Recapitulation of JACKBIT AMA event held at AMA LOVERS CLUB group chat

Date: Friday, 11th September, 2020

Time: 15:00 UTC

Venue: https://t.me/amaloversclub

LIVE AMA with JACKBIT at AMA LOVERS CLUB

The JACKBIT team was represented by Mr. Abel who shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

We are glad to host JACKBIT, a special project in this edition of our AMA. We are also honored to have Mr. Abel who will be answering all your questions in this AMA.

As usual, best questions always get rewarded, so we will dive straight into the proceedings of today, as our guests are busy with the issues of their Presale and every minute counts for them.

Q1 — Could you kindly introduce yourself and if possible your team and their background in crypto?

Ans — Thank you very much for having me here today. I’m glad to be in the midst of this Crypto enthusiasts. I’m Abel from the Jackbit team. The Jackbit team is made up of some creative minds in the Cryptocurrency market. We are a group of Market Analysts and Crypto researchers who came together to combine our different skills to build a good project.

We have our investors at the top of our heart and so have built this project in such a way that all our investors will be getting value for their investment. We have different years of experience in the Crypto market, varying from 4yrs to 8years.

Q2 — What is Jackbit and what problem is it solving that existing solutions are not?

Ans — Jackbit is a digital asset developed with the intention of innovating the process in sport betting. Besides the staking and DeFi aspect which we’re building, we intend to fully digitize sport betting, creating better and bigger opportunity for sport lovers. Jackbit present an opportunity for you to hold you sportbeting investment,stake it make more before you use it to bet.

Q3 — Could you briefly describe the top milestones you have to achieve and your road map?

Ans — If you permit me, I’d like to post our road map here.

JACKBIT Road Map

We will be having our presale in less than 24hrs time. Marketing and publicity has been on top gear. Immediately after presale, uniswap listing follows. Once we’re listed, the team will channel some energy into pursuing more exchange listing. More marketing and publicity. Forging partnership.

By Q4, we will usher in staking which will also lead us to do some website optimisation. So it’s going to be a very busy time for us till 2021

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 — Do you guarantee investors or people related to Crypto, that there is no fraud or your security is guaranteed, what security system is implemented on your platform?

Ans — Yes, I guarantee you that Jackbit project is very legit. We have on the team some big names in the Crypto space. We can’t afford to mess things up. Such people wouldn’t associate with a project that they’re not sure of.

I would have loved to mention a few of them here but it’s not yet time to announce such partnership. We have put too much into the project and can’t afford to let it fail. From the very scratch of planning the project, we have involved experts in the industry and adequate research work went into the project.

I want to assure this great community that every single member of this team has a reputation to protect. A reputation that we spent many years of effort and pain to build. And we also have great visions, so rugging is not an option at all

Q2 — We’re know that September is a difficult month for the crypto world due to unstable market situation, Why did you choose to hold a presale for $JAC token at this month? Do you see an opportunity with the current volatility in the markets?

Ans — Baron Rothschild said “the time to buy is when there’s blood in the streets.” Great traders know that the best opportunity you can find in the market is when there is distress. If you think that market is highly volatile in September, then that very volatility is what you need to make lots of profit.
$JAC is an idea whose time has come. If you’ve stayed long enough in the market, you will know that the market is presenting you with a beautiful opportunity right now.

Let me quickly add that we’re locking liquidity as soon as we list. And team allocation will also be locked.

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 — What your long-term vision of the industry Jackbit works in? Are you afraid that someday another project with better and more innovative technology will replace Jackbit?

Ans — We have not for a second entertained such fear. In fact, we anticipate that better innovation will spring up. People are thinking and constantly innovating, but we will stay relevant by continually thinking of new ways to do what we do. That’s what drives the Crypto market,

Q2 — Highlight reasons why I should make use of JACKBIT for sport betting over the already known betting platforms?

Ans — First of all, $JAC offers you a 3 way opportunity. You earn while staking, betting and trading the token. I guess the conventional betting platforms only offer you opportunity to earn only when you bet.

Q3 — What countries are you focusing or targeting first and have you gotten a license to operate in this countries?

Ans — For now, we are just starting, so our targets is more of Europe and Africa, but if you look at our roadmap you dont only benefit from betting, you benefit from staking as well

Q4 — Is the sports betting market using cryptocurrencies to pay and bet against the law? What will you do to make investors trust?

Ans — Well, if sport betting is illegal in some countries, it’s still very legal in many other countries. Remember Cryptocurrency itself is illegal in some countries but adoption is growing everyday.

Q5 — What is the biggest challenge for Jackbit in the future? how do you plan to solve this problem?

Ans — I would say that one of the biggest challenges that I see is the adoption of Crypto (JAC) in the sport betting industry. You will agree with me that integration of Crypto into such a huge industry is a big task. This is why we have been recruiting the best hands and are continually pushing in the direction of meaningful partnership.

Q6 — DEFI topic every where now , does JACK BITS also have any plan as regards DEFI?

Ans — It’s in our road map.

Q7 — Can you list 1–3 killer features of your project that make it ahead of its competitors? What is the competitive advantage your platform has that you feel most confident about?

Ans — First of all, the team behind the project is my first source of confidence. A great stock investor once said, even if a company stock doesn’t look like it, if the team behind the project is a strong one, go ahead and invest in the stock.
Secondly, we’re going to be dropping some new as we proceed. I’ll ask you to keep your fingers crossed and enjoy the ride.

Q8 — DeFi is one of the hottest topic in the blockchain space right now. Can you share your opinion about DeFi with us? Do you think that DeFi will disrupt the existing financial system? What is JACKBIT approach towards the DeFi sector?

Ans — Yes defi is and I think it might be the next big thing in crypto space, We are currently working on how to integrate defi into JackBit, how do you feel about betting and been able to loan out your rewards? Sounds intrested? Stay tuned!

CONCLUSION

Q1 — Before Going, we would like you to drop every vital information and details of Jackbit and also details on how to buy the Presale?

Ans — We are excited to announce the Presale of Jackbit (JAC)

Presale will go live on 12/9/2020

TS: 150,000
Price: 800/ETH
Soft Cap: 70 ETH
Hard Cap: 110 ETH
Uniswap listing shortly after presale.

Individual Soft cap: 0.5 ETH
Individual Hard cap: 2 ETH

Team allocation will be locked up

The address to send the eth for presale will be sent and pinned on the telegram group and the group will be locked until we reach our hard cap to ensure our potential investors don’t get scammed

Only the pinned address will be use for presale

After the time countdown on the website

So follow the time countdown on our website

Website: https://jackbit.org/

Twitter: https://twitter.com/JackbitJAC

Telegram Chat: https://t.me/JackbitJAC

Telegram Channel: https://t.me/JackBit_JAC

Twitter: JACKBIT (@JackbitJAC) | Twitter

The latest Tweets from JACKBIT (@JackbitJAC). The world’s first wide-ranged Sport Betting/Crypto integration infrastructure

Much love. Thanks so much for having me. Hope to see you during the presale

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

TWITTER: https://twitter.com/amaloversclub

TELEGRAM GROUP: https://t.me/amaloversclub

TELEGRAM CHANNEL: https://t.me/amaloversclub_channel

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store