Recapitulation of MeowSwap PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Wednesday, 15th December, 2021
Time: 14:00 UTC

The MeowSwap PROJECT team was represented by @Ngleb who judiciously shared with us detailed knowledge and information about MeowSwap PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on MeowSwap?

ANS: Before crypto I was making AdSniper. It is an advertising system serving billions of request per day. Practically the whole internet. After 10 years in the space, I thought to use my experience with high-load systems in crypto.
So I made MetaHash that is currently the fastest blockchain with 3 seconds finality and tens of thousands tx throughput. It is now fully decentralized and has 240 permissionless user-operated nodes.

Now with Meow I want to move to DeFi space and test out ideas on how to make DEXes as fast and convinient as CEXes but with the security of a DEX.

The MeowSwap team is anonymous?

Partly, developers generally feel uncomfortable beeing public.

True, some team we can know about?

Or give link to access the team profile 😄

No. I'll let our products speak.
If any of the devs would like to be public - they are welcome to do so, but I don't want to force them.

Q2: Can you introduce MeowSwap, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: The DeFI space in cardano is forming.
Meow would be one of them.
Some of the things we want to test are in our roadmap, some are stealth and will be a surprise.

I would like to add about both public teams and roadmaps.
I generally don't really like this and don't feel this is how crypto should be.
I would love to see in crypto more code coming out and less fancy pr things.

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: We were in stealth, are now in private test-mode going public this week.
Then come pools and security audits, staking and node operation.
We did describe the general roadmap on our website, but crypto is a living thing and it's always good to have room for instant surprises in roadmap.

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS: We are speaking a lot with other DEXes, wallets, node operators, liquidity providers and market makers. As we gets confirmed it gets in the news.

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics and Utility of $MEOW tokens?

ANS: Meows would be staked and used for node operation and claming of the commissions and later on for important decisions.

the rest is more comfortable to check on our website https://meowswap.fi/

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: While researching I noticed that you currently have a closed beta but soon you plan to open it to all users of the Cardano ecosystem. So, what requirements do users of this ecosystem have to have in order to participate in your open beta?

https://mobile.twitter.com/LadyAnitax/status/1471122822869233667

ANS: Open beta is for everybody. We'll just open up trading.
It is risky but it's the best way to get results fast.

Q2: what would you say to convince users who want to swap to CARDANO to choose MeowSwap? What sets you apart from other DEXs in CARDANO?

https://twitter.com/senewe10/status/1471116925597982726?t=ctZ7iIlD7AycvCVHJ18A0g&s=19

ANS: We'll just make a cool product )
If people will like our ideas - they will use it.
I am always focused on what I do, rather than what competition is doing.

Q3: I learnt that you intend using Two approaches to help ensure funds are safe and secured on the platform, can you please tell us more about these two security approach? Has it been verified by external audits to help ascertain it will work so as not to gamble with users fund?

https://twitter.com/Rektoshi1/status/1471126506319626245?t=umkF4prBNFbBM1BHUCIshg&s=19

ANS: We are working on the audit right now to launch pools.

Q4: I understand that your exchange brings together the best of two worlds, offering users the security of L1-based DEX and the speed of CEX systems. So, could you elaborate on this fusion that you have achieved with your exchange? Do you consider that your platform can rival CEX?

https://twitter.com/Godpelpa/status/1471120481243774983?s=20

ANS: Yes I think we will be able to rival CEX and still be a dex.

Q5: I understand that deposits and withdrawals are executed through Layer 1 that collects the information of blocks, it is possible that in this process there is a malicious agent that can empty the user wallet?

https://twitter.com/Betzabe30961213/status/1471098733664391182?t=NZ9C-LXjWdnWnDJM-4By5A&s=19

ANS: All deposits and withdrawals are triggered with operations in L1 and all nodes are L1 oracles, so this is highly unlikely and needs many nodes to be hacked.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update👇👇👇

https://meowswap.fi/

https://t.me/MeowSwapCommunity

https://twitter.com/Meow_Swap

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

🌎🌎Website: https://amaloversclub.com

📌Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

📌Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

📌Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

📌Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

📌Medium: https://amaloversclub.medium.com

📌Discord: https://discord.gg/tpbyv9

--

--

--

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

Weekly Onchain Insights: A Deep Dive into Bitcoin Analytics

GazeTV first user’s perspective after use

WSBDApp Strategic Product Roadmap

Recapitulation of Soldex PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

PureFi to enter a strategic and technical partnership with Envelop

Metaplce.finance <> XT.com First CEX Listing Partnership!!

KIRO is now available on Binance Smart Chain (PancakeSwap)

CryptoTax uses ITINs to identify cryptographic tokens in tax reports

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
AMA LOVERS CLUB

AMA LOVERS CLUB

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

More from Medium

Blog Post 2/12 — “An Unrequited Love”

AMA with Kripto Tutkunları(Turkey)

Recapitulation of NFT11 PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Stay in Destiny World Welcomes Yida Gao as Strategic Advisor