big partnerships are coming, marketing being very important it is one of our priority.

Q7: I am not a gamer, but I want to explore GameSafe further and try it. So, for people like me, do you have any guides or tutorial videos for me to learn GameSafe? If I want to sell my game in the future, how can non-gamers like me easily use and understand GameSafe?
https://mobile.twitter.com/KhushiV83944257/status/1392515933386592256

ANS: We plan to have a youtube channel, there will be many tutorials for the beginners 🤗

Q8: Hi Captain Dav can we look forward to exchanges in next 4 weeks rather than next 4 months we need to see growth continuing at the fantastic rate it has .....

ANS: Yes, of course. The roadmap is just an indication, we are working very hard to speed things up

Q9: On moving forward through your roadmap, what are your most important next priorities? Does your team have enough fundamental (Funds, Community, ect) to achieve those milestones?'
https://mobile.twitter.com/AimenKhalid15

ANS: Coingecko and coinmarketcap listing will be a step forward.
And yes we are able to achieve those milestones.

Q10: For a project development first of all main priority is having enough fund. Does your team financially capable to run this project? Do you have enough fund for it's developement Can you tell us that how your project generate the profit?
https://twitter.com/RafaqatYu/status/1392505580363911172?s=19

ANS: Yes! Our team has throughout the years made a good amount of profits from our holdings in other cryptocurrencies. We have made a big crypto piggy bank to fund the entire Gamesafe project. We also have a marketing wallet. We have invested alot of money as of now for marketing, developing the marketplace and so on. Marketing in crypto is more than Tiktok and Youtube shilling. Bigger investments from our own pockets will be made to fund this entire project and fund the marketing. We have seen great results as of now 🙌🏻

Q11: The marketplace will be released in Q3, I think this is a core part of the GameSafe project because it's what will make us "ENJOY THE REVOLUTION OF THE DIGITAL GAME MARKET". Can you tell us some features to expect of the marketplace? let's anticipate while we wait
https://twitter.com/Cryptomachine15/status/1392459510036537346?s=19

ANS: For now, our features to anticipate are the ability to pay your games or refill your balance with cryptocurrency. A sell feature will also come.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Yea, just notify me once you answer the final question

💬 Telegram group: https://t.me/gamesafegroup

🐦 Twitter: https://twitter.com/gamesafetoken/

🌎 Website: https://gamesafe.io (You can find our whitepaper there)

🔒Bscscan : https://bscscan.com/token/0x70a44672b9bbcf4d49dceaa610eb580bd3c94c52

https://t.me/amaloversclub/163024

https://t.me/amaloversclub/163025

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store