Recapitulation of HODOOI PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Friday, 14th May, 2021
Time: 10:00 UTC

The HODOOI PROJECT team was represented by @Travala_com who judiciously shared with us detailed knowledge and information about HODOOI PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on HoDooi?

ANS: Hi, im Matt Luczynski, I am the founder of HoDooi.com and also the Founder & former CEO of Travala.com and the AVA token. I founded travala and AVA in 2017 and lead the company up to a merger now backed by binance. You can see all about travalas & AVA’s growth on binance or other leading websites.

Our team at HoDooi consists of highly experienced members, we have
- Bryson our COO - Highly experienced in corporate development and business operations working on billion dollar contracts from idea to execution stages.
- Dom our CCO - formally of travala and Samsung (UX/UI specialist).
- Steph our CFO - formally of Travala and also Manchester United.
- Anndy Lian CSO - highly established in the asian community, and a key part of our strategy to enter that market.

- Vietnamese development team + others.

Q2: Can you introduce HoDooi, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: HoDooi.com is a multi-chain NFT marketplace for users to buy sell create and re-sell NFT's

Platforms being user friendly and offering substantial fee rates, HoDooi.com will tackle both of these issues. We will provide a user friendly NFT marketplace to the everyday user whilst offering the user the opportunity to receive 100% off of fee's through our Membership Program.

Q3: How does a user get access to the membership program?
Through registration?

ANS: The membership program will be added to the Hodooi platform within its development roadmap. Users will be able to access the program within 2 clicks of logging into the site. The program will allow the user to submit their HOD tokens, staked into the contract and account which they provides them with up to 100% off fees and staking rewards. There will be other benefits and we look forward to releasing those at a later stage. 🙂

I learnt that the membership program has different tiers
How much of token qualifies a user for each of the tiers?
I think about 4 tiers?

The token membership tiers are yet to be released, please stay tuned to our social channels @hodooi for this information being released.

Q4: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: We have recently announced Tyson Fury as our first high-profile collaboration, with many more names being close to confirmation. We also have recently made public the first strategic investment from a well-established venture capital firm Mentha Partners with others to follow and be released.

2021 Q1
Conception of the idea — Design platform — Design token economics
Design Go-To-Market strategy — Initial product UX/UI

2021 Q2
Token Launch — Platform beta developments — Smart contract developments — Tesnet and production environment of platform — Platform and Smart contract audits — Platform beta launch with Binance Smart Chain compatibility to closed user group

2021 Q3
Platform official launch with Binance Smart Chain compatibility — Platform integration with Ethereum Blockchain — Staking rewards — Members program testing and implementation — Additional platform sale channels - eBooks, Internet coupons, Electronic tickets, games and collectables.

2021 Q4
R&D of Application iOS and Android — R&D of additional languages to be supported on platform

Future Plans
Beta App testing phase (iOS and Android) — Mainstream marketing push — Additional HOD token use cases — Fiat integrations — Multi-cryptocurrency payment options — Non-Fungible Physical Integrations.

Q5: So the next thing we are expecting now is the token launch?
Any range of period to expect this update?
Just whistleblow it 😉

ANS: We are looking at launch date around mid June, we will confirm the exact date within the next 14 days. The IDO will launch on a Launchpad platform before listing. No tokens will be sold on exchanges from the company, please make sure you are all aware of this to avoid any scams. We are aware of some scam telegram groups impersonating Hodooi & HOD. The only channel for info on HOD is https://t.me/Hodooi

Q6: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Currently we have our high profile partnership with heavy weight champion of the world, Tyson Fury, aside from this we have parternships with some leading crypto brands which are going to be released over the next few weeks.

We are partnered with some mainstream giants such as Goldstar promotions who work with some of the biggest sporting stars internationally who will all be dropping NFTs at Hodooi.com

Given our experience as a team, my personal model which was implement at http://Travala.com will be used at http://Hodooi.com - And we all know http://Travala.com are the masters of partnerships and collaborations 😉

Q7: What relationship is between Travala.com and Hodooi.com ?

