Recapitulation of Gox3iWallet PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 7th September, 2021
Time: 12:00 UTC

The Gox3iWallet PROJECT team was represented by @Bronw_tgx who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Gox3iWallet PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Gox3iWallet?

ANS: My name is Tess Brown, I am the Creative Director and Web Content of the team

Our team is made up of 26 members, of which we are 6 from the core team and 20 from all other areas

We had 3 years working together on private projects until we decided to do ours to solve a very common problem and with few solutions, privacy.

The project is focused on giving security and privacy to our users, something that very few companies are providing and something so necessary today.

Q2: Can you introduce Gox3iWallet, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Very good question. We are sure that the main problems that GOX3 solves are maintaining the security and privacy of our users' finances, something that many other similar projects ignore.

Our advantage would be 2 services that are our pillars, our VPN and the GOX3 Visa® Prepaid card.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: It was getting so many people to have the idea of a freer, safer and more private world.
And our greatest achievement was making it happen, we already have Gox3 Wallet in beta for Android devices, seeing that there are so many people adopting the idea motivates us and lets us know that we are on the right track.

It should also be noted that we had direct advice from members of Binance Labs, and from other institutions in the crypto world of which we will be giving news through our social networks.

Stage 1: Foundation, organization and integration of both the project and all the advice we had from Binance Labs on the legal side.

Stage 2: Creation and Connectivity: We connect and program the beta phase of Gox3 Wallet and the VPN together, we work on the integration of various Blockchains such as Ethereum and Binance Smart Chain. Among 16 others, as well as support for more than 10,000 tokens.

Stage 3: Public Sale and Official GOX3 wallet launch: Official launch and public sale (IEO) of our Native token GX3, it is one of the phases that we most expect to surprise everyone with all the services available
All with Gox3 and the unique services it brings

Stage 4: Payments, Prepaid Card and Benefits: Gox3 One-Time Payment System, Visa ° Prepaid Card, Updates and Benefits for Gox3 Wallet holders.

Q4: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $GOX3 Tokens?

ANS: Yes, sure 😃

Smart Contract: 0x4ba1dde12412ea3950da4d04d6fc45c19a5fd8e7
Chain: BEP20 (BSC)
Name: GX3
Total MAX Supply: 100.000.000

distribution: 38% Public Sale (IEO)
20% Locked
15% development
7% Pre-Sale
5% Marketing
5% Bonus
5% Core Team
5% Liquidity

Some services will be free, such as the card and the VPN, but they will also have VIP versions, such as a section for Club Card and various services in the VPN for which we will request that they be granted mative tokens (GX3). kept. During a certain period of time, to maintain incentives to the community and maintain quality services, we will also burn tokens every (6) months to vote from the community.

In short, by having a token (GX3) you will have more benefits and access to exclusive airdrops.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: You say that your encryption is unique and extremely strong, but in your intention to protect, do you manage to access the coins and community assets? Wouldn't your app be recording the personal information of each user? Does downloading your app bring benefits to holders?

https://twitter.com/Romadel33/status/1435207062762438661?s=19

ANS: Each user is hard of their coins, we do not have any type of access to them or registration, there are benefits for the holders of our native token.

Q2: Hi! 💹

According to the roadmap of GOX3i, you are planning to make your ICO in this month. Can you please give some information how people can join for this ICO and on which platform will you make GOX3i's ICO?

https://twitter.com/baykusbirligi/status/1435219002826055686

ANS: It is not an ICO, it is a pre-sale, and we will give all the information through our social networks, the IEO was rescheduled for November 1.

Q3: Hello sir

💢What are the exchangers where you will be able to list in future?

https://twitter.com/upulkarunaratna/status/1435210309954797578?s=21

ANS: Of course, Probit, PancakeSwap, Hotbit and Binance. They are the exchanges where they will be able to find us in a couple of months after launch.

Q4: Good day sir💐
Will the NFT be worth a few million dollars soon? Do you plan to add NFT ecosystem to your project?

https://twitter.com/starterxyz/status/1434994421343432707?s=21

ANS: Our team has had several discussions about NFTs at the moment, it is not an idea that we discard, but we still do not have a person in charge of the subject, we want to focus on what we do best to provide quality.

Q5: Can you explain about the GOX3 card? what's this for? and How can the user get the card?

https://twitter.com/Luckyboy9219/status/1435218006557085702?t=k3i8lc46BNBPSzBYZ7qHMg&s=09

ANS: The GOX3 card will be virtual and free for all users, we are working on offering it equally in physical form but only for users who hold our native token.

Q6: Can you explain about the GOX3 card? what's this for? and How can the user get the card?

https://twitter.com/Luckyboy9219/status/1435218006557085702?t=k3i8lc46BNBPSzBYZ7qHMg&s=09

ANS: It can be used to pay for online services, subscriptions and make purchases anywhere Visa is accepted.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Gox3iWallet

- Telegram : https://t.me/Gox3iWallet
- Twitter : https://mobile.twitter.com/gox3i
- Medium : https://medium.com/@GOX3wallet
- Website : https://www.gox3.io/

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.