Recapitulation of MaticVerse PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Monday, 15th November, 2021
Time: 19:30 UTC

The MaticVerse PROJECT team was represented by @Asad3105, @CryptoVish25 and @Monu_easyship who judiciously shared with us detailed knowledge and information about MaticVerse PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourselves and your background, also introduce the team working on MaticVerse?

ANS: I'm Asad, CEO of MaticVerse. Been involved in crypto for over a year now and have worked on a few different projects. The team comes from a diverse background including Tech, Gaming, Marketing and Project Management.

Hey i am the CDO and i working closely with the Gaming dev team on the current game and also on future development , Been in this space from 2017 and working closely with few VCs for product

My names Vishal, I am the Chief Marketing Officer of Maticverse. I have been around Cryptocurrency for over 2 years helming projects including BabyMatic and Wraith Protocol.

Q2: Can you introduce MaticVerse, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: Our aim at MaticVerse is to change lives. We began as a rewards token providing our holders with Polygon Matic coin and introducing them to the layer 2 solution. Thereafter, we combined forces as a team and decided to pursue our love for gaming and create a Play 2 Earn NFT game. Currently, the problem we are solving is providing individuals of all income levels to earn passive income through our game. Gaming has become a beacon in Crypto Currency and we are at the start of this huge run.

By focusing our strategies towards countries like India, Vietnam, and the Phillepeans for example, we are noticing a very positive response from individuals who are making life changing money with our amazing ROI.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: MaticVerse team have achieved a lot in the time they have been in the crypto space including the following:
- Collaboration with Polygon Matic and Chainlink
- Distributed over 600,000 Matic tokens through reflections system.
- Community of over 10,000
- ATH of $60million
- Over 1 million dollars rewarded from our game in under a week
- Over 40K NFT's Minted.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: The following describes the nature of our collaborations with Polygon and Chainlink!

Chainlink:

MaticVerse — the NFT play-to-earn gamefi token — has integrated Chainlink Verifiable Random Function (VRF) on the Binance Smart Chain mainnet. By integrating the industry-leading decentralized oracle network, we now have access to a tamper-proof and auditable source of randomness needed to generate random numbers to determine the outcome of each battle. Ultimately this creates a more exciting, transparent, and fraud-proof user experience, as users can immerse themselves in our dynamic battle system within the game.

Polygon:

By being recognized by Polygon Matic, we were launched in accordance with their team on the Polygon Mainnet. This lead to co marketing activities including social media marketing, amas, and articles. Furthermore, this was our introduction to the layer two solution for the BSC Community.

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics, and Utility of $MVERSE tokens?

ANS: Our token's primary use is to be used in our Play to earn game. We launched our game 2 weeks ago and players have already earnt over $1 million collectively since then. We have a taxation model on buys and sells with 5% being charged on buy and 12% on sells. We have a total supply of 200 billion with 100 billion in circulating supply with 70 billion tokens in our gaming vault.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: I am seeing everyday new games are getting launched and I am so confused which game to play.
My motive is to earn more money. So is it suitable game for me or not?

https://twitter.com/Rakesh200x0/status/1460327648056381440?t=ydD7zNp_OTX8lgDMff0TUw&s=19

ANS: thats our main motto , we have implemented the oracle and want a similar entry points for all the users and then they can earn similar irrespective of the price action going on in the charts

our main target segment is PH , IN , PAK , SL etc.

Q2: Do you have a plan to educate and raise awareness and adoption among NON-CRYPTO to make it easier to understand what is MATICVERSE?

https://twitter.com/senewe10/status/1460321866153803778?t=3m-oAkuRLxN-Bvc-aVGCMQ&s=19

ANS: Yes we are working with many local influencers and non crypto ppl to make the game easy to understand for the masses.

Q3: Apart from having fun, how could the player earn Maticvers rewards with their characters in the game? Is there a possibility that there will always be more tools and functions in the game?

https://twitter.com/soyestefanya_/status/1460293331729145858?s=19

ANS: Using our NFTs, players can play in our P2E game to earn move Mverse. During these past 2 week's we've had players earn $300-400 per day with just an initial $500 investment so we're providing huge ROI as well as a fun game for people to play. We'll be constantly updating and working on the game to provide further functionality.

Q4: What brought about the decision to REBRAND ?

https://twitter.com/wuraolaayoni/status/1460330549843746821?s=21

ANS: We launched as a reflection token first but we wanted to give more to community so that we can have a better usecase and introduced a game with it.

Q5: Can you outline your success story for far on Maticverse ?

https://twitter.com/obissy3/status/1460330233815617540?s=21

ANS: we have like 5000+ users playing game in 15 days , 40000+ NFTS minted and players have earned more then 1M$ USD Worth maticverse tokens.

Q6: ✨I read you are focusing more in growing the game in Asian Market. But why did you specifically choose Asian market?
Do you find Asian market has more potential than others?

https://twitter.com/Rakshhit/status/1460327206198992899?t=9aaynLEcMyGoKcmNUOBVzA&s=19

ANS: We've seen a huge explosion in the popularity of P2E gaming within the South Asian market so for us it was a logical target geographic to aim for. The team also has a strong connection with Indian and Pakistan so we're really looking to see how we can help people in those locations.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://maticverse.io/

https://t.me/MaticVerse

https://twitter.com/MaticVerse

https://t.me/MaticVerse

https://medium.com/@maticverse

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.