Recapitulation of IoTeXpad PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Friday, 26th November, 2021
Time: 13:00 UTC

The IoTeXpad PROJECT team was represented by @Ape_Cryptonian who judiciously shared with us detailed knowledge and information about IoTeXpad PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on IoToXpad?

ANS: Yeah!

So, we are individuals got together to deliver a working project for our community on IOTEX chain. We have avid blockchain industry experience and expertise.

We invest in potential projects at angel and seed rounds. We work very closely with big names in block chain industry.

The IoTeXpad team is anonymous?

No, we will be sharing the complete details with you in coming days

So the team is not made public yet?

Yes, the team details are not public yet.

Q2: Can you introduce IoTeXpad, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Iotexpad is the first launchpad native to the Iotex ecosystem. Built, launched, and powered by Iotex. A fast, secure, and scalable layer-2 solution on Ethereum. $TEX will ensue to be an integral part of the Iotex ecosystem designated to entail a vast number of services to emerging projects developing on the XRC-20 network.

So, for the competitive advantage we are the first movers and first native launchpad on IOTEX chain. We have some big partnerships in block chain sphere.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: So, as of now we have achieved so much in this project. Would love to share all the progress with you guys.

We are going to have the ido in December. Our contract is currently in Audit.

Platform is ready to go live.

We have announced great strategic partnership with moonstarter.

SO, once we announce the ido in December we will be fully ready to conduct ido's on our launchpad.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Yes, as i said earlier we have a strategic partnership with Moonstarter this week.

We just had 2 big names in industry as our backers and strategic partners too

Let me share the picture with you and the community

So, We have
X21 and AU21capital as our partners.

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics and Utility of the $TEX token?

ANS: For sure yes

As we all know that $TEX will be native token for our IoTeXpad.

It will serve as a KEY to get allocations in ido on our platform.

It will be having staking function as well for the investors to earn passive income while getting good ido allocations.

Currently we have 5 tiers to secure your spot for platform . Here the community can have more detailed view of it.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: As I know $TEX not listed yet..
✳️So When will can we can buy $TEX?
✳️How we can get IDO update first ?

https://twitter.com/cryptolover996/status/1464223367939063810?s=21

ANS: This is the most common question and i love to reiterate that $TEX is not availble anywhere to buy right now. First strategic sale is announced on Moonstarter.

We will make all the announcement in due time for the community to take part in ido sale.

Q2: As far as I know, there will only be a 4 hour time limit for betting before any IDO event. So, can you explain why they decided such a short time? Could this time vary in the future?

https://mobile.twitter.com/LadyAnitax/status/1464221068462276609

ANS: Yes this is true, We need 4 hours staking before the ido to ensure the fairness to everyone.

Some platforms require 7 days staking prior to ido, which we think is not fair for our community. You can stake anytime before 4 hours of ido start on our platform.

Q3: Does Iotexpad have a mechanism to identify user requests, i.e., a system that allows users to propose projects that they find interesting or that they want to support through its platform?

https://mobile.twitter.com/SaritaaL_/status/1464210055620878338

ANS: Interesting Question.

Yes we do have a mechanism to take suggestions from the community. In near future we might introduce a feature to vote on our platform for the upcoming idos.

We listen and take care of our community.

Q4: Unbelievable !!!!!!! A friend told me I pay less than a penny per transaction, and and the transaction will be confirmed in under 5 seconds on IoTeX. How is this possible ?

https://twitter.com/talk2fatty01/status/1464225238309224449?s=20

ANS: Amazing isn't it?

Yes its true transactions on IoTeX chain are very fast and instant. This is why we are building on IoTeX ecosystem.

Once IoTeXpad goes live all of the transactions will be kind of instant.

Q5: 1.-In any project, security is always the most important thing to start with, could you give us more information about the IoTexPad security system? How safe is this project for users and investors?
2.- Will your $ TEX token investments have any kind of reward or benefit?

https://twitter.com/SamuelPernia13/status/1464129275129442304?s=20

ANS: Yes we take security very seriously. As we think that protecting the investment of our investors is really really important.

So, as i told you earlier our smart contracts are in audit and will be audited soon.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

Website: www.iotexpad.network
Twitter: https://twitter.com/iotexpad
Telegram: https://t.me/iotexpad
Medium: https://iotexpad.medium.com/
Github: https://github.com/iotexpad

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.