Recapitulation of GRISE FINANCE PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 29th April, 2021
Time: 16:00 UTC

The GRISE FINANCE PROJECT team was represented by @Arone1234 and @Grisehunted who judiciously shared with us detailed knowledge and information about GRISE FINANCE PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on GriseFinance?

ANS: Sure thing. So I'm an engineer by trade. I have been in crypto space since last 6 years. During this time I studied some economics and understood as well as got mind blown by the opportunity this space entails. Anyways we started working on our project last Year finally we have come to completion and are super excited to launch our contract goes on mainnet today!!!

As for our team we have 4 developer, a team of AI scientists, Iam the project manager, than we have a marketing team :)

Iam very happy with my team!

@arone1234 you will like to introduce yourself as well?

Sure so Iam one of the marketing guys and I help with marketing along with few other guys :).

Q2: Can you introduce GriseFinance, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Sure, so i noticed there are a lot of platfoms in the space. Where you can stake and earn more coins or hope that the price appreciates. We have these mechanics. But for staking we provide something that has inherent value. If you were to go and purchase an ai genrated price prediction platform in the market you will pay thousands of dollars. With us you can stake and earn access to this platform. Plus you get staking rewards!

Correct and just to touch on what our AI platform can do. It analyzes the charts of any coin going back years learns it and based on this predicts where the chart will go. And it gets smarter every day!

It will be availaible for our NFT holders as well.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Sure so we have finished all of our contracts on eth and bnb. They will be live later today and presale will starts. Apart from this our AI model is live and set to launch within 30 days of listing. We will also have our NFT market place live as well. After this we will work on launching our Liquidity pools. And second AI deep fake Platform. More details of these will come in due time!

Q4: Why do you think the token should be listed first before the AI model is launched?

ANS: We are not too far from launching AI platform. I think once we list people will get accustomed to our platform and in the mean time earn staking rewards. Once we lauch ai than stakers can easily access our platform. Launch token than staking than access ai is a lot . So we decided to do it one step at a time.

Q5: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We dont have a partnership that we can announce. So far we have just worked on developing our project and growing. If in the future something comes along we are never opposed to a partnership. We do have eyes on few projets that we want to partner with. We will see how it goes.

Q6: Finally on this segment, Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $GRISE Token?

ANS: Sure so apart from staking. Which gives you rewards. We will have AI plat form access as well as access to any new services we release in the future for our token economics. We have multiple platfroms that we will do a verticle in!

Or rather multiple services in the same AI platform!

Q7: Whats the total supply?

..and the distribution technique

ANS: Sure so the total supply for bnb is 630k and eth is similar although we have a random slot than can make the supply higher or lower. The way our sale contract works is that there are 50 4 hour windows. Each window will release a certain amount of tokens distributed to the participants of that window. In the end the contract takes the average price of the toke for all 50 slots and lists it on uniswap or pancake swap for that amount.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: In a layman language, what can say is the major reason why Grise Finance was established? And which set of users is the project targeting?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1387792736389111810?s=19

ANS: Its more targetted for people who trade and invest. And they can use help of AI to make smarter decisions.

Q2: I really admired the idea that the GRISE project was started not with the intention to profit, but from the desire to create something incredibly useful for the world. Going forward, how does the project intends to generate revenue to continue running it?
https://twitter.com/BisolaHafsat/status/1387806388483670025?s=19

ANS: we have a little transactional fees we keep. Almost all the funds raised will go towards liquididty!!

Q3: Ahead of your Presale coming up tomorrow, is there any form to be filled to participate or will I just be on the platform to buy the tokens when the time reaches? And I hope there won't be a situation where we will have to pay high gas fees to get the tokens?
https://twitter.com/BelloABDUL0192/status/1387794123068002311?s=19

ANS: No, any one can paticipate althogh there are limited slots.

Q4: Almost 7 hours left for joining on pre-sale. Can i participate now in the pre-sale?
Which app should i use for participating in pre-sale? Binance app or Ethereum app? Which app is easy and will be beneficial for participating in the pre-sale?
https://twitter.com/loki05255/status/1387807283267063809?s=19

ANS: We are on both bnb and eth. you can choose which ever one you deslire!

Q5: The Grise.finance platform is in a very early stage of the project but has good growth potential, what marketing strategies will you use to quickly position yourself in the DeFi market as a truly innovative proposition? How do you plan to gain the trust of the community?
https://mobile.twitter.com/antonio50221026/status/1387790379865489413

ANS: we are working with some of the best marketing people in the industry!2

And iam very appreciative of my marketing team.

Q6: What benefits do I get, from your project, can you explain the ecosystem you have?
https://twitter.com/AntonSa11779415/status/1387805397214371845?s=19

ANS: Please read through the above ama.

Q7: Why you choose both ETHEREUM and BINANCE chain for the pre - sale? How people can be benifited by this? Can you share us the instructions how to join the presale for both chain? And which would be better to use for the noob people?
https://twitter.com/ariyastark50/status/1387799075064401926?s=19

ANS: This si completely your choice we gave an option for both!

CONCLUSION:

Guys thank you so much this was good. We appreciate you your time a lot and wish love and peace for you and your community!

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

✅Grise OFFICIAL NETWORKS✅
Official Website: grise.finance (NOTE: currently contract is deployed on Ropsten testnet. YOU WILL have to change your network to ropsten network and refresh the page for full functionality.) Official telegram: https://t.me/grisetoken Official youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuVrpRoJBrVgqQMsRZuBt2w
Official twitter: https://twitter.com/grisefinance
Official medium: https://www.grise-finance.medium.com
FOLLOW OUR ANNOUNCEMENT CHANNEL: https://t.me/Griseannouncement

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.