Recapitulation of NFT Global PROJECT AMA event held at AMA LOVERS CLUB.

Venue: https://t.me/amaloversclub
Date: Saturday, 23rd October, 2021
Time: 14:00 UTC

The NFT Global PROJECT team was represented by @Cryptocyborg1 who judiciously shared with us detailed knowledge and information about NFT Global PROJECT.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1: Can you please introduce yourself and your background, also introduce the team working on NFT GLOBAL?

ANS: To make it short:

My name is Ralph, I studied economics at the University of St. Gallen, and I'm the head of marketing at NFT Global. We started NFT Global in February 2021 as an idea. Before, I had my own E-Commerce company with which I made over 5M USD in Sales in my first year, focusing on innovative marketing campaigns.

NFT Global has in total 4 co-founders and we're based here in Switzerland

And in total, we are a diverse group of 20+ highly skilled developers, marketers, and influencers.

Working day and night on this project.

Q2: Can you introduce NFT GLOBAL, what critical problems does it solve that existing solutions are not solving and what's the competitive advantage?

ANS: The main question we want to solve is how to make money with NFTs

Because right now, no one really understands NFTs and how to make money with them

We will educate them with our interactive learning platform and help artists to get exposure through our NFT Artist Platform.

https://t.me/amaloversclub/366862

Q3: Can you briefly describe the top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap?

ANS:

https://t.me/amaloversclub/366865

https://t.me/amaloversclub/366867

Q4: Can you briefly describe your PARTNERSHIPS so far?

ANS:

https://t.me/amaloversclub/366870

Q5: Can you give an overview of the Tokenomics, and Utility of $NFTG tokens?

ANS:

https://t.me/amaloversclub/366873

2nd Segment: LIVE Questions

Q1: 💫✨ It strikes me that NFT Global is organizing "the biggest giveaway contest of 2021". Could you give us more information about this great event? How could we participate and what will be the rewards to distribute? what would be the possibility of being the winner?

https://twitter.com/sofiaislaa/status/1451912292442980353?t=tdENqLEPzpbFb5-v6O6iSw&s=19

ANS:

https://t.me/amaloversclub/366936

NFT Global is organizing the BIGGEST GIVEAWAY CONTEST OF 2021! 🎉🎉🎉

$500'000 of prizes will be distributed! 🎁

1st: Lamborghini Huracan Spyder (2021) or 340'000 USDT* 🏎🏎🏎

2nd: TESLA MODEL 3 or 45'000 USDT 🚘

3rd - 8th: 5x 10'000 USDT 💰

9th - 19th: 10x 1'000 USDT 💸

20th - 70th: 50x 100 USDT 💲

To participate:

💫 Be Part of our Telegram Community

💫 Buy $NFTG (minimum 1 BNB) on Pre Sale (PinkSale) or on Launch Day (PancakeSwap)

💫 Hold it until the 31st December 2021

Winners 🏆 will be announced on January 1st 2022 on our Telegram Group. The draw will be filmed and supervised by a law firm.

Good luck to all Diamond Hands 😉 💠

PS: The car we have shown was only used for advertising purposes. The winner will receive a new car in the country he resides* ✨

Q2: Hello sir, We know most NFT projects charge high fees and also there are restrictions.

💢 Is NFT Global open to everyone ?

💢Can you explain about NFT global fees?

https://twitter.com/upulkarunaratna/status/1451913465606594563?s=21

ANS:

https://t.me/amaloversclub/366939

https://t.me/amaloversclub/366940

Q3: I am from India and I tried opening NFT Global website but doesn't open. So is restricted in India or it is issue on my end? Can you please clarify which countries are restricted to use NFT Global?

https://twitter.com/Manishax7/status/1451907966211276806?t=nZp5OdLBq_j1rUO_FmSIhw&s=19

ANS: Our Webpage: http://nftglobal.space

https://t.me/amaloversclub/366943

Q4: I've been looking at your roadmap and it attracted me that you mention First NFT Global game. Does this mean that apart from being a Marketplace, will you also launch an NFT game? Will you include Anime creators as well to develop this game?

https://twitter.com/carmenchacong/status/1451912596311920640?t=aHJzMi3F7P9OtrEzY-BSEg&s=19

ANS:

https://t.me/amaloversclub/366945

Q5: Soon you will be doing the $NFTG pre sale at Pink Sale. Can you tell us what the requirements will be to participate in this sale? Also, why have you chosen to do your presale on this platform? What will be the maximum amount that we can buy?

https://twitter.com/alaskabbb/status/1451914738154319873?t=r4qvs-MQbogRZDgS9_JMgg&s=19

ANS:

https://t.me/amaloversclub/366947

‼️STAY TUNED GUYS, LESS THAN 6 HOURS UNTILL OUR PRESALE START‼️

https://www.pinksale.finance/#/launchpad/0x2bbC35322aA23f4fec40a8b22Ba74012e208F5fc?chain=BSC

D’ONT MISS IT 👆👆👆👆👆👆

CONCLUSION:

Hello everyone,
I wanted to share with you the meeting with the NFT Global team.

I had the chance to meet the NFTG team yesterday and discuss different themes of the project. They shared their vision on the medium to long term in a very transparent way and answered all my questions without hesitation.

I think it is an incredible opportunity to be able to participate in Presale in such a project. The investment risk compared to the achievable gain is considerable guys think about ! We are at the beginning of the history of the crypto and the NFT technology can be applied to a lot of private or state domain ! it is a gigantic potential ! For those who have questions about this meeting, you can write me privately and I will answer you.

Thanks again to the NFT Global team that was a nice human meeting and let's go to the moon together guys !

https://t.me/amaloversclub/366961

Follow Us On Our Various Social Media Communities For More Update;

https://t.me/NFT_Globall

https://twitter.com/NFT_Globall

https://nftglobal.space/

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Website: https://amaloversclub.com

Twitter1: https://twitter.com/amaloversclub

Twitter2: http://twitter.com/amaloversnews

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.