Recapitulation of KNOCKERSCOIN PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 12th June, 2021
Time: 16:00 UTC

The KNOCKERSCOIN PROJECT team was represented by @ChristianLud23 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about KNOCKERSCOIN PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on Australian Kelpie?

ANS: My name is Christian Ludwig. I have a background in crypto dating back to 2017 and also own a large Direct Marketing business. My teammate is Jason Newby. Jason has similar credentials except he’s been in crypto since ETH was $11!

Q2: Can you introduce Australian Kelpie, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Certainly. In short, we are a moon mission to end human trafficking.

Australian Kelpie ($KNOCKERS) is a coin that perpetually markets itself, and donates to help end human trafficking.

As a herding dog, the Australian Kelpie Dog is intensely loyal and prepared for duty. A hard muscled, energetic, and agile dog, the Australian Kelpie is fully capable and known for performing untiring search and rescue work.

An estimated 24.9 million victims are trapped in modern day slavery. Of these, 64% were exploited for labor, 4.8 million (19%) were sexually exploited, and 4.1 million (17%) were exploited in state-imposed forced labor.

Every-time $KNOCKERS is traded, a portion of each transaction goes towards Operation Underground Railroad; knocking on/down human traffickers doors to rescue victims.

Operation Underground Railroad exists to rescue children and women from human trafficking and sexual exploitation. OUR performs coordinated rescue missions to save victims of human trafficking and arrest the criminals behind the operations. By holding $KNOCKERS, you are tributing and supporting the hard working men and women at OUR who are literally knocking down doors to save lives.

$KNOCKERS is the first coin to have perpetual marketing and donation. Everyday, 60% of newly added liquidity is pulled for donation to OUR as well as to marketing the project. The $KNOCKERS portion is burnt to a dead dress creating daily deflation while BNB is split 50/50 towards donation and marketing. Thus approximately 3% of daily BNB volume in used for marketing to generate attention and holders to the project and 3% of daily BNB volume is donated straight to OUR. On top of all this, 2% of daily volume is reflected amongst all holders to reward long term holding - similar to staking.

This tokenomic design drives maximum value towards holders as well as our mission. We understand that taking care of our holders maximizes in turn how well we can benefit our cause. Driving value in terms of deflation and marketing to our $KNOCKERS holders, will in turn maximize holder count and volume in order to generate the largest daily net donations to OUR.

So far we have raised and donated $110,000 to Operation Underground Railroad to combat human trafficking, rescue victims, and give them a new start.

The $110,000 was raised from transaction fees?(

Or there are some other sources?

All transaction fees!

Waow, sounds cool!

How long did it take to raise this amount?🤔

The competitive advantage of our coin is we don’t have to sell knockers on the market to donate to our cause. We are able to systematically pull LP, lock, burn, and distribute BNB to marketing and charity wallet evenly.

It was at $100,000 in the first week but with the market correction we had to build more BNB to equal the same amount.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Top Milestones for me are all the competitions and marketing we have done with our community. We have had shoutouts from the likes of Sarah Palin and Lavar Ball, we’ve done a Youtube AMA with Gone Girl Crypto, and over $40,000 in giveaways including and airdrop that’s currently going on. As you see on our site we have several target milestones, most important of which is raising over 1M to help end human trafficking.

What is your next target of achievement?

A partnership we are announcing Sunday!

We also have some marketing underway to go along with the announcement.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Our primary partnership so far has been with Operation Underground Railroad. Not only have we donated to them, but the community will soon be able to pick exactly where the funds go in the organization. We are also lining up future events with them.

You mean the knockers community will get to chose which unit of O.U.R the funds goes to?

Correct. For example, the K9 extraction team, or after care for victims!

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $KNOCKERS Token?

ANS: $KNOCKERS is the first coin to have perpetual marketing and donation. Everyday, 60% of newly added liquidity is pulled for donation to OUR as well as to marketing the project. The $KNOCKERS portion is burnt to a dead dress creating daily deflation while BNB is split 50/50 towards donation and marketing. Thus approximately 3% of daily BNB volume in used for marketing to generate attention and holders to the project and 3% of daily BNB volume is donated straight to OUR. On top of all this, 2% of daily volume is reflected amongst all holders to reward long term holding - similar to staking.

The utility of the token is to drive maximum value to our holders and our cause.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: I love the idea behind this project which is to rescue
children and women from
human trafficking and sexual
exploitation and also arrest the
criminals behind the operations.
In my opinion, this project will come with great responsibility, caution and danger.
How will you design a strategy for this rescue and you need to research very well about this locations, now main problem is gaining access to the feasibility of the rescue and also the local communities given you help in hand, how will you achieve all this and take action?
https://twitter.com/FemiOyinloye8/status/1403748005312929795?s=19

ANS: Watch our live donation on Twitter to learn more about their Operations.

Q2: The Australian Kelpie - KNOCKERS project has a goal of aiding the operation for rescue of human trafficking victims. Does this goal have any correlation/relationship with the choice of the name of the project? How can the community verify that 30% of added liquidity each day actually goes towards Operation Underground Railroad?
Finally, what regions will you begin the charity donation with?
https://twitter.com/kerzy_f/status/1403748155456471044?s=19

ANS: We share all links including locked liquidity, burn address, marketing wallet, and charity wallet.

Q3: Among so many things and insecurities, frauds and others that users are exposed day after day, worldwide, how do you demonstrate that this is a legitimate and transparent project? Thank you.
https://twitter.com/soyestefanya/status/1403543509823541252?s=19

ANS: Our public wallets and locks as well as the fact that we are Doxxed.

Q4: My question why is the Liquidity plus 40% of added liquidity each day is locked 100years ?
I love your project
https://twitter.com/purifyucha/status/1403740068196519943?s=19

ANS: So that the community can rest assured knowing the team can’t access locked tokens.

Q5: Among everything you have clearly stated here, I know with this kind of project is not an easy one, I just want to know two things.
1. What has been your greatest challenge?
2. How do you make money to run this kind of project?I love the idea behind this project
https://twitter.com/james7dan123/status/1403747525845262341?s=19

ANS: The greatest challenge had been the market correction.

The team does not make money. We make money to market the project through our tokenomics.

Q6: The name Australian Kelpie is a breed of a dog. But I see that your project is working closely with Operation Underground Railroad which is a non-profit organization that assists governments around the world in the rescue of human trafficking and sex trafficking victims. So I am trying to figure out how the name of the project (breed of dog) correlates with human trafficking. Perhaps you can help in making it clearer to me and other users. Also, include why you decided to use the ticker $KNOCKERS for the token of your project.
https://twitter.com/KurangaHA/status/1403709889952858116?s=19

ANS: Because the Australian Kelpie is a search and rescue dog similar to the one’s they use in their operations.

Q7: The concept of the project is extremely important, therefore I would like to know why they decided to use a dog logo and do not consider that perhaps some investors could walk away because they see the project as something not serious, this being a project with great potential to help many people?
https://mobile.twitter.com/Godpelpa/status/1403721389325041671

ANS: For the Memes and community content. Who doesn’t love dogs?

Q8: what is your main motivation and drive in this project? What do you want to transmit to the community?
https://twitter.com/ArboledaE/status/1403544521359638534?s=19

ANS: The primary goal is to drive attention to the issue of human trafficking and raise as much money as we can to combat it. All the while going on a community moon mission!

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://linktr.ee/knockerscrypto

https://twitter.com/knockerscoin

https://t.me/Knockerscoin

https://knockerscoin.com

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.