Recapitulation of MP4SOCIAL PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Thursday, 18th February, 2021
Time: 13:00 UTC

The MP4SOCIAL PROJECT team was represented by @Cryptobiwan who judiciously shared with us detailed knowledge and information about MP4SOCIAL PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the Team working on the MP4SOCIAL PROJECT?

ANS: So I'm from a group of developers called Blockchain Music Entertainment (BME Group), we are a collective of developers from around the world contributing to the decentralization of the entertainment industry & building dapps to empower recording artists (with MP3) and film/content creators (with MP4).

Q2: Can you introduce the MP4SOCIAL Project, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitve advantage?

ANS: Clocking in at around ~$100b globally — let’s face it, the film industry is run by Hollywood, and if you’re not a part of the club, your dreams of creating that movie you’ve written a script for will likely fall to the wayside without the necessary capital to pay for actors and production costs. Why should independent film creators have to be hidden in the shadows of the Hollywood monopoly? What we are building with MP4 allows talented film and content creators can pitch their ideas to a worldwide audience of investors on the blockchain and make their creative vision come to life.

Q3: Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS: We've had a ton of milestones in the first few weeks now - after selling out the presale for MP3 in less than 90 mins earlier this month, that's when I realized that the interest and support from the community for this project is astronomical. It's also been an honor to have very prominent figures in the crypto industry reaching out to show their love and support... I never dreamed that things would be taking off this fast and on such a large scale, and I am truly blessed and thankful for our community 💙💙🙏.

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: Does MP4 token have burn system? As We know burn can enhance the price of token and Please tell me how can i buy your token?
https://twitter.com/IPSAmitGoyal/status/1362309676780556291?s=19

ABS: Yes! Any unsold tokens from the presale today will be automatically burned 🔥.

Q2: Is @mp4social being run by the same people who run @mp3finance? Is there a connection between the two communities or is it simplify coincidence? If there is no connection between both communities, do you see a partnership between you both in the foreseeable future?
https://twitter.com/mikenit890/status/1362386299987050501?s=19

ANS: Yes we are the same group of developers (BME Group) - this is our Github: https://github.com/blockchainmusicentertainment.

Q3: The MP3 is for the music industry while the MP4 is for the film/visual content industry. Currently, MP3 platform is doing well for the music industry. So what does the MP4 platform have in the pipes for the film/visual content industry that will change the industry positively?
https://twitter.com/KurangaHA/status/1362386209058787334?s=19

ANS: MP3 is turning out to be a powerful financial tool pack for recording artists, and MP4 is utilizing the same oracles and bonding curve curation markets to open up those tools in a simpler form in conjunction with its own social media platform. MP4 will also eventually be migrating to its own blockchain to handle the load.

Q4: Collaboration and partnerships are some of the most important foundations to help increase adoption. Can you tell us about Mp4 Social's current partners, partnership plans, and what everyone can gain from this partnership?
https://twitter.com/asepsur58799258/status/1362387490745643010?s=19

ANS: We are just getting started and nothing is official yet, but I will say that we have been contacted by some powerful people in the crypto space and are excited to forge forward with strategic partnerships!

Q5: Currently, the world filmmaking industry is still heavily influenced by the pandemic, the movie industry's revenue in the past year has decreased by 40% compared to 2019. So why did you decide to broadcast Development and coding of the film/content industry? Is this a bold and reckless decision when most filmmakers have to switch to online instead of theatrical release?
https://twitter.com/Jonhwick1821/status/1362326349306863623

ANS: This is one of the driving factors behind the initiative - we truly believe that this technology will help those most affected by the shift in industry this past year.

Q6: Why do not you choose to combine Mp3 and MP4 token into one, but split into 2 different content platforms? Why don't you choose to build a decentralized financial platform like other projects today, but focus on building new solutions for existing areas?
https://twitter.com/MartinL11135159/status/1362356312349175812

ANS: The goal is to zero in on each industry individually and see how they may be able to come together in the future.

Q7: When and how will the MP4 tokens be available? Also, how will the team handle the presale contract upon the conclusion of the token sale?
https://twitter.com/Abiodunbbey/status/1362387266178584576?s=19

ANS: MP4 tokens will be available today! The token sale starts at 5pm UTC, here is the link: https://www.safu.investments/sale/9.

CONCLUSION:

Just want to say thanks for having me! Sorry for being a little rushed, we have a lot going on today with the MP4 presale. Hope to see you guys join the community would love to have you around! Any more questions feel free to join the TG https://t.me/mp4social.

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

🚦MP4: Social Media Meets Web3🚦

🎙 What is MP4?

Facilitated by personalized oracles using a bonding curve curation market, content creators are able to tokenize themselves as well as any product, service, or subscription they wish to sell via web3.

🎙Join the MP4 tokensale this week! - safu.investments/sale/9

JOIN THE CONVERSATION

🖥 OFFICIAL WEBSITE: https://mp4.social/

📗Medium: https://bmegroup.medium.com/mp4-an-introduction-9823bee95528

💾Github: https://github.com/blockchainmusicentertainment

🐤Twitter: https://twitter.com/mp4social?s=21

👥 Telegram: https://t.me/mp4social

🔑Contract Audit: https://solidity.finance/audits/MP4/

💰Presale: https://www.safu.investments/sale/9

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store