Recapitulation of Noob Finance AMA event held at AMA LOVERS CLUB

Venue: https://t.me/amaloversclub

Date: Saturday, 24th October, 2020

Time: 17:00 UTC

The Noob Finance team was represented by Principal Noob. He judiciously shared with us detailed knowledge and information about the project.

1st Segment: INTRODUCTION

Q1 : Can you please introduce yourself and your background, also if you have a team, you can introduce them also

Ans : I am Principal Noob! I have been in crypto since the early days of bitcoin back to 2013. I am a independent Blockchain Developer, NFT developer and Artist and a Key member of the noob.finance team. We currently have a total of 4 teammates, all of which are fullstack and web3 devs and are adding to the team in the coming weeks!

Q2 : Can you introduce the NOOB FINANCE project, why do we need noob finance, what is the competitive advantage and utility

Ans : So, Defi and the boom of NFTS are growing rapidly. Its giving blockchain another reason to exist outside of the “serious” store of value and fast transaction speeds. NFTS are on the rise, and we believe we can have a seat in the rocket before it goes to outer space. We have some of the BEST NFT devs in the industry and have partnered with an amazing DeFi yield farming option to give $NOOBS two utilities. Firstly, to create our line of “crypto kids” NFTS as well as the option to farm $NOOBS. With the addition of our marketplace coming in December, possibly sooner, we will have a fully autonomous machine producing $NOOBS, our $NOOBS NFTs and farming! We are offering the best of both worlds, so any enthusiast of NFTS and farming will want to be apart of $NOOBS.

Q3 : Can you briefly describe the Top milestones you have achieved and your target milestones with timelines, also share your roadmap

Ans : So our presale is in a couple of ours 3pm CST, so our token isnt even launched yet, so we are still early. But we will have a fully working Yield farming portal active immediately after our presale and have NFTS already developed to airdrop to loyal $NOOBS holders. Our main goal going into 2020 is to finish our Marketplace that we partnered with $RUGZ on, which will enable users to buy and sell NFTS and will allow other projects to add their collections to. Going into 2021, we will have a fully autonomous project, but will be adding killer “Crypto Kids” NFTS every month that will be limited edition.

lastly I will formally announce, farming powered by Gysr! you can read all about it here: https://noobfinance.medium.com/noob-farming-powered-by-gysr-c64ff690a01a

2nd Segment: TWITTER QUESTIONS

Q1 : As the NFT DeFi space continues to develop, what does NOOB aim to contribute to further make this development come to reality and on time?

Ans : As the NFT DeFi space continues to develop, what does NOOB aim to contribute to further make this development come to reality and on time?

Luckily, we are 90% developed. We only have our marketplace to finish, but we have $RUGZ team helping us finish it, so it will be done no later than the first week of December. We will contribute our time and energy to fulfill our promises on time and as scheduled. This is our dream project and we will make sure it succeeds!

Q2 : Can you explain why you name your project “Noob”? We know that noob is not so good word. What is the story and reason behind the building of Noob project? What is your unique features?

Ans : So, the word noob isnt rly a “bad word”, its like saying that someone is naïve. You cant help what you dont know! We named it NOOB because we want it to be a friendly place for newcomers to get involved with Farming and NFTS. We have hired on a team of moderators that are fluent in our technology, so we will always offer a helping hand, while keeping a chat that is peaceful and welcoming to all users. We basically came up with noob to welcome new crypto users! and thats exactly what we are doing. Our unique features, is a yield farming pool powered by GYSR technology, a fully audited platform, a unique line of “Crypto Kids” NFTS and a fully functioning marketplace that anyone can use at ease.

Q3 : A few days ago you announced a strategic partnership with $RUGZ, what will you work on? What will you focus on? How do both projects benefit?

