Recapitulation of Lendefi AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Tuesday, 2nd February, 2021
Time: 14:00 UTC

The Lendefi team was represented by @Rdlendefi who judiciously shared with us detailed knowledge and information about Lendefi project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the LENDEFI project?

ANS: https://t.me/amaloversclub/92697

Q2: Can you introduce the LENDEFI project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage in this DeFi Season?

ANS: https://t.me/amaloversclub/92705

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: https://t.me/amaloversclub/92711

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Lendefi allows lenders to earn an attractive interest rate by lending stable coins through Lendefi Protocol. What happens in a case were by those stable coins borrowed are not been repaid. Who determines who to borrowed funds?

ANS: https://t.me/amaloversclub/92719

Q2: Marketing is a central element for every project, so that everyone knows the potential that a project can bring is vital to achieve the goals set. What is your strategy to attract new users and Investor to $Your platform and keep them long term.

ANS: https://t.me/amaloversclub/92722

Q3: Currently, even with good partnerships, hype, marketing, and work products, the price of all tokens will fall. So, what are your challenges and plans to make the Lendefi project a hot project?

ANS: https://t.me/amaloversclub/92726

Q4: Since Protocol will be controlled by the community who can participate in the governance of the protocol through Lendefi DAO. What are the processes or qualifications to be part of this governance?

ANS: https://t.me/amaloversclub/92730

Q5: Staking is the new trend. What staking options are available for $LDFI token? Are there any incentives for staking? What are the various ways to earn token and are there any limits to amount of $LDFI I can earn?

ANS: https://t.me/amaloversclub/92734

CONCLUSION

Much appreciation to everyone who followed our AMA all through.

If you have any question, kindly join our Telegram community here: https://t.me/lendefi_io ask your questions. Our team are fully on ground to answer your questions.

Please Visit Our Website: https://lendefi.io

Social media Links Below:

Twitter: https://twitter.com/lendefi_io

Telegram: https://t.me/lendefi_io

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.