Recapitulation of MARS AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub

Date: Friday, 2nd October, 2020

Time: 19:00 UTC

The MARS team was represented by “MARS Commander”. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your team to us, and also your background?

Ans : Hello everyone, my name is Mars Commander and I’m the founder of the ERC20 token $MARS.

Q2 : What problems does MARS solve that existing solutions are not solving and what’s the competitive advantage and utilities?

Ans : I will like to say that we have no competitive advantage against other tokens.

Q3 : Can you highlight the top milestones you have achieved and the milestones you want to achieve going forward? Also share your roadmap.

Ans : The biggest milestone which we have achieved was gaining familiarity and having holders of our token on launch. The milestone we plan on achieving is to implement our farming program which will go live soon during November.

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : Can you explain the structure of MARS, is it centralized or decentralized? What is the main focus of your platform? Where are you now in your roadmap?

Ans : MARS is decentralized. What we are trying to achieve or the main focus of our platform is to connect/use the best DeFi tools in our site and use it in our near project (DeFi Farming). As of now, we just finished our website launch and looking forward to publish the MARS/MOON farm.

Q2 : There are a lot of rugpulls and scams going on in this new #defi phase in crypto. What steps are the $MARS team willing to take to protect holders from loss of their investment?

Ans : We guarantee that their is not going to be any rug since the provided liquidity has been locked on unicrypt.

Source: https://unicrypt.network/pol-dapp/0xdF29cc5fF1fd66BA36f78FE46CBf2B601a108bbc

This makes our investors confidence to invest in our prohect without any loss

Q3 : What will you do to make investors trust and invest in your project ? Is there any special features make your project become a promising project to invest?

Ans : This Q3 is similar to Q2. The step we are taking or we took for investors to invest in our project was to show them we are not planning any rugpull, so we gave the liquidity a lock.

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : About $40,000 $MARS was burnt over the last 24hrs, could you tell us the reason for this and when do you intend performing another token burn?

Ans : Actually, it was 70,000 $MARS that was burnt. The main reason behind me burning this was that I was the only one holding the highest amount of the token and this got the $MARSians scared cause they thought I’d dump it on them. Since we are a community driven team, i have to listen to my community. Their is no longer going to be a token burn since we burnt 70% of the total supply.

Q2 : Can you list 1 or 2 deadly features that make #your project stand out from its competitors? What competitive advantage does your platform have that make you feel the most confident in yourself?

Ans : As I said from the start, we have no competitors/competitive advantage against other tokens.

Q3 : Projects that are not traded on major exchanges remain unnoticed. What do you think about listing the token on the leading exchanges?

Ans : We plan on listing on exchanges but not leading exchanges, and this is going to be a community effort since we are going to be conducting listing by vote

Q4 : It is quite curious that on the Official Twitter it says “Don’t buy Mars”. So shouldn’t we buy it? Why does the team itself say don’t buy it? Was the twitter account hacked?

Ans : Interesting we were not hacked. We named it dontbuymars cause we don’t want our investors losing. You have to DYOR before buying $MARS

Q5 : Where can we all buy $MARS tokens? I saw in the group only at uniswap. is there another exchange market?

Ans : For now, we are listed only on UniSwap but we plan on moving to other exchanges in which the community effort would be needed for a possible listing

Q6 : You ensure that you maintain the long-term popularity of the project that is developed on your platform, meaning then that “ MARS “ must have a high and constant flow of visits. What strategy do you use to attract users to “ MARS “ and also achieve that remain on your platform?

Ans : Yes, as much as the community wants the coin to gain value we also do a buyback. But in our case, we do a buyback of 0 $MARS

Q7 : How can be sure that you’ll not rug pull just like 99% meme coins?

Ans : Cause here is our proof of lock https://unicrypt.network/pol-dapp/0xdF29cc5fF1fd66BA36f78FE46CBf2B601a108bbc

Q8 : I would be scared if the information was hacked. What mechanism does mars use for data security and protection?

Ans : It is 100% safe to use. Your information are safe

CONCLUSION

Q1 : Before going, are there any final words, useful links you would like to share?

Ans : Yes!

====================================

$MARS Contract: https://etherscan.io/address/0x98b692408318f7e0a25f8c10cab4628b2259d704#code

UNISWAP: uniswap.info/pair/0xdF29cc5fF1fd66BA36f78FE46CBf2B601a108bbc

Dextools: https://www.dextools.io/app/uniswap/pair-explorer/0xdf29cc5ff1fd66ba36f78fe46cbf2b601a108bbc

POL: https://unicrypt.network/pol-dapp/0xdF29cc5fF1fd66BA36f78FE46CBf2B601a108bbc

WEBSITE: http://www.marstomoon.lol

====================================

TOKEN INFO:
TOKEN NAME: MARS
TICKER: MARS
TOTAL SUPPLY: 100,000 in which 70,000 $MARS has been burnt

====================================

Follow MARS on the following platforms:
… Twitter: https://mobile.twitter.com/buy_mars
… Telegram Group: https://t.me/dontbuymars
… Telegram Channel: https://t.me/mars_announcement

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

TWITTER: https://twitter.com/amaloversclub

TELEGRAM GROUP: https://t.me/amaloversclub

TELEGRAM CHANNEL: https://t.me/amaloversclub_channel

MEDIUM: https://medium.com/@amaloversclub

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.