Ans : So initially, we were going to create a joint farming portal with $RUGZ, but GYSR, a fully audited platform, became a better option for us. We will be focusing on creating a extremely easy to use NFT marketplace where users can swap eth/noob/ or rugz for our premium and limited edition NFTS. Both projects benefit by exposure and users utilizing our marketplace! Keep a look out for both projects to be heavy hitters going into 2021!

Q4 : What kind of a bridge do you aim to build between NFT, Defi and Farming, and how much of your goals will be realized when you create a magical noob art on the blockchain?

Ans : So the idea is simple enough, Stake $NOOBs, Earn more $NOOBS to utilize the marketplace, which will be the only space to receive our extremely rare NFTS. Once farming is live and the marketplace is running, we will be autonomous and will work strictly on creating the best crypto kids NFTS!

Q5 : New Project means new opportunities, But what’s the main reason of NOOB FINANCE to use as a meme project? Moreover, does NOOB FINANCE provides all the opportunities to the investors besides farming and yielding?Give some more info.Thanks

Ans : The way we look at it is as follows: Crypto is still NOT a mass adopted space, so early entries into sectors of crypto such as DEFI and NFTS, have a remarkable advantage to succeed in the crypto space as it becomes mass adopted. We will have opportunities for users to help create custom community NFTS going into 2021 and look forward to entering the NFT gaming side of crypto as well. Theres so much we can do with our project and we are welcoming to any NEW ideas that I can get us a step ahead of the game!

3rd Segment: LIVE QUESTIONS

Q1 : Trust is very important in business. So, what makes investors, customers and users feel safe when working with Your project? And how will you get the trust of many users that have negative thoughts about Blockchain and DeFi?

Ans : This is a good question. So firstly, we are aware of the rugpulls and scams in crypto. Some huge projects such as Hatchdao ran off with 150 million dolllars! With that said, we will be locking our liquidity with unicrypt immediatley after presale and have our team tokens locked with $SWAP Trustswap for 6 months. We want to build an amazing community and project that will stand the test of time! This is how we will gain trust.

Q2 : Does NOOB token have a buy-back and burning token program?what is the total number of NOOB supply tokens? What are the long-term benefits for investors who hold NOOB token? and What makes NOOBFINANCE better than the other previous NFTs based projects?

Ans : So we do not have a buy-back and burning program, as of now. Lots of investors think this is good for projects, but its really not, its a temporary fix to a long term problem. With that said, we have a low supply of 30,000 $NOOB tokens, so a burn event shouldnt be necessary. We are building a autonomous machine for NFTS which many NFTS projects do not have!

Q3 : What will be done to increase liquidity on uniswap for $NOOB? So that the project can be taken more seriously by others. And fear to get dumped on quickly during snapshot holding periodes for nft’s decreases.?

Ans : So having a farming option, will allow $NOOB to have increased liquidity, although we are putting half of presale DOWN as liquidity to help $NOOB perform well. We cannot control dumping during snapshots

Q4 : Regulation is very important. Projects are closed in many countries for failing to use proper regulations and permits. To be worldwide; how do you handle this problem?

Ans : As a utility token, we do not have the worries that a Security token has. Users are swapping ETH for our token and NFTS.

Q5 : What are your plans to educate and raise awareness and adoption among the community to make more people understand Noob Finance and its technology?

Ans : We have a large marketing budget that will go well into 2021 and target Geographic’s all over the planet.

Q6 : Many investors hit and run in the sell and sell session after listing on the first exchange, How did Your project prevent early investors from selling their tokens and what benefits you would give them?

Ans : We will offer incentives to hold, simply hold $NOOB, get RARE and limited edition NFTS that will be minted on the blockchain, as well as staking for yield farming.

Q7 : In your own capacity, how do you intend to promote the mass adoption of cryptocurrency, DeFi and NFT?

Ans : Through mass marketing and word of mouth. We will gain more attention as our promises come to fruition!

Q8 : Can I do Staking with your $NOOB token?