ANS: No direct relationship, I founded both projects, I am a major shareholder and tokens holder of travala and still play a role in advising the decisions made by the recent CEO we put in place. We can look at Travala as the proof of concept for our ability to execute and grow a business for Hodooi.com, along with all the connections we have 🙂

Q8: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $HOD Token? The ticker is HOD right?

ANS: HOD is the Hodooi.com token

The HOD token plays a vital role in the core business model of HoDooi.com providing a fundamental backbone to the platform. The HOD token provides additional perks and enhanced user engagement, giving our users the cheapest fees possible whilst being able to adopt the cryptocurrency for business activity.

Buyers can use the token as a direct form of payment for digitised products listed on our marketplace. Additionally the HOD token operates within a rewarding system for when users contribute to the HoDooi.com platform.

Sellers will earn reduced fees via our unique Membership Program. The HOD token will be governed by smart contracts pivoting the platform to Web 3.0, maintaining transparency throughout the processes within the platform.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Staking programme is very important for any project, Can I stake HOD token?? What is the staking APY?
https://twitter.com/DrMonica56/status/1393152793700040704?s=19

ANS: Yes you can stake HOD, HOD staking program will be release following the IDO and platform launch.

Q2: As a seller on E-Marketplaces, I usually encounter the problem of paying high fees when selling goods and usually difficult to redeem rewards. And as a buyer also, I usually experience high price margins on goods and a lack of transparency from sellers. How can Hodooi help in solving these problems for buyers and sellers in the system?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1393096609295110145?s=19

ANS: At HoDooi.com we are introducing a Membership Program which will provide the user with the opportunity to receive upto 100% off of buyer and seller fee's, a major USP for our platform. This will be for both the buyer and the seller alike. Hodooi.com offers a fair and transparent fee and pricing offering for all users, theres no hiding costs at any stage.

Q3: The NFT platform is established and created almost every day, and as the industry becomes more and more popular, more and more investors are pouring in.
What are the advantages of Hodooi NFT Marketplace to entice NFT enthusiasts to use it?
Are you creating unique features that are not available in other NFT markets,
or
Traders can freely buy/sell/trade NFTs from different chains?
https://twitter.com/Dr_Divyamali/status/1393152768970428420?s=19

ANS: HoDooi.com is the Multi-Chain NFT marketplace to create, buy, sell and Resell NFTs. We are the first platform to focus on what the users want, an NFT marketplace that provides access to all areas where NFTs are present. Along with Multi-choice payment methods on the platform.

Q4: If i will INVEST in HoDooi.com right now
Are you confident to say that
im very EARLY as an investor? and
Can expect lot of profits to come and benefits?
https://mobile.twitter.com/ErvenJames/status/1393153382659944451

ANS: Yes, you will be classed as an early investor into the $HOD token and you will become a key player within the HoDooi.com Community!

Q5: Many Defi projects decided to open their own NFT markets as well as traditional platforms own eBay saw their Potential. What innovative concept or disruptive idea can present your project so as not to be overshadowed by the competition? How the developer team plans to face the barrier of traditional users who do not see the cryptospace with good eyes?
https://mobile.twitter.com/Godpelpa/status/1393146200212246529

ANS: Our team and proof of concept will be key to ensure we strive as a successful NFT marketplace. Our user friendly platform will allow non crypto users & crypto users to easily navigate Hodooi.com to Create, buy, sell and re-sell NFTs. Along side this HOD will play a critical role in the advancements and improvements of HoDooi.com, we look forward to releasing more information around this @hodooi

Q6: The HOD token has been proposed as one of the many payment methods on for platform. What other payment method would you adopt for transactions on your ecosystem ?
https://twitter.com/Lordcater2/status/1393147630511738886?s=19

ANS: $BNB will be the first form of payment on HoDooi.com, alongside the native currency $HOD. We will incorporate multiple payment obtains as described within our roadmap. For reference the payment processor at Travala.com which was personally designed by myself will follow suit with HoDooi.com 😉

Q7: I want to have a LONG TERM INVESTMENT with this PROJECT, but I'm in doubts right now, how can you convince and assure me this project is SAFE and PROFITABLE?
https://twitter.com/AimenKhalid15/status/1393143830011129856?s=20

ANS: Look at our teams past endeavours, Travala.com & AVA. Enough said. #WeMoving.

