Recapitulation of LIQUIDIFTY PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 22nd May, 2021
Time: 16:00 UTC

The LIQUIDIFTY PROJECT team was represented by @Antongenius16 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about LIQUIDIFTY PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on liquidifty?

ANS: Sure!
My name is Anton Fartushnyi, i’ve been working in blockchain industry since 2017

My main focus is marketing and community, so in our team i’m responsible for all marketing activities and community building

I’m also one of the co-founders in Liquidifty.

We have 4 co-founders - you can check them at https://liquidifty.io/team

Q2: Can you introduce liquidifty,what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Liquidifty is a platform that is designed to bring more use cases to NFTs you have. Now most NFTs are just pictures/videos and you can only collect them. And we want to create more scenarios for NFT usage. For example, we are planning to integrate NFT-backed loans, NFT multiownership and more features.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: Our top milestones reached:
- Fast community growth (15k in Twitter and 7k in Telegram in a month)
- More then 700 NFTs created in testnet app
- 3 IDOs scheduled for 25th of May
- Mainnet launch of the app with unique collections

Our short roadmap:
2021 Q2:
- Fully functional NFT marketplace on BSC
- NFT bridge between different chains and BSC
- Loans under the NFT collateral
- NFT multi-ownership
2021 Q3-Q4:
- Multi-chain NFT exchange and price oracles
- NFT vaults/index

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: Our partners and investors: BSCPAD, Aubit, Legion Ventures, AU21, Onega, Regain Ventures, Tritium Ventures, https://Seeder.fund, DaSheng Capital, GFC, Fermion Capital, Panda Capital, WEBV ENGINE LTD, Zong Lian LTD, Reimann Ventures, Point 3 Ventures, Theabood Capital, HappyBlock, https://Hoo.com, HULK VENTURE CAPITAL, QIQI Venture, 7 Star Capital, Avalon wealth fund, LT Capital

Q5: Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of the $liquidifty token?

ANS: $LQT token will be minted on BSC.
Maximum supply will be 50M tokens, initial cirtulating supply is about 1,1M.

Among the functions that the $LQT possesses will be its ability to be used for buying NFTs, receiving discounts and exclusive drops. The team aims to constantly improve the deflationary mechanisms for using the token and motivate users to hold and burn their $LQT tokens. The token will also be implemented as a payment currency inside the ecosystem in the near future and holding of $LQT tokens will allow its holders to receive discounts on the purchase of NFTs.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: While researching about your project i found an interesting feature name NFT multi-ownership. I know one of the basic nature of NFT is they are unique. So how can there be multiple owner of an unique product? And why there would need a multi ownership? Can you explain?
https://twitter.com/Hunzabeauty/status/1396126088388956160?s=19

ANS: So as for multi-ownership:
We are planning to launch the system which will be similar to multi signature wallets. You’ll be able to split the price of NFT with your friends/colleagues etc.
Why should you do it?
Answer is simple - some projects are doing NFTs with different bonuses. So you don’t jut buy NFT but also get some benefits for holding it. And if this NFT is too expensive. You can share it with other people and also share the benefits from it.
You can share it as an equal 50/50, do 70/30 or any other proportion.

Q2: Does liquify platform is user /artist friendly platform?
Do you have any plans to attract non-cryptocurrency investors and artists to join liquidify project, What are your plans to increase awareness in the crypto and non-crypto field?
https://twitter.com/IEO_Alert/status/1396137766077882369?s=19

ANS: We are trying to build the most friendly platform.
We already have some ongoing events for NFT artist - the biggest one has a $100k prize pool.

We are also working on attracting non-crypto artists, because there are a lot of great digital artists that still don’t do NFTs.

Q3: In the NFT pick of the day, do the owners/artist of the NFT get a reward for being picked as the NFT of the day? How long would it last and who are those responsible for picking the NFT art of the day?
https://twitter.com/mikenit90/status/1396129054881943555?s=19

ANS: NFT pick of the day is the event we launched to support artists we like

we ask them to post their works in our socials and at the end of the day

we pick 1 artist and make a bid on NFT

So far we already helped more than 10 artists to sell their works 😊.

Q4: I understand that the price of NFTs are basically a speculative value more than anything else, they can be more or less than what the artist says it will be worth. Could you tell me how the Liquidifty Oracles will estimate the price of the NFTs?
https://mobile.twitter.com/HumbertoAnttoni/status/1395938177483948032}

ANS: Our oracles will be based on many different factors such as previously sold works, social activity of an artist, number of arts in collection and more

this will help to give a proper price to the NFT.

Q5: Most NFT platforms nowadays are not Artist-targeted and have no promotional offers for smaller artists. What strategies have Liquidifty put in place to help promote smaller artists and make make the platform a artist friendly one?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1396128560583258117?s=19

ANS: Our marketing strategy is mostly focused on attracting artists now

As I already mentioned we have some ongoing events

and will launch more in future for sure

Also we are planning to attract collectors for sure

Bonus and rewards system for buyers is under development now

and will be soon introduced to publicity 😊.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

▪️Website: https://liquidifty.io
▪️Telegram: https://t.me/liquidifty
▪️TG ANN: https://t.me/liquidifty_ann
▪️Twitter: https://twitter.com/liquidifty
▪️Gitbook: https://docs.liquidifty.io
▪️Wpaper: https://docs.liquidifty.io
▪️Medium: https://liquidifty.medium.com
▪️Instagram: https://instagram.com/liquidifty.io

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store