Yes, can read all about it here : https://noobfinance.medium.com/noob-farming-powered-by-gysr-c64ff690a01a

Q9 : Am really curios to know the expectations of NOOB to partner with RUGZ. Is it that NOOB cannot stand alone as a project? Or is there something behind the partnership with RUGZ for farming?

Ans : Literally have company IN THE WORLD is partnered with one project or another. Do you think APPLE makes all of their parts, the answer is no. By partnering with other projects we can create some massive new and innovative ideas.

Q10 : Hi, As soon as a limited edition NFT can be sold, can you tell me an approximate or where can I take a reference of its value?

Ans : This will be determined by the Market, but its safe to say that they will = the amount of $NOOB required to hold, we also have plans on INJECTING ETH value into NFTS with another project we have partnered with. This is TBA

Q11 : Are you a global project or local project? Can anybody anywhere use this project without Any restrictions?

Ans : Global project, our team is from every corner of the planet. Anyone that is not in a country that has 100% banned crypto can join in.

Q12 : On one of your Medium post it says that you will issue a total of no more than 100 million governance token $NOOB, and users can get it for free. How much is the minimum amount of NOOB that is needed to participate in the governance process?

Ans : We have never released a medium article to have 100 million governance tokens. This is false.

Q13 : Regarding your Presale, what’s the minimum and maximum amount that can be purchased? In the event of hardcarp not reached within the Presale duration, what’s going to happen to the unsold tokens?

Ans : No min to purchase, 20th MAX purchase. This is to prevent whales dumping on investors at uniswap launch. Unsold tokens would be burned.

Q14 : Since it talks about NFT art, a person can also create some kind of NFT and sell it in his market or can only buy / sell those of his edition?

Ans : Yes! we will be adding a space in our marketplace for users to buy/sell and auction NFTS!

Q15 : I’m interested In $noob, How can I stay updated with this project? Are there channels, including local communities where users can get the latest updates??

Ans : simply join our ANN channel: https://t.me/noobannouncements

Q16 : I saw a Retweet on your Twitter about NOOBS airdroping tokens to $rugz holders, is this true? And what’s your relationship with Pulltherug finance, are you guys partners?

Yes we are airdropping 3% of our supply to $RUGZ holders. You can get some noob just head over to https://t.me/ruglife and click on their uniswap link. Their snapshot is at 2pm CST so GET IN QUICK!

Q17 : As a community driven project and me a developer am interested in contributing to $NOOBS, do you have such Programs?

Ans : We do, we will be hiring on developers soon. Shoot a resume to info@noob.finance

Q18 : What points of Noob Finance design are focused in security? How is it safe to invest in Noob Finance?

Ans : Its as safe as using Ethereum. We are a erc20

Q19 : At the moment , where you are focusing right now ? building and developing product or getting customers and users, or partnerships ? Could you share it?

Ans : We are 90% built, so we are working on both accumulating users and building the remaining of the project!

Q20 : What requirements are necessary to participate in your PRESALE? Do I need to verify some kind of KYC?

Ans : No sir, no KYC as we are a utility, not a security. Presale is in 2 hours, we will announce the official link there.

CONCLUSION

Follow Noob Finance on the following platforms:
… WEBSITE: https://noob.finance/
… TELEGRAM: https://t.me/noobfinance
… ANNOUNCEMENTS: tinyurl.com/y6pszd3b
… TWITTER: tinyurl.com/y4f34lxp
… MEDIUM: https://tinyurl.com/y4fuu3vn
… OFFICIAL CONTRACT: tinyurl.com/y4jegwvk

FOLLOW AMA LOVERS CLUB ON:

Twitter: https://twitter.com/amaloversclub

Telegram Group: https://t.me/amaloversclub

Telegram Channel: https://t.me/amaloversclub_channel

Medium: https://amaloversclub.medium.com

Discord: https://discord.gg/tpbyv9x

website: https://amaloversclub.com A decentralized community for crypto enthusiasts interested in AMA, crypto-gems, trading, investments, and giveaways.