Recapitulation of Nagaswap AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Sunday, 17th January, 2021
Time: 16:00 UTC

The Nagaswap team was represented by @JIMMYLEE9. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background in crypto, also introduce the other team members working on Nagaswap project if possible

Ans : My name 's jimmy lee , from hongkong
I’m the co.founder of nagaswap project
My experience for blockchain is from 2016
I used to be a miner for the beginning of bitcoin in shenzen

For the team members you can check at whitepapers on website
We list all of them there

Q2 : What’s Nagaswap? What critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what’s the competitive advantage?

Ans : Nagaswap is my project in Base Bep 20 binance smartchain b/c i can see the fee for the transaction is really low and of course the potential for it in the near future

Q3 : Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines

Ans : First : ideas
Second : we also have 3 make money games
Third : we also have defi swap
Next : we can know after IEO in Probit Exchange

2nd Segment: TWITTER Questions

Q1 : Even a top tier exchange like "Kucoin" was hacked. How can you ensure us that your security is strong enough as you are a new company? Did Nagaswap audited by any third party?

Ans : We were audited by Certik one of binance’s official partners. After the IEO event on our Probit exchange is over we will proceed to cooperate with Certik on the next products to ensure maximum safety of the project for users that can basically be guaranteed. certikshield insurance

Q2 : Every similiar project has their own governance system where community can playing a role so they can feel more safe. Can you describe about NagaSwap governance system? Who is in charge of governing the system, what is needed to be eligible for being authorized?

Ans : Pls check all this information through our whitepaper on our website
We list all on this

Q3 : Naga Swap looks good but it confuses me that there are so many other Blockchain projects. What should I pay attention in Naga Swap to give it the importance it deserves? What are your planning to achieve with your project?

Ans : Our project is our determination. The project is built with absolute security and safety, we build a strong token with no drop in price and perfect game product, we will become a strong gaming platform in the crypto market

Q4 : Most of the new DeFi projects are just copies of the existing ones. What is special about your project and what makes SwapNaga reliable as a long-term project for users and investors?

Ans : For speed and security you can read our audit report done by certik with the speed and accuracy of a lightning. We created this project with the aim of commercializing the game product and laying the groundwork for the coming trend

Q5 : What is the real target of Naga Swap ? is it intended only for publications or could it also be implemented in contracts between people? How far do you want to take Naga Swap ?

Ans : I wanna share that :
The nagaswap protocol project aims to become the first project to bring money-making games to the community and become a turning point in yield farming field. The project takes NFT and make money game as the main foundation for development, next to it will be the products, our goal is to bring the product to users and listing on binance

3rd Segment: LIVE Questions

Q1 : Why did you choose to launch your IEO in Probit Exchange? Can you tell us more about your IEO? What is the opening price and it’s duration? Thank you

Ans : You can check probit more on the internet for more details
And inside our whitepaper on website have all information that contain in your question
Pls check it

Q2 : HAPPY FARM “ MMG” is a farming game from NAGASWAP,
How is this game played and how can I earn reward with this feature?

Ans : In our project you have to mine tochi with tools purchased with BNW, when building a game product we developed the project in the form of bitcoin, the mining difficulty in the game increases. It will stimulate users' desire to conquer, at the same time it will help users make a lot of money from storing tochi and BNW, besides we have a limit on the number of initial players. Only the first 1000 tochi owners can join the maximum number of ownership per user of 20 tochi this restriction confuses the decentralized purpose of the game product. the price of tochi will not be manipulated. In addition to happy farm we offer many other products.

Q3 : Currently hacking is a terrible thing for the defi project, can you explain the security that the NAGASWAP project has, especially the security of our assets and data, and how the NAGASWAP strategy becomes a big project and is known in the Crypto world?

Ans : We were audited by Certik one of binance’s official partners. After the IEO event on our Probit exchange is over we will proceed to cooperate with Certik on the next products to ensure maximum safety of the project for users that can basically be guaranteed. certikshield insurance

Q4 : Can you give everyone 3 reasons to join Nagaswap immediately? What is the reason why you are confident that Nagaswap will be successful?

Ans : 1 /certik has been audited so this is the security project
2 /the project to be built and cooperate with major exchanges to IEO
3 / unique game products and helping the value of BNW soar, everyone can vote on the future of the project
For those reason we confident for our project success

Q5 : Can you list some of the most important features of nagaswap Project that put it ahead of its competitors? What is your competitive advantage that you trust most about your project?

Ans :
1 certik has been audited so this is the security project
2 is the project to be built and cooperate with major exchanges to IEO
3 unique game products and helping the value of BNW soar, everyone can vote on the future of the project
In addition, we will hold regular meetings to ensure the best decentralization of the project

CONCLUSION

Before we conclude the AMA, do you have any final words for the community? Also, kindly share every important link for Nagaswap

Ans : Check link here for the video https://t.me/amaloversclub/87070

▶️ Follow Nagaswap on their platforms:
 ... Website: https://nagaswap.org
 ... Telegram: https://t.me/nagaswapmmg
 ... Twitter: https://twitter.com/swapnaga

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:
Twitter: https://twitter.com/amaloversclub
Telegram Group: https://t.me/amaloversclub
Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel
Medium: https://amaloversclub.medium.com
Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.