Q8: Amongst the multiple platform benefits available to HOD token holders, creators verified with HOD tokens will have higher limits when issuing and distributing their content. What qualifies a creator to enjoy this benefit, and is there a maximum capped limit with such increase?
https://twitter.com/vnwabughogu/status/1393110454566801408?s=19

ANS: This benefit will be linked with the Membership Program, we are a platform dedicated to providing the user with a friendly and capable experience. HoDooi.com users to not only issue multiple NFT's, but create opportunity for them to receive 100% off of fee's in the process. There are more areas we will expand with HOD as we grow the use cases of the tokens, keep following use to stay tuned @hodooi

Q9: There are 3 major issues dominant in crypto and blockchain:
Security, Interoperability, and Scalability. so
How does Your Project plan to overcome and solve these issues?
https://twitter.com/Toobakh52614324/status/1393145284771909632?s=20

ANS: All 3 factors are key to HoDooi.com's mission in ensuring we create and provide the "eBay of NFTs".
Security - Decentralised architecture along with a high level security team to make sure the platform is on point at all time. We also respect and run Bug bounties for anyone getting involved.
Interoperability - With the adoption of multiple blockchains, HoDooi.com is the first multi-chain NFT marketplace. Cross chain is something we are in the process of R&D, this is different than Multi-chain.
Scalability - Our team has the experience with scale world class products across multiple industries 😉

Q10: What is the development direction of HoDooi on decentralized finance (DeFi)?
Why did you decide to unite the cryptographic world with spirituality? Any particular personal experience you wish to share with us?
https://twitter.com/Iftikhar088/status/1393140634433818626?s=19

ANS: DeFi is interesting but doesn’t fit an NFT marketplace or e-commerce site. Defi products are Defi products, other products should do what they aim to do. We are HOD.

Q11: In the cryptographic space, there are very important NFT markets such as OpenSea or Rarible, to highlight what significant opportunities HoDooi offers to content creators so that they want to participate in its market? What type of artistic content is not authorized to be published on the platform?
https://mobile.twitter.com/antonio50221026/status/1393145652767608833

ANS: HoDooi.com is including multiple artistic content areas on the platform, our aim is to create a platform for the user to come and list the NFT want to show the HoDooi community. There will be limits on over 18+ content for example.

Q12: In recent months or weeks, there have been many failed and disappearing projects (SCAM) because the tokens have decreased in price or become ashes, how can your project convince us not to do that, what are the ways to make your coin price stable?
https://twitter.com/RafaqatYu/status/1393147490111655942?s=19

ANS: We pride ourselves in ensuring the launch of our token is securely, allowing the $HOD to trade with no issues. As you can see from the teams experience and our aim for the future, we are a platform which won't be disappearing - HoDooi.com is here to stay. Our team wouldn’t be risking its reputation if this wasn’t the case.

Q13: As you mention membership program in your website Could you tell us a little more about HoDooi membership program ? What are its benefits ? And what are the requirements to be able to belong to that membership?
https://twitter.com/IEO_Alert/status/1393150788386574339?s=19

ANS: The Membership Program will be added to the HoDooi platform within its development roadmap. Users will be able to access the program within 2 clicks of logging into the site. The program will allow the user to submit their HOD tokens, staked into the contract and account which they provides them with up to 100% off fees and staking rewards. There will be other benefits and we look forward to releasing those at a later stage.

Q14: HoDooi made a tweet recently talking about David after Dentist NFT sold for $11,000. My confusion is that, knowing fully well that it was a viral video and a lot of people have access to it. Why would someone pay $11,000 for such freely accessible video?
https://twitter.com/IamAY9ja/status/1393137467138711559?s=19

ANS: This is a useful question, however, we can't answer on behalf of the buyer. There are many factors to influence a buyer. 🙂

Q15: Finally! I can ask my question:
Can you tell us , what you have achieved so far & What's your aim in this crypt space?

ANS: I grew Travala.com from nothing to world leading blockchain based travel booking marketplace, with over 3million travel products into a merger backed by binance.
My aim in crypto is to make products that push on the adoption of the space. My vision is for anyone to be able to user crypto products regardless of how experienced they are with crypto.

Q16: Staking is best for who do large holding... Speaking of STAKING, what is the minimum length that can be staked on Hodooi Network, and is it worth it for us to STAKING or hold it?
For staking NFT we could get HOD tokens. Could you tell us more describely about that?
https://twitter.com/atul71029/status/1393152014616432646?s=20

ANS: The staking reward system will be rewarded with $HOD token, it will also allow the user to become a Member within the Membership Program. Further information related to the staking rewards will be released in the near future. It will be a fair staking process for all users.

Q17: One of the problems of E-commerce is cybersecurity, what are the measures in place to ensure that such problem does not exist on your platform?
Is there any form of return/refund policy incase of default?
https://twitter.com/BHollarlekan/status/1393132937365884928?s=20

ANS: Refund/return is subject to the sellers description on their listing. Within the platform itself the security will maintain a high standard.

Q18: 𝗡𝗙𝗧 𝗶𝘀 𝗻𝗼𝘁 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗻𝗱! 𝗜𝘁 𝗶𝘀 𝗴𝗼𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗼 𝗿𝘂𝗹𝗲 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗱𝗲𝗰𝗮𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗵𝗮𝘀 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗱. 𝗦𝗼, 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗡𝗙𝗧 𝘄𝗵𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗳𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗻? Do you think Hodooi can compete with other NFT market and continuously expand?

ANS: HoDooi.com aims to expand continuously over, our road map clearly outlines the vision we have in innvoating and developing new concepts onto our NFT marketplace.

Q19: There are projects like this and promise magic result for a short period of time.. What interesting topic makes your project different from other projects?

ANS: I wouldn’t be risking my reputation if I wasn’t going too make sure we deliver on all our targets and goals set out.

Q20: Are there some benefits for loyal users of your platform?

ANS: Yes of course, they must join the members program first ;)

Q21: The name Tyson Fury written all over HoDooi made me curious to research more on the partnership and while reading, a third-party name kept reappearing "FOMOLAB". What's the relationship between HoDooi and FomoLab? How does FomoLab contribute to your partnership with Tyson Fury?
https://twitter.com/Cryptomachine15/status/1393130417826455555?s=19

Ans: FOMOLAB simply designed and created the Tyson Fury NFT's. We worked with them collectively alongside Goldstar Promotions - Tyson Fury's management team.

HoDooi.com is THE official NFT marketplace for the sale of Tyson Fury's NFT collection.

Q22: In what ways do HoDooi give users an opportunity to receive the HOD tokens? And which category/set of users qualified to get up to 100% of transfer fee?
https://twitter.com/BelloABDUL0192/status/1393132845519056898?s=19

ANS: HoDooi.com will allow its users to receive the $HOD token through staking reward system, the tiering system within the Membership Program will determine what % rate the user gets discounting fees from the buying or selling of an NFT.

Q23: As a founder of Travala.com, how did you start in this new NFT project?

ANS: I put in place another CEO at Travala.com and then looked into the process of NFTs and what current marketplaces offered. I saw a HUGE barrier to entry for users and I know how to fix that. Here we are today. 🙂

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Twitter - https://twitter.com/hodooicom

Telegram - https://t.me/hodooi

Telegram announcements - https://t.me/hodooiann

Medium - https://medium.com/hodooi